Γιατι Σε Βλέπει Φιλικά; Προθέσεις, FriendZone και Αυτοεκτίμηση!

Στο σημερινό video ο Χρήστος αναφέρεται σε ένα θέμα που πραγματικά έχει απασχολήσει πολλούς άνδρες στην προσπάθειά τους να συνδεθούν ερωτικά με τις γυναίκες που τους ενδιαφέρουν.

Η φιλική ζώνη είναι ένα πρόβλημα που στη πορεία της ερωτικής σου ζωής, είτε θα το αντιμετωπίσεις είτε θα ακούσεις ανθρώπους του περιβάλλοντός σου να το αναφέρουν με όχι και τόσο κολακευτικούς προσδιορισμούς.

Ατάκες όπως “σε βλέπω σαν φίλο” ή “ας μη χαλάσουμε την φιλία μας” ή και το “νιώθω καλά μαζί σου ως φιλαράκια και δεν θέλω να το καταστρέψω αυτό”, είναι ξεκάθαρες ενδείξεις πως η φιλική ζώνη έχει κάνει την εμφάνισή της και σε εμποδίζει από το να καταφέρεις τον στόχο σου.

Ποιοι είναι οι βασικοί λόγοι που σε βλέπει φιλικά;
Τι πραγματικά σημαίνει όταν σου λέει μια γυναίκα ότι σε βλέπει φιλικά;
Ποια είναι η πρώτη κίνηση που πρέπει να κάνεις αν σε βλέπει φιλικά αλλά εσύ ερωτικά;
Πότε επηρεάζεται η αυτοεκτιμησή σου;
Πως μπορεί να σε μπερδέψει η φιλική οικειότητα που έχετε;
Ποιος είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να καταφέρεις να μη σε βλέπει φιλικά και να αποφύγεις άμεσα την φιλική ζώνη;
Τι κερδίζεις με το να “αποκαλύπεις την αλήθεια”;

 

Ο Χρήστος είναι dating coach, ιδρυτής και Υπεύθυνος Εκπαιδεύσεων της πρώτης εταιρείας Ανδρικής Εξέλιξης στην Ελλάδα, του MenOfStyle.gr.

Τα προγράμματα διδασκαλίας του βασίζονται στην πεποίθησή του πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά μπορούν να είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής για τον κάθε άνδρα και κρίσιμων θετικών εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα.

 

Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί μέσα από τα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ και περιλαμβάνει αρθρογραφία, διαλέξεις, σεμινάρια και πρακτικά μαθήματα με μεθοδολογίες και πρακτικές που θα επιτρέψουν στον μαθητή να αποκτήσει βαθύτερη κατανόηση της επιτυχημένης διαπροσωπικής επικοινωνίας μεταξύ των δύο φύλων αλλά και της εξέλιξης του εαυτού του.

Mη ξεχάσεις να κάνεις SUBSCRIBE στο κανάλι μας. Είναι δωρεάν και είναι σημαντικό για εμάς.

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB : fb.com/MenOfStylegr
INSTAGRAM : instagram.com/MenOfStyle.gr

Men Of Style

Men Of Style

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους.
Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Men Of Style