Γιατί το να Εξελίσσεστε Παράλληλα Ωφελεί την Σχέση σας

Μια σχέση αφορά πάντοτε δύο άτομα και όχι ένα. Γιατί είναι ωφέλιμο να εξελίσσεσαι παράλληλα με την κοπέλα σου για το κοινό σας συμφέρον.

Το να είμαστε σε μια υγιή και ποιοτική σχέση, παρ’ ότι ενδεχομένως είναι αρκετά δύσκολο, είναι ένας βασικός παράγοντας για να είμαστε ευτυχισμένοι.

Τα ζευγάρια που είναι ενωμένα τείνουν να είναι και πιο παραγωγικά σε όλους τους υπόλοιπους τομείς της ζωής τους, καθώς παίρνουν από την σχέση τους όλα τα εφόδια που χρειάζονται για να προχωρήσουν δυναμικά και να διεκδικήσουν αυτά που τους αξίζουν.

Ένα πολύ βασικό στοιχείο σε μια σχέση είναι η εξέλιξη. Όταν τα άτομα εξελίσσονται σε μια σχέση, εξελίσσεται και η ίδια η σχέση.

Η καθημερινότητα και η ρουτίνα πολλές φορές μας τρώει, με αποτέλεσμα να βαλτώνει σταδιακά η σχέση και να προκύπτουν σοβαρά θέματα, εντάσεις και δυσκολίες επικοινωνίας. Το σημαντικό είναι πάντοτε να βρίσκεται η λύση, αλλά δεν θα ήταν ακόμα καλύτερο να μην προκύπτει καν το πρόβλημα;

Ένα πιθανό πρόβλημα προκύπτει όταν πηγαίνετε διακοπές μαζί για πρώτη φορά.

Το να εξελισσόμαστε είναι πολύ σημαντικό, καθώς μας ανοίγει νέους δρόμους και πόρτες που ποτέ δεν ξέρουμε που θα μας οδηγήσουν. Είναι ένα ατελείωτο ταξίδι μέσα μας, το οποίο διαρκεί μέχρι το τέλος της ζωής μας.

Υπάρχουν κάποιο άνθρωποι που βιώνουν πιο έντονα αυτήν την ανάγκη μέσα τους, και η ζωή τούς φαίνεται μια ατελείωτη περιπέτεια και ένα μαγικό ταξίδι. Εάν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, τότε θα ξέρεις πόσο σπάνιο και μοναδικό είναι το να βρεις ένα άτομο να κάνετε αυτό το ταξίδι μαζί.

Ωστόσο, όσο δύσκολο είναι να βρεις κάτι τέτοιο, τόσο απολαυστικό είναι όταν τελικά το κατακτάς.

Σε τι βοηθάει όμως το να είσαι με μια γυναίκα με την οποία εξελίσσεστε μαζί;

#1. Η Ζωή Σου Δεν Είναι Πλέον ΒαρετήΜια σχέση αφορά πάντοτε δύο άτομα και όχι ένα. Γιατί είναι ωφέλιμο να εξελίσσεσαι παράλληλα με την κοπέλα σου για το κοινό σας συμφέρον.

Το να έχεις ένα άτομο δίπλα σου που εξελίσσεστε παράλληλα σημαίνει ότι και οι δύο αλλάζετε παράλληλα. Και αυτό είναι πάρα πολύ ωφέλιμο, καθώς κατά μια έννοια νικάει την ρουτίνα και σας προσφέρει την μαγεία του να ανακαλύπτεται μονίμως ο ένας τον άλλον.

Επιπλέον, με αυτόν τον τρόπο διατηρείται το μυστήριο στην σχέση, το οποίο παίζει μεγάλο ρόλο στο να εξακολουθεί να υπάρχει μαγεία στην σχέση.

Μετά τον πρώτο καιρό, είναι η σημαντικό να υπάρχουν στάδια που η σχέση φθίνει. Όσο όμως εσύ αλλάζει κι αλλάζει κι εκείνη μαζί σου, αυτά τα στάδια μειώνονται έως και εξαλείφονται.

Νιώθετε μονίμως ότι γνωρίζετε ο ένας τον άλλον από την αρχή. Και νιώθετε ότι υπάρχουν κομμάτια που ακόμα δεν έχετε ανακαλύψει, τόσο ο κάθε ένας για τον εαυτό του, όσο και ο ένας για τον άλλον.

Αυτό είναι από μόνο του υπέροχο.

