Γιατί το να Είσαι Κοινωνικός σε Κάνει Ικανότερο στο Φλερτ

Το φλερτ είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και το ζήτημα είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Πώς σε το να είσαι κοινωνικός στο φλερτ;

Η κοινωνικότητα και οι κοινωνικές δεξιότητες στο φλερτ είναι ένα από τα πιο βασικά στοιχεία ενός ελκυστικού άντρα. Όλοι οι άνθρωποι είμαστε κατά βάση κοινωνικά όντα, κι αυτό γιατί από τις αρχές της ύπαρξής μας χρειαζόμασταν άλλα άτομα για να επιβιώσουμε.

Μόνο μέσω της κοινωνικότητας και της συνεργασίας μπορούσαμε να καταφέρουμε να βγούμε νικητές στην ζωή και να επιβιώσουμε σε έναν πολύ επικίνδυνο για τον άνθρωπο κόσμο.

Αυτός είναι και ο λόγος που το κάθε άτομο ανέπτυξε κάποιες κοινωνικές δεξιότητες, προκειμένου να μπορεί να επικοινωνήσει αποτελεσματικά με τους γύρω του και να επιβιώσει.

Το να δημιουργούμε συνεργασίες με άλλους ανθρώπους και να αναπτύσσουμε σχέσεις είναι ένας βασικός παράγοντας της ζωής μας, και καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το βιοτικό μας επίπεδο.

Επιπλέον, όσο μεγαλύτερες κοινωνικές δεξιότητες έχεις, τόσο ανεβαίνεις στην κοινωνική κλίμακα και τόσο πιο ελκυστικός γίνεσαι.

Γιατί λοιπόν το να είσαι κοινωνικός παίζει τόσο μεγάλο ρόλο στο φλερτ;

 #1. To Να Είσαι Κοινωνικός Στο Φλερτ Σε Φέρνει Σε Επαφή Με Νέο Κόσμο.φλερτ

Το να γνωρίσεις γυναίκες που δεν ήξερες είναι αρκετά εύκολο, όταν έχεις πολλές γνωριμίες και αρκετούς φίλους. Σου δίνει την δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με νέο κόσμο, να κάνεις καινούριες φίλες, και επομένως να γνωρίσεις γυναίκες.

Έτσι, πολύ σύντομα αποκτάς έναν νέο κοινωνικό κύκλο, μέσα από τον οποίο έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις αξιόλογα άτομα και γυναίκες που σου αρέσουν.

Επιπλέον, σου δίνει μια ευκαιρία να είσαι πιο επιλεκτικός, καθώς έχεις πλέον αφθονία στο φλερτ και στην επαφή σου με το αντίθετο φύλο. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να κοινωνικοποιείσαι, γιατί κανείς δεν γνώρισε την γυναίκα της ζωής του μέσα στο σπίτι !

Βγες έξω λοιπόν και κάνε νέες γνωριμίες. Ποτέ δεν ξέρεις που θα σε φέρουν.

#2. Με το Να Είσαι Κοινωνικός Στο Φλερτ Αποκτάς Επιλογέςφλερτ

Οι ικανότητές σου στο φλερτ είναι αντίστοιχες των επιλογών που έχεις.

Τι εννοώ: Όταν έχεις επαφή με πολύ κόσμο και κοινωνικοποιείσαι, είναι όπως προανέφερα επόμενο να γνωρίσεις γυναίκες που σου αρέσουν. Όσο περισσότερο κοινωνικοποιείσαι, τόσο περισσότερες γυναίκες θα γνωρίζεις.

Το αποτέλεσμα σε αυτό είναι να αποκτάς αφθονία στην ζωή σου και να παίζεις από θέση ισχύος πλέον, και όχι από θέση στέρησης. Αυτός είναι ένας πολύ βαθύς και σημαντικός παράγοντας, που μακροπρόθεσμα θα σου φέρει τις γυναίκες που θες στην ζωή σου.

Όταν θα συμβεί αυτό, θα πρέπει να είσαι έτοιμος. Τσέκαρε τα πιο συχνά λάθη που κάνεις στο πρώτο ραντεβού.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Μα φυσικά γιατί δεν φαίνεσαι απελπισμένος ! Νιώθεις άνετος με τον εαυτό σου γιατί ξέρεις ότι έχεις επιλογές. Όσο περισσότερες επιλογές έχεις, τόσο πιο ποιοτικές γυναίκες θα επιλέγεις να έχεις δίπλα σου.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό, για τον εξής απλό λόγο: Δημιουργείς μια πραγματικότητα που σταδιακά σου φέρνει αυτό που θέλεις στην ζωή σου κι αυτό που σου αξίζει.

