Γιατί στις Γυναίκες Αρέσουν οι Άντρες Με Κύρος;

Είναι αλήθεια πως στις γυναίκες αρέσουν οι άντρες με κύρος. Γιατί συμβαίνει αυτό και τι μπορείς να κάνεις, στο σημερινό άρθρο!

Στις μέρες μας, όλο και περισσότεροι άντρες υποστηρίζουν την άποψη ότι οι γυναίκες έλκονται από τους άντρες με κύρος και χρηματική δύναμη. Και όλο και περισσότερο επιβεβαιώνεται αυτή η θεωρία στην πράξη καθημερινά.

Πολλές φορές μοιάζει και άδικο, καθώς οι άντρες αυτοί δεν έχουν τον κατάλληλο χαρακτήρα, ή δεν φέρονται το ίδιο καλά όσο κάποιος άλλος άντρας θα φερόταν στην θέση τους. Και το θέμα είναι ότι πολλές φορές δεν μπορούμε να εξηγήσουμε τους λόγους που συμβαίνει αυτό.

Φαινομενικά δεν υπάρχει κανένας πρακτικός λόγος ώστε να έλκονται οι γυναίκες τόσο έντονα από άντρες που έχουν εξουσία και χρηματική δύναμη. Και όμως, όλο και πιο συχνά βλέπουμε ότι μια γυναίκα επιλέγει κάποιον που έχει τα παραπάνω στοιχεία, αντί για κάποιον που είναι πολύ καλός άνθρωπος αλλά του λείπει η δύναμη (χρηματική και μη).

Πόσο μετράει το χρήμα στο φλερτ τελικά; Δες το επεισόδιο από την εκπομπή μας Apla+Andrika και μάθε περισσότερα.

Ποιοι είναι οι λόγοι όμως που οδηγούν τις γυναίκες στο να έλκονται από άντρες με κύρος;

Γιατί το κύρος παίζει τόσο σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι της έλξης;

Και τι είναι αυτό που δείχνει στις γυναίκες το κύρος σαν στοιχείο χαρακτήρα;

Συνέχισε να διαβάζεις και θα ανακαλύψεις τους 4 βασικούς λόγους που στις γυναίκες αρέσουν οι άντρες με κύρος.

#1. Το Κύρος Είναι Απόδειξη Ότι Ασκείς ΕπιρροήΕίναι αλήθεια πως στις γυναίκες αρέσουν οι άντρες με κύρος. Γιατί συμβαίνει αυτό και τι μπορείς να κάνεις, στο σημερινό άρθρο!

Ένας άντρας με κύρος είναι σχεδόν σίγουρο ότι ασκεί επιρροή. Είναι αδύνατον να αποκτήσεις χρηματική δύναμη και εξουσία, χωρίς να έχεις κάποιου είδους επιρροή πάνω στους κατάλληλους ανθρώπους.

Η επιρροή είναι ένας βασικός κανόνας στο παιχνίδι της έλξης. Το να ασκεί κάποιος επιρροή στους γύρω του τον κάνει αυτόματα ελκυστικό.

Γιατί;

Γιατί πολύ απλά σημαίνει ότι έχει τα κατάλληλα χαρακτηριστικά ώστε να ηγηθεί και να προσφέρει σε μια γυναίκα αυτά που θέλει. Επιπλέον, ένας άντρας που ασκεί επιρροή φαίνεται ότι έχει αυτοπεποίθηση, γνωρίζει ποιος είναι, έχει στόχους και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες.

Επομένως, το κύρος συνδέεται άμεσα με την επιρροή, που η επιρροή είναι ένα άκρως ελκυστικό χαρακτηριστικό.

#2. Το Κύρος Δημιουργεί Ασφάλεια Και ΣταθερότηταΕίναι αλήθεια πως στις γυναίκες αρέσουν οι άντρες με κύρος. Γιατί συμβαίνει αυτό και τι μπορείς να κάνεις, στο σημερινό άρθρο!

Μια γυναίκα χρειάζεται ασφάλεια και σταθερότητα προκειμένου να διατηρήσει μια σχέση με έναν άντρα. Υπάρχουν πολλοί εξελικτικοί λόγοι που συμβαίνει αυτό, αλλά το σημαντικό είναι το εξής:

Το κύρος κάνει μια γυναίκα να αισθάνεται ασφάλεια.

Της δείχνει ότι αν συμβεί κάτι, υπάρχουν τα κατάλληλα εφόδια ώστε να αντιμετωπιστεί η κρίση και η δύσκολη κατάσταση.

Το σημαντικό είναι ότι η ασφάλεια και η σταθερότητα είναι δύο στοιχεία που χτυπάνε κατευθείαν στο υποσυνείδητο μέρος του γυναικείου εγκεφάλου. Το αποτέλεσμα είναι ότι οι γυναίκες αυτόματα νιώθουν έλξη απέναντι σε κάποιον που έχει κύρος, ενώ σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορούν να το εξηγήσουν  ούτε και οι ίδιες.

