Σε Βλέπει Φιλικά; Προθέσεις, Friendzone και Αυτοεκτίμηση!

Προθέσεις, Friendzone Και Αυτοεκτίμηση!

Το friendzone, ή αλλιώς φιλική ζώνη είναι ένα θέμα που προβληματίζει αρκετά, καθώς είναι μια κατάσταση την οποία πολλοί άνδρες δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν.

Στο σημερινό video ο Χρήστος αναφέρεται σε αυτό το θέμα που πραγματικά έχει απασχολήσει πολλούς άνδρες στην προσπάθειά τους να συνδεθούν ερωτικά με τις γυναίκες που τους ενδιαφέρουν.

Το friendzone είναι ένα πρόβλημα που στη πορεία της ερωτικής σου ζωής, είτε θα το αντιμετωπίσεις είτε θα ακούσεις ανθρώπους του περιβάλλοντός σου να το αναφέρουν με όχι και τόσο κολακευτικούς προσδιορισμούς.

Ατάκες όπως “σε βλέπω σαν φίλο” ή “σε βλέπω σαν αδερφό” ή “ας μη χαλάσουμε την φιλία μας” ή και το “νιώθω καλά μαζί σου ως φιλαράκια και δεν θέλω να το καταστρέψω αυτό”, είναι ξεκάθαρες ενδείξεις πως η φιλική ζώνη έχει κάνει την εμφάνισή της και σε εμποδίζει από το να καταφέρεις τον στόχο σου.

Απάντησε Ειλικρινά Για Να Καταλάβεις Τι Γίνεται Με Προθέσεις, Friendzone και Αυτοεκτίμηση!

Ποιοι είναι οι βασικοί λόγοι που σε βλέπει φιλικά;

Τι πραγματικά σημαίνει όταν σου λέει μια γυναίκα ότι σε βλέπει φιλικά;

Ποια είναι η πρώτη κίνηση που πρέπει να κάνεις αν σε βλέπει φιλικά αλλά εσύ ερωτικά;

Πότε επηρεάζεται η αυτοεκτιμησή σου;

Πως μπορεί να σε μπερδέψει η φιλική οικειότητα που έχετε;

Ποιος είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να καταφέρεις να μη σε βλέπει φιλικά και να αποφύγεις άμεσα την φιλική ζώνη;

Τι Kερδίζεις Με Το Να “Αποκαλύπεις Την Αλήθεια Για Το Friendzone”;

friendzone

Α) Αρχικά, δέξου ότι η γυναίκα που σου αρέσει δεν είναι η μοναδική στη ζωή σου. Γι’ αυτό και είναι καλό να μην σταματήσεις να προσεγγίζεις γυναίκες προκειμένου να έχεις πάντα επιλογές. Εαν μαζί της συμπεριφέρεσαι σαν να είσαι ένας από τους φίλους της δεν κερδίζεις κάτι. Παρά μόνο να μειώνεις τον εαυτό σου και τη αξία σου.

Β) Απαντώντας τις παραπάνω ερωτήσεις, μπορεί κι εσύ να δεις λίγο πιο καθαρά τι είναι αυτό που σε εγκλωβίζει στο friend zone. Κυρίως η ανασφάλεια θα λέγαμε. Το θέμα όμως είναι να καταστρώσεις και μία στρατηγική προκειμένου να βγεις από αυτή.

Γ) Κλείνοντας, το πιο βασικό είναι να είσαι ξεκάθαρος με τις προθέσεις σου και ειλικρινής με το πόσο μεγάλο ρίσκο είσαι διατεθιμένος να πάρεις προκειμένου να την κερδίσεις. Εαν χρειαστεί, μπορείς να διακόψεις την επικοινωνία μαζί της; Να μην είσαι διαθέσιμος; Δεν χρειάζεται να την απορρίψεις, απλά να της δείξεις ότι δεν είστε φιλαράκια. Δράσε και βγες από το friendzone τώρα!

Εάν σου άρεσε το video καθώς και όλα αυτά που διάβασες, τότε μπορείς να απευθυνθείς εδώ.

Για Να Αποκτήσεις Την Αυτοπεποίθηση Που Σου Χρειάζεται Και Να Κάνεις Το Πρώτο Βήμα Προς Την Αυτοβελτίωσή Σου, Έλα Μαζί Μας.

Μπορείς να παραγγείλεις το βιβλίο Άνδρας Αξίας εδώ

Ο Χρήστος είναι dating coach, ιδρυτής και Υπεύθυνος Εκπαιδεύσεων της πρώτης εταιρείας Ανδρικής Εξέλιξης στην Ελλάδα, του MenOfStyle.gr.

Τα προγράμματα διδασκαλίας του βασίζονται στην πεποίθησή του πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά μπορούν να είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής για τον κάθε άνδρα και κρίσιμων θετικών εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα.

 

Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί μέσα από τα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ και περιλαμβάνει αρθρογραφία, διαλέξεις, σεμινάρια και πρακτικά μαθήματα με μεθοδολογίες και πρακτικές που θα επιτρέψουν στον μαθητή να αποκτήσει βαθύτερη κατανόηση της επιτυχημένης διαπροσωπικής επικοινωνίας μεταξύ των δύο φύλων αλλά και της εξέλιξης του εαυτού του.

Mη ξεχάσεις να κάνεις SUBSCRIBE στο κανάλι μας. Είναι δωρεάν και είναι σημαντικό για εμάς.

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB
INSTAGRAM

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.