Γιατί τα Πολλά Χρήματα δεν Είναι Απαραίτητα

Τα πολλά χρήματα δεν είναι η λύση για να γίνεις καλύτερος στο φλερτ, ούτε και η λύση σε όλα σου τα προβλήματα. Γίνε καλύτερος. Τόλμησε την αλλαγή.

Γιατί τα χρήματα δεν είναι απαραίτητα ώστε να έχεις γυναίκες στη ζωή σου;

Το πιο σημαντικό κομμάτι που πρέπει να συνειδητοποιήσεις, είναι ότι μπορείς να ελέγξεις και να αλλάξεις πολλά χαρακτηριστικά σου ώστε να γίνεις πιο ελκυστικός και να έχεις γυναίκες στη ζωή σου:

  • Η αυτοπεποίθηση είναι κάτι που χτίζεται σταδιακά, μετά από κάθε προσέγγιση που θα κάνεις και θα λαμβάνεις θετική ανταπόκριση.
  • Η αίσθηση του χιούμορ σου επίσης μπορεί να εξελιχθεί μέσα από την εξάσκηση, όπως και η ετοιμολογία σου.
  • Το στιλ σου και η γκαρνταρόμπα σου με μικρό budget μπορούν να βελτιωθούν.
  • Έχεις την επιλογή να προσεγγίσεις οποιαδήποτε γυναίκα συναντάς στο δρόμο σου. Αρκεί να ξεπεράσεις το άγχος προσέγγισης.

Τα πολλά χρήματα δεν είναι απαραίτητα για να πραγματοποιήσεις αυτές τις κινήσεις.

money-love

Πολλοί άνδρες ξοδεύουν υπερβολικά πολλά χρήματα στα ραντεβού. Είναι “παράδοση” στο πρώτο ραντεβού ειδικά, να κερνάει ο άνδρας. Το να μην κεράσεις όμως στο πρώτο ραντεβού, δεν είναι πια απαράδεκτο ή ασυνήθιστο. Καταρχάς, ας ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα:

  1. Οι περισσότερες κοπέλες δεν εντυπωσιάζονται όταν το πρώτο ραντεβού είναι ένα εντυπωσιακό δείπνο σε ακριβό εστιατόριο. Τα βρίσκουν πολύ τυπικά. Είναι ένα ωραίο ραντεβού που μπορείς να κάνεις με την κοπέλα σου που έχετε ήδη σχέση. Όχι με κάποια που βγαίνεις πρώτη ή δεύτερη φορά.
  2. Πολλές κοπέλες θα προθυμοποιηθούν να κεράσουν στο πρώτο ραντεβού. Όχι για τα μάτια του κόσμου και μετά να υποχωρήσουν για να κεράσεις εσύ. Θα επιμείνουν και θα θέλουν να κεράσουν επειδή πέρασαν ωραία. ΔΕΝ είναι κακό να τους το επιτρέψεις.
  3. Μία βόλτα στην παραλία με το αυτοκίνητο, στα μαγαζιά, στο πάρκο είναι επίσης ιδανικά ραντεβού.
  4. Ο μέσος άνδρας προσπαθεί να κερδίσει την κοπέλα κερνώντας ποτό. Αν δε σου περισσεύουν 15 ευρώ για ραντεβού, δεν υπάρχει λόγος να τα ξοδέψεις για μία κοπέλα που δεν ξέρεις καν αν ταιριάζετε ή αν θα κάνετε (καλό) σεξ. Το ότι θα κεράσεις δεν της δημιουργεί κάποια σεξουαλική υποχρέωση. Ακολούθησε ο “3.” για ένα όμορφο ραντεβού με μηδενικό κόστος.

Πολλές κοπέλες με έχουν κεράσει στο πρώτο ραντεβού. Αυτό όχι απλά δεν λειτούργησε αρνητικά, αλλά τις περισσότερες φορές μάλιστα κατέληξε σε σεξ. Έχω κάνει κοπέλες να μου φέρουν στο ραντεβού μπανάνες και πορτοκάλια, να φέρουν μπουκάλι με κρασί, σοκολάτες, σοκολατάκια και ουίσκι στο σπίτι μου, να με κερνάνε στα ραντεβού τα ποτά μου, να μου πληρώνουν ακριβά ξενοδοχεία με σολομούς και σαμπάνια στο δωμάτιο.