Το να έχει κάποιος άντρας κύρος, λοιπόν, κάνει της κάνει φανερό ότι είσαι αρκετά αρσενικό για εκείνην, και ότι έχεις τα κατάλληλα στοιχεία που θα της δημιουργήσουν ένα άνετο και ασφαλές περιβάλλον.

Διάβασε το επόμενο και θα ανακαλύψεις έναν από τους πιο σημαντικούς λόγους που οι γυναίκες έλκονται από άντρες με κύρος.

#3. Το Κύρος Φανερώνει Υψηλή ΑντίληψηΕίναι αλήθεια πως στις γυναίκες αρέσουν οι άντρες με κύρος. Γιατί συμβαίνει αυτό και τι μπορείς να κάνεις, στο σημερινό άρθρο!

Από τους πιο σημαντικούς λόγους που το κύρος είναι πόλος έλξης για τις γυναίκες είναι ότι φανερώνει υψηλή αντίληψη.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Γιατί για να αποκτήσεις κάποια πράγματα στην ζωή πρέπει να έχεις αρκετά μεγάλη συναισθηματική και κοινωνική ευφυΐα, ώστε να ελιχθείς μέσα από κάποιες καταστάσεις και να κερδίσεις από την ζωή αυτό που θες.

Επομένως, μια γυναίκα όταν συναναστρέφεται με έναν άντρα με κύρος, αυτόματα σκέφτεται ότι για να έχει την εξουσία που έχει και για να έχει φτάσει στο σημείου που έχει φτάσει, θα έχει αρκετά μεγάλη αντίληψη ώστε να τον εμπιστευτώ και να δημιουργήσω σχέση μαζί του.

Η αντίληψη είναι ένα πολύ ελκυστικό χαρακτηριστικό από μόνη της.

Επομένως, ένας άντρας που έχει κύρος, το πιο πιθανό είναι ότι έχει αρκετά μεγάλη αντίληψη ώστε να δημιουργήσει μια ισχυρή πραγματικότητα και κάποιες συγκεκριμένες συνθήκες που θα έλξουν μεγάλο αριθμό γυναικών.

#4. Το Κύρος Φανερώνει Κοινωνικές ΔεξιότητεςΕίναι αλήθεια πως στις γυναίκες αρέσουν οι άντρες με κύρος. Γιατί συμβαίνει αυτό και τι μπορείς να κάνεις, στο σημερινό άρθρο!

Το να έχεις κύρος σημαίνει πολλά πράγματα. Σημαίνει ότι έχεις αρκετά μεγάλο κοινωνικό κύκλο, έχεις κάποια χρηματική δύναμη, έχεις επιλογές στην ζωή σου και είσαι αρκετά ισχυρός για να πετύχεις αυτά που θες.

Με άλλα λόγια έχεις τις κατάλληλες κοινωνικές δεξιότητες να προσεγγίσεις κόσμο και να δημιουργήσεις έναν κοινωνικό κύκλο που θα σε ωφελήσει και θα σε οδηγήσει εκεί που θέλεις.

Οι κοινωνικές δεξιότητες είναι ένα πολύ σημαντικό και χρήσιμο στοιχεία στην δημιουργία έλξης. Σύγχρονες επιστημονικές έρευνες αποδεικνύουν ότι οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικούς τους άντρες που έχουν κοινωνική ευφυΐα και μπορούν να χειριστούν με ευκολία τις κοινωνικές τους σχέσεις.

Καθώς το να έχεις κύρος συνδέεται άμεσα με το να έχεις έναν μεγάλο κοινωνικό κύκλο, και να έχεις τις διασυνδέσεις με τα κατάλληλα άτομα, δεν είναι περίεργο που οι γυναίκες έλκονται από αυτό.

Τσέκαρε τα 10 λάθη που κάνεις και δεν δημιουργείς έλξη.

Οι γυναίκες δεν έλκονται συνειδητά από τους άντρες που έχουν κύρος. Αντίθετα, το παιχνίδι της έλξης παίζεται σε υποσυνείδητο επίπεδο. Δεν επιδιώκουν να έλξουν άντρες που έχουν εξουσία, αλλά έλκονται υποσυνείδητα από αυτούς για τους λόγους που προανεφέραμε.

Επομένως, εφόσον τους αρέσουν τέτοιου είδους άντρες χωρίς ούτε οι ίδιες να ξέρουν το γιατί, είναι λογικό να μένουμε με την απορία όταν μια γυναίκα έχει σχέση με κάποιον απλά και μόνο για την δύναμη και την επιρροή που ασκεί.

Η επιστήμη ωστόσο έχει απαντήσει σε αυτό το θέμα, και οι λόγοι που αναφέραμε παραπάνω είναι οι πιο βασικοί για να λύσουν το μυστήριο.

Το σημαντικό είναι να θυμάσαι ότι καμία γυναίκα δεν το κάνει επίτηδες. Απλά, είναι στην φύση της.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Το τι αρέσει στις γυναίκες είναι ένα μυστήριο. Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Έχασες τον κωδικό σου? Εισήγαγε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου. Θα λάβεις ένα σύνδεσμο για να δημιουργήσεις έναν νέο κωδικό πρόσβασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.