Πλέον, δεν είσαι έρμαιο όποιας γυναίκας σε επιλέξει. Αντιθέτως, έχεις τόσες γνωριμίες που σου είναι αυτονόητο ότι θα γνωρίσεις τις γυναίκες που σου αξίζουν, και ότι δεν θα παρακαλάς.

Με αυτήν την λογική, όσο πιο κοινωνικοί είμαστε, τόσο περισσότερο θα αποκτάμε στην ζωή μας τις επιλογές που θέλουμε στο φλερτ. Θα έχουμε πλέον τόσες πολλές γυναίκες γύρω μας, που δεν θα νιώθουμε έλλειψη, αλλά αντίθετα θα είμαστε σε θέση να επιλέξουμε εμείς με ποια θέλουμε να είμαστε.

Δεν είναι απίστευτο αυτό;

#3. Εξασκείς Τις Επικοινωνιακές Σου Δεξιότητες, Και Άρα Γίνεσαι

Πιο Ελκυστικός Στο Φλερτ.φλερτ

Το πόσο κοινωνικός είσαι και το πόσο αναπτυγμένες κοινωνικές δεξιότητες έχει παίζει μεγάλο ρόλο στην έλξη. Οι γυναίκες βρίσκουν ιδιαίτερα ελκυστικό ένα αρσενικό με δυνατές κοινωνικές δεξιότητες, γιατί τους δείχνει ότι είναι αρκετά ικανοί ηγέτες, και ότι έχουν πολύ αναπτυγμένη κοινωνική και συναισθηματική ευφυΐα.

Επιπλέον, αν θέλεις να γίνεις άνετος με το αντίθετο φύλο και να φλερτάρεις με τρόπο ελκυστικό, χωρίς να σκέφτεσαι τι πρέπει να πεις ή να κάνεις, τότε το να είσαι συνολικά κοινωνικός θα σε ωφελήσει σε τεράστιο βαθμό.

Ο εγκέφαλός μας λειτουργεί με τέτοιο τρόπο που όποιες δυνατότητες εξασκούμε, αναπτύσσονται. Το αποτέλεσμα είναι ότι όσο πιο κοινωνικός είσαι, και με όσες περισσότερες γυναίκες μιλάς σε φιλικό και κοινωνικό επίπεδο, τόσο πιο εύκολο θα σου είναι σταδιακά να μιλήσεις άνετα σε μια γυναίκα που σου αρέσει.

Και ποτέ δεν ξέρεις πώς θα συνεχιστεί αυτή η επικοινωνία. Τσέκαρε το σχετικό επεισόδιο από το ελληνικό podcast  Apla+Andrika.

Γιατί;

Γιατί πολύ απλά θα έχεις αναπτύξει τις κατάλληλες δεξιότητες, και θα είσαι σε θέση να καταλάβεις την γλώσσα του σώματός της, να μεταφράσεις σωστά τα μηνύματα, και να αντιδράσεις αναλόγως.

Κοινωνικός Στο Φλερτ: Συμπέρασμα

προσεγγιση

Τέλος, η επικοινωνία με το αντίθετο φύλο και το φλερτ δεν είναι επιστήμη.

Είναι εξάσκηση. Η επιστήμη μας βοηθάει να κατανοήσουμε τις γυναίκες σε βάθος, καθώς και τους εαυτούς μας, αλλά μόνο η εξάσκηση θα μας φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Όσο περισσότερο εξασκείς τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες σε κοινωνικά πλαίσια, τόσο πιο εύκολα και αβίαστα θα σου βγαίνει το να φλερτάρεις.

Με τη γυναίκα είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι από τη στιγμή που την προσεγγίζεις πρέπει να είναι ξεκάθαρο το ότι έχεις ερωτικές προθέσεις.

Μαζί της θα δείξεις έναν επικοινωνιακό και κοινωνικό εαυτό. Θα είσαι ο Άνδρας Αξίας που ξέρει ποιος είναι και τι θέλει. Και κυρίως δεν φοβάται να το διεκδικήσει.

Θα ξεχωρίσεις αμέσως από τους ανθρώπους που την έχουν προσεγγίσει στο παρελθόν.

Συνέχισε λοιπόν τις προσεγγίσεις σου και συγκέντρωσε πολύτιμη εμπειρία στο φλερτ και τη ζωή γενικότερα.

Και πολύ σύντομα, θα αποκτήσεις τις γυναίκες που σου αξίζουν στην ζωή σου.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Το να βελτιωθείς στο φλερτ είναι μια απόφαση. Ξεκίνα το ταξίδι από εδώ.

Βρες το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.