Ποτέ δεν ένιωσα φτηνός. Ποτέ δεν παρακάλεσα και ποτέ δεν φάνηκα τσιγκούνης. Ήταν κοπέλες που ήθελαν να με ευχαριστήσουν και να με ικανοποιήσουν. Ήταν κοπέλες που δεν προσπάθησα να εξαγοράσω το ενδιαφέρον τους, αλλά τις έκανα να με δουν σαν βραβείο. Έχω κάνει πρόσφατα κοπέλα μάλιστα, να θέλει να πληρώσει την εταιρία μου ένα αξιοσέβαστο ποσό ώστε να με “κλέψει” για ένα Σαββατοκύριακο να πάμε κάπου μαζί, όπου επίσης θα πλήρωνε τα έξοδα της εκδρομής. Δεν της το ζήτησα. Δεν της πέταξα καν υπονοούμενο. Είμαι όμως τόσο πολυάσχολος και ήθελε τόσο πολύ να περάσει ποιοτικές ώρες μαζί μου, που ήταν πρόθυμη να πληρώσει για το χρόνο μου.

Αν έμενα μόνος μου και είχα και ένα καλό αυτοκίνητο θα είχα περισσότερες επιλογές.

porsche

Σίγουρα οι περισσότερες γυναίκες βρίσκουν το χρήμα και την επιτυχία σε έναν άνδρα πολύ ελκυστικά χαρακτηριστικά. Ωστόσο αυτή η δικαιολογία, χρησιμοποιείται κυρίως από άνδρες που φοβούνται να προσπαθήσουν και κατηγορούν την μοίρα και την τύχη τους που δε μένουν μόνοι τους ή δεν έχουν χρήματα για να μπορέσουν να φλερτάρουν. Δίνουν άλλοθι στην αδράνειά τους λοιπόν και ή δεν ξεκινάνε την προσπάθεια ή τα παρατάνε στην πρώτη δυσκολία.

screw you guys I am going home

Με το να ξοδεύεις χρήματα για μία γυναίκα ώστε να την ρίξεις στο κρεβάτι σου, δεν είσαι έντιμος με τον εαυτό σου. ΔΕ θέλεις να της κάνεις δώρα. Δε θέλεις να την πας σε ακριβό εστιατόριο για δείπνο. Θέλεις να κάνετε σεξ και να κοιμηθείτε μαζί. Θέλεις να κάνετε σχέση και να περνάτε μαζί τα Σαββατοκύριακα. Δεν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και φοβάσαι να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις άμεσα. Τα χρήματα είναι σαν “δωροδοκία” ή κολακεία, μία επένδυση που μπορεί να μην αντέχεις οικονομικά αλλά και που ακόμα και αν την αντέχεις, είναι εξαιρετικά αμφίβολο το αν θα αποδώσει. Έχει ειπωθεί και σε άλλο άρθρο, όσα περισσότερα χρήματα ξοδεύεις στα πρώτα ραντεβού, τόσο πιο δύσκολα και αργά θα κλιμακωθεί ερωτικά και σεξουαλικά η γνωριμία.

Έχω δει άνδρες χωρίς χρήματα ή κοινωνικό στάτους αλλά με ωραίο στιλ και δυνατή επικοινωνία και αυτοπεποίθηση, να έχουν πολύ όμορφες γυναίκες στη ζωή τους. Έχω δει μαθητές που δεν είναι στην καλύτερη οικονομική κατάσταση και αποφάσισαν να συμμετάσχουν στο Premium Bootcamp κάνοντας στερήσεις ώστε να μαζέψουν τα χρήματα γιατί ήξεραν ότι θα αποδώσει, να καταλήγουν τα δύο βράδια έξω να παίρνουν τηλέφωνο από όμορφες γυναίκες.

Γιατί οι όμορφες γυναίκες ένιωθαν τόσο δυνατή έλξη από έναν μαθητή μας που δεν ήταν σε καλή οικονομική κατάσταση;

what-the-fuck-is-this

Γιατί είχε αναπτύξει με τη βοήθειά μας ελκυστικά χαρακτηριστικά που ήταν αρκετά για να τραβήξει μία όμορφη γυναίκα στον νέο κόσμο του και στην καινούρια πραγματικότητά του που τον βοηθήσαμε να χτίσει.

Δε χρειάζεσαι Πολλά Χρήματα. Χρειάζεσαι εξάσκηση, σωστή καθοδήγηση, επιμονή και θέληση. Για την εξάσκηση και τη σωστή καθοδήγηση, θα φροντίσουμε εμείς. Επιμονή και θέληση έχεις για το συγκεκριμένο εγχείρημα; Αν όχι, σταμάτα να διαβάζεις και κλείσε τη σελίδα μας. Ασχολήσου με κάτι άλλο γιατί η ημι-απασχόληση στο Παιχνίδι θα σε οδηγήσει στην εξαγρίωση και στην απόγνωση αφού δε θα έχει επιθυμητά αποτελέσματα. Αν όμως πιστεύεις ότι τα έχεις, ήρθε η ώρα να το αποδείξεις στον εαυτό σου και στην πράξη. Σταμάτα να σκέφτεσαι λοιπόν και δράσε.

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.