Δημιουργεί ένα νέο πάθος και μια καινούρια ένταση στην σχέση σας, η οποία είναι πολύ χρήσιμη όταν ζείτε και οι δύο μια έντονη ζωή. Αποφεύγετε το να σας φάει η ρουτίνα, γιατί η εξέλιξή σας είναι το ταξίδι που κάνετε μαζί, και είναι δικό σας.

#2. Ανακαλύπτετε Μαζί Μια Νέα ΠραγματικότηταΜια σχέση αφορά πάντοτε δύο άτομα και όχι ένα. Γιατί είναι ωφέλιμο να εξελίσσεσαι παράλληλα με την κοπέλα σου για το κοινό σας συμφέρον.

Όταν δύο άτομα εξελίσσονται μαζί, τότε ανοίγει μια νέα πραγματικότητα και για τους δύο. Ιδιαίτερα όταν αυτό γίνεται με την γυναίκα που έχετε σχέση, είναι επόμενο ο ένας να ενισχύει το εξελικτικό ταξίδι του άλλου, και να οδηγείστε μαζί σε νέα μονοπάτια.

Το πιο σημαντικό είναι να θυμάσαι ότι η εξέλιξή σου ενισχύεται σε τεράστιο βαθμό όταν την κάνεις μαζί με την σχέση σου. Κάτι που ανακαλύπτει αυτή, είναι ενδεχομένως κάτι που δεν έχεις ανακαλύψει εσύ ακόμα. Και το αντίθετο.

Ιδιαίτερα όταν υπάρχει παραγωγικός διάλογος, η πραγματικότητα που χτίζετε και ανακαλύπτεται μαζί μπορεί να γίνει εκπληκτική !

Ταυτόχρονα, ενθουσιάζεσαι ακόμα περισσότερο με αυτά που ανακαλύπτεις για τον εαυτό σου, καθώς έχεις ένα άτομο μαζί σου να σε υποστηρίζει και να πηγαίνει ακόμα πιο βαθιά την σκέψη σου. Κι αυτό είναι ένα μοναδικό δώρο.

#3. Ο Ένας Εξελίσσει Περισσότερο Τον ΆλλονΜια σχέση αφορά πάντοτε δύο άτομα και όχι ένα. Γιατί είναι ωφέλιμο να εξελίσσεσαι παράλληλα με την κοπέλα σου για το κοινό σας συμφέρον.

Σε αυτό το ταξίδι της εξέλιξης, είναι πάντα προτιμότερο να έχουμε παρέα. Δεν είναι μόνο οι δύο λόγοι που αναφέραμε πιο πάνω. Κυρίως είναι ο επόμενος.

Ανεβάζετε μονίμως ο ένας το άλλον.

Σε μια υγιή και ποιοτική σχέση, και τα δύο άτομα είναι θετικά, και εστιάζονται στα θετικά που βρίσκουν στον σύντροφό τους. Ακόμη, όταν βλέπουν κάτι αρνητικό, το επισημαίνουν με ήρεμο και ευγενικό τρόπο, ώστε να το βοηθήσουν να εξελιχθεί περαιτέρω, και να ξεπεράσει τις αδυναμίες του.

Είναι απίστευτο συναίσθημα το να έχεις δίπλα σου κάποιον τον οποίο να μπορείς να τον βοηθήσεις να εξελιχθεί, και να σε βοηθάει κι αυτός.

Ξέρει ότι έχεις κάποιον που δεν θα σε αφήσει να εφησυχαστείς. Που θα σου δώσει κίνητρα και έναυσμα να προχωρήσεις παρακάτω.

Τα κίνητρα στο φλερτ είναι σημαντικά. Τσέκαρε το βίντεο του Χρήστου και μάθε περισσότερα.

Που θα σε συνεπάρει στο μαγικό του ταξίδι.

Και θα σε κάνει να αναρωτιέσαι τι ακολουθεί. Τι καλύτερο θα υπάρξει μόλις στρίψεις την επόμενη γωνία.

Και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος για να επενδύσεις σε αυτήν την σχέση, και να την βοηθήσεις να αναπτυχθεί.

Αν δεν έχεις βρει ακόμα κάτι τέτοιο, ξεκίνα να ψάχνεις. Σου αξίζει.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Η διαχείριση της σχέσης δεν είναι πάντοτε εύκολη. Μπορούμε να σε βοηθήσουμε εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.