Γιατί οι Γυναίκες Βρίσκουν το Χιούμορ Ελκυστικό;

Η αίσθηση του χιούμορ είναι κάτι που εκτιμάτε σε όλες τις ανθρώπινες σχέσεις και συνεπώς και στο φλερτ. Τι είναι τόσο ελκυστικό τελικά;

To χιούμορ στο φλερτ είναι σημαντικό. Ποιος είναι ο σκοπός ενός ραντεβού;

Πώς μπορείς να κρίνεις αν το ραντεβού ή το φλερτ με μια γυναίκα πήγε καλά;

Πώς καταλαβαίνεις αν κι εκείνη πέρασε καλά, κι αν θα θέλει να προχωρήσει μαζί σου ερωτικά και σεξουαλικά;

Η απάντηση είναι μια και είναι αρκετά απλή: θετικά συναισθήματα.

Με όσο πιο θετικά συναισθήματα φεύγει μια γυναίκα από ένα ραντεβού ή μια συνομιλία, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχεις να την ξαναδείς και να πάνε καλά τα πράγματα μεταξύ σας.

Ο σκοπός της επαφής μας με μια γυναίκα είναι να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα στην οποία θα νιώθει άνεση, και ακόμα καλύτερα, μια ατμόσφαιρα από την οποία όταν θα φύγει, θα νιώθει καλύτερα απ΄ότι ένιωθε όταν ήρθε.

Είναι σημαντικό να αισθάνεσαι άνετος όταν φλερτάρεις.

Και ξέρεις ότι μόνο μια περίπτωση υπάρχει για να το πετύχεις αυτό: Να προκαλέσεις γέλιο.

Το γέλιο έχει αποδειχτεί ότι ενώνει σε μεγάλο βαθμό ένα ζευγάρι, καθώς τα δύο άτομα μοιράζονται ταυτόχρονα θετικά συναισθήματα.

Επίσης, εάν ρωτήσεις τις γυναίκες, θα σου παραδεχτούν ότι από τα πιο ελκυστικά πράγματα πάνω σε έναν άντρα είναι το χιούμορ.

Ωστόσο, αν τις ρωτήσεις να σου πουν κάποιο αστείο που τους είπε κάποιος πρόσφατα, ο οποίος θεωρούν ότι έχει χιούμορ, στις περισσότερες περιπτώσεις ΔΕΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ.
Άρα, τί είναι αυτό που βρίσκουν ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ελκυστικό σε έναν άντρα με χιούμορ;
Μύθος: Οι γυναίκες βρίσκουν το χιούμορ ελκυστικό.

Πραγματικότητα: Οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικά σε έναν άντρα κάποια χαρακτηριστικά, τα οποία εκείνος εκφράζει όταν κάνει χιούμορ.

Συνέχισε να διαβάζεις και θα μάθεις τις 3 αιτίες που οι γυναίκες βρίσκουν το χιούμορ ελκυστικό.

#1. Το Χιούμορ Φανερώνει ΕυφυΐαΗ αίσθηση του χιούμορ είναι κάτι που εκτιμάτε σε όλες τις ανθρώπινες σχέσεις και συνεπώς και στο φλερτ. Τι είναι τόσο ελκυστικό τελικά;

Είναι αλήθεια. Σύγχρονες έρευνες δείχνουν ότι οι άντρες με χιούμορ είναι ελκυστικοί στα μάτια μιας γυναίκας που φλερτάρουν γιατί φαίνεται ότι είναι πιο ευφυείς.

Το χιούμορ, ουσιαστικά, φανερώνει υψηλή ευφυΐα, καθώς το να κάνεις κάποιον να γελάσει χρειάζεται υψηλή αντίληψη και ενσυναίσθηση, προκειμένου να του καλλιεργήσεις συναισθήματα που προκαλούν γέλιο.

Επιπλέον, το χιούμορ φανερώνει αυτοπεποίθηση, καθώς για να πεις ένα καλό αστείο πρέπει να νιώθεις αρκετά άνετα με τον εαυτό σου και τον κόσμο γύρω σου ώστε να πεις το αστείο με τρόπο που όλοι θα ανταποκριθούν.

#2. Κάθε Γυναίκα Θέλει Δίπλα Της Έναν Άντρα Με Χιούμορ Που Την Κάνει Να Γελάειγελαει

Ζούμε σε έναν κόσμο που είναι αρκετά αγχωτικός, και στενάχωρος από μόνος του. Δεν χρειαζόμαστε και κάποιον δίπλα μας που θα μας κάνει να αισθανόμαστε ακόμα χειρότερα.

