Γιατί Πρέπει να Χαμογελάς Περισσότερο

όλα είναι πιο εύκολα όταν χαμογελάς. Φτιάχνει η διάθεση, δίνεις καλύτερη πρώτη εντύπωση. Ένα όμορφο χαμόγελο πολλές φορές είναι το συστατικό της επιτυχίας

Χαμογελάς όταν βγαίνεις έξω; Όταν είσαι με τους φίλους σου; Όταν πηγαίνεις για ποτό ή όταν μιλάς στο τηλέφωνο; Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόσο σημαντικό είναι ένα όμορφο χαμόγελο; Όχι μόνο για τις γυναίκες που προσεγγίζεις, αλλά γενικότερα.

Το να χαμογελάς είναι κάτι βλακωδώς εύκολο και απλό, αλλά είναι και εξαιρετικά σημαντικό. Είναι από τα πρώτα πράγματα που μαθαίνουμε στους μαθητές που έρχονται να συμμετάσχουν στο Bootcamp ή σε κάποιο άλλο σεμινάριο. Ωστόσο, βλέπω τόσους λίγους ανθρώπους να χαμογελάνε όταν βγαίνω έξω. Όχι μόνο σε μπαρ και κλαμπ, αλλά οπουδήποτε. Στο δρόμο, στο περίπτερο, στο σούπερ μάρκετ.

Τι βγάζεις προς τα έξω με ένα όμορφο χαμόγελο;

smile

  • Όταν κάποιος δε χαμογελάει, αυτό που αντιλαμβάνεται μία γυναίκα είναι ότι δεν έχει λόγους να χαμογελάσει.

Οι βασικοί τομείς της ζωής μας για να νιώθουμε ευτυχισμένοι / ευχαριστημένοι / ευδιάθετοι, είναι οι εξής:

  1. Υγεία – σωματική και ψυχική.
  2. Πλούτος – εσωτερικός (γνώσεις, παιδεία, μόρφωση) και εξωτερικός (χρήματα, καριέρα, δουλειά).
  3. Αγάπη (φιλία, οικογένεια, έρωτας, σεξ).

Όταν λοιπόν δεν χαμογελάς, βγάζεις προς τα έξω ότι κάτι στην υγεία σου, στη δουλειά σου ή στα προσωπικά σου δεν πάει καλά – ή σε όλα αυτά. Όταν όμως έχεις ένα όμορφο χαμόγελο, θα λάμπεις σαν να έχεις 1.000.000 ευρώ στην τράπεζα – καλύτερα όχι ελληνική τράπεζα – μόλις έκανες σεξ με την Playmate 2015 και βγήκαν αποτελέσματα από νοσοκομείο και είσαι υγιέστατος. Ένα όμορφο χαμόγελο είναι πάντα ελκυστικό.

Γεγονός:
Σε έρευνα που έγινε σε 2.000 όμορφες γυναίκες, το 97% απάντησαν ότι προτιμά ένας άνδρας να τις πλησιάσει με χαμόγελο και χιούμορ παρά σοβαρός και χωρίς να χαμογελά! Αυτό πιστεύω από μόνο του είναι αρκετό για να χαμογελάς όταν μπαίνεις σε ένα χώρο ή γνωρίζεις κάποιον / κάποια.
:

Πέρα από το ότι είσαι πιο ελκυστικός, δείχνεις και πιο φιλικός – λιγότερο εχθρικός όταν πλησιάζεις χαμογελώντας. Πολλές φορές, ένα όμορφο χαμόγελο είναι αρκετό για να πέσει το 50% της άμυνας που έχει μία γυναίκα. Ακόμα θυμάμαι αμέτρητες περιπτώσεις γυναικών που γνώρισα που όταν τις ρώτησα τι τους άρεσε σε εμένα όταν τις προσέγγισα, μου είπαν που χαμογελούσα.

always look on the bright side of life

  • Το χαμόγελο σε κάνει πιο χαρούμενο και πιο ευτυχισμένο.

Όταν έχεις μία συγκεκριμένη έκφραση στο πρόσωπό σου που δείχνει ένα συναίσθημα, το σώμα σου θα αρχίσει να δημιουργεί τα ανάλογα συναισθήματα για να ταιριάξει η έκφραση με αυτό που πραγματικά νιώθεις. Δεν πιστεύω να μη θέλεις να νιώσεις ευτυχισμένος ή χαρούμενος.. όταν χαμογελάς λοιπόν, το σώμα αρχίζει να παράγει ορμόνες που δημιουργούν αυτό το συναίσθημα, όπως γίνεται ακόμα πιο έντονο όταν γελάμε.

  • Ένα όμορφο χαμόγελο κάνει και τους γύρω σου χαρούμενους και ευτυχισμένους.

Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει και εσύ πόσο ενοχλητικό είναι όταν έρχεται ο σερβιτόρος να σε εξυπηρετήσει και δε χαμογελάει. Όπως θα έχεις παρατηρήσει όταν έχει θετική ενέργεια και σου χαμογελάει, πόσο σε γεμίζει από την αρχή με θετική ενέργεια. Θα ήταν πολύ εγωιστικό λοιπόν να είσαι μόνο εσύ ευτυχισμένος και χαρούμενος όταν μπορείς να κάνεις και τους γύρω σου με ένα όμορφο χαμόγελο. Το χαμόγελο, όπως και ο ενθουσιασμός, είναι μεταδοτικό. Καθώς μπαίνω σε ένα χώρο και χαμογελάω προς όλες τις κατευθύνσεις, συχνά θα πάρω χαμόγελα πίσω από ανθρώπους που θα συμπέσουν τα βλέμματά μας – όχι μόνο γυναίκες απαραίτητα.

premium bootcamp

Έχει μείνει μόνο μία θέση κενή για την τελευταία εβδομάδα Μαΐου στο Premium Bootcamp. Θα είσαι εσύ ο τυχερός που θα την πάρει; Όπως και να έχει, αν δε νιώθεις έτοιμος ακόμη να συμμετάσχεις σε αυτό το ανατρεπτικό πρόγραμμα που αλλάζει ζωές, να μην ξεχνάς να χαμογελάς.

 

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.