Αντίθετα, οι γυναίκες σκέφτονται πολύ πιο σοβαρά να βγουν ραντεβού ή να συνάψουν σοβαρή σχέση με κάποιον που τις κάνει να γελάνε, γιατί αυτό τους δείχνει ότι είναι πολύ πιο πιθανό να ζήσουν μια θετική, χαρούμενη, και ξέγνοιαστη ζωή.

Εάν είσαι γκρινιάρης συνέχεια και προκαλείς αρνητικά συναισθήματα στις γυναίκες γύρω σου, τι πιθανότητες έχεις να την κάνεις να νιώσει ευτυχισμένη μαζί σου αργότερα;

Αντιθέτως, ένας άντρας με χιούμορ δείχνει σε μια γυναίκα ότι γεμάτος θετικά συναισθήματα, ότι νιώθει ασφαλής με τον εαυτό του, και ότι είναι ικανός να την κάνει να γελάει κάθε μέρα.

#3. Το Χιούμορ Δείχνει Σεξουαλική Άνεση, Και Δημιουργεί ΈλξηΗ αίσθηση του χιούμορ είναι κάτι που εκτιμάτε σε όλες τις ανθρώπινες σχέσεις και συνεπώς και στο φλερτ. Τι είναι τόσο ελκυστικό τελικά;

Και όμως ! Μαζί με όλους τους άλλους παράγοντες για τους οποίους μια γυναίκα βρίσκει ελκυστικό έναν άντρα με χιούμορ, το γεγονός ότι το χιούμορ δημιουργεί έλξη και δείχνει σεξουαλική άνεση είναι ένα επιπλέον όπλο.

Ο νο1 λόγος που το χιούμορ δημιουργεί έλξη είναι ότι τα άτομα με χιούμορ τείνουν να είναι γενικά συμπαθητικά στα άτομα γύρω τους. Η συμπάθεια είναι αρκετά σημαντικός παράγοντας για την δημιουργία της έλξης, καθώς μια γυναίκα σκέφτεται σε υποσυνείδητο επίπεδο ότι εφόσον έναν άντρα τον συμπαθούν οι γύρω του, πρέπει να είναι συμπαθητικός γενικά.

Αυτός είναι και ο λόγος που μια γυναίκα αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια δίπλα σε έναν άντρα με χιούμορ.

Αντιλαμβάνεται ότι για να τον συμπαθούν οι γύρω του, το πιο λογικό είναι να είναι αρκετά ώριμος και να έχει αρκετά μεγάλη αυτοπεποίθηση. Επομένως, καταλήγει στο συμπέρασμα (σε υποσυνείδητο επίπεδο πάντα), ότι ο άντρας αυτός είναι αρκετά καλός για να κάνει σεξ μαζί του, και σε επόμενο επίπεδο σχέση.

Συνολικότερα, το χιούμορ ρίχνει κατά πολύ το ποσοστό της απόρριψης σε έναν άντρα.

Η απόρριψη είναι κάτι που και εμείς έχουμε βιώσει κάποιες φορές. Τσέκαρε το επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika και γέλασε μαζί μας.

ΩΣΤΟΣΟ !

Πρόσεξε: Μην κάνεις συνεχώς αστεία και μην λες ανέκδοτα.

Κλέινοντας, μην κάνεις ακατάλληλα αστεία, τα οποία είναι ειρωνικά ή προσβλητικά για το άτομο απέναντί σου, και ειδικά για την γυναίκα την οποία φλερτάρεις και βλέπεις ερωτικά.

Αυτό δείχνει ανασφάλεια και μειονεκτικά συναισθήματα προς τον εαυτό σου. Φανερώνει ότι έχεις εσύ θέματα με τον εαυτό σου, και μειώνεις τους άλλους προκειμένου να φανείς ανώτερος.

Και κυρίως, μην ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ. Καλλιέργησε το χιούμορ σου, αλλά μην κάνεις υπερπροσπάθεια για να φανείς αστείος. Αυτό δεν δείχνει απλά ανασφάλεια, αλλά κυρίως μειώνει την ερωτική έλξη.

Όσον αφορά το χιούμορ, άστο να βγαίνει φυσικά. Αν δεν σου έρχεται κάτι αστείο, μην επιδιώκεις να πεις κάτι αστείο με το ζόρι για να φανείς έξυπνος. Θα πετύχεις το αντίθετο αποτέλεσμα.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Οι γυναίκες βρίσκουν αρκετά πράγματα ελκυστικά. Αν θα ήθελες να μάθεις περισσότερα, μπορείς να μας βρεις εδώ.

Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.