Γυναίκες Δηλητήριο: Αντιμετωπίζοντας Νευρωτικές Γυναίκες

Γυναίκες Δηλητήριο: Αντιμετωπίζοντας Νευρωτικές Γυναίκες. Γιατί πρέπει να τις αποφεύγεις και τι πρέπει να προσέξεις αν αποφασίσεις να μπλέξεις μαζί τους.

Με αφορμή μία ελληνική ταινία με τον αντίστοιχο τίτλο, Γυναίκες Δηλητήριο, εμπνεύστηκα αυτό το άρθρο. Θα μιλήσω για μία συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών, στην οποία έχω αδυναμία, που μπορεί να αποδειχθεί υπερβολικά επικίνδυνη όχι μόνο για έναν άπειρο άνδρα, αλλά και για κάποιον έμπειρο που έχει επιλογές.

Οι Γυναίκες Δηλητήριο κατά την άποψή μου που έχει δημιουργηθεί από εμπειρία 9 ετών, είναι οι νευρωτικές / υστερικές γυναίκες. Η παρουσία τους μπορεί να είναι επικίνδυνα εθιστική, καθώς και επιβλαβής για την ψυχική υγεία του άνδρα που θα αποφασίσει να εμπλακεί σε σεξουαλική / ερωτική σχέση μαζί τους.

Τα Θετικά

  • Είναι πανέξυπνες και εύστροφες.

Οι νευρωτικές γυναίκες είναι κατά κανόνα υπερκινητικές, έξυπνες και σκέφτονται γρήγορα. Αυτό τις κάνει ενδιαφέρουσες σε μία συζήτηση και συνήθως αυτός ο συνδυασμός περιλαμβάνει και πολύ καλό χιούμορ.

  • Είναι πολύ επιθετικές στο φλερτ και εκδηλώνουν άμεσο ερωτικό ενδιαφέρον όταν νιώσουν έλξη.

Οι νευρωτικές γυναίκες φλερτάρουν πολύ ανοιχτά και άμεσα. Ενώ με τις περισσότερες γυναίκες ψάχνεις για ενδείξεις ενδιαφέροντος, τις περισσότερες φορές με μία νευρωτική γυναίκα θα δεις ένα μπαράζ από ενδείξεις ενδιαφέροντος ή ξεκάθαρη δήλωση ενδιαφέροντος. Αυτό σίγουρα είναι αναζωογονητικό για έναν άνδρα και μία ευχάριστη αλλαγή. Η γνωριμία κλιμακώνεται πολύ πιο γρήγορα στα πρώτα βήματα του φλερτ.

  • Είναι πολύ απελευθερωμένες στο κρεβάτι.

σεξ

Ναι, οι νευρωτικές και υστερικές γυναίκες κατά κανόνα κάνουν πολύ καλό σεξ. Φοβερά ενεργητικές, με πολύ πάθος. Είναι και το σημείο όπου κολλάς περισσότερο, καθώς τόσο καλό σεξ είναι υπερβολικά δύσκολο να βρεις σε άλλη κατηγορία γυναίκας.

  • Ενθουσιάζονται υπερβολικά εύκολα και γρήγορα.

enthusiasm

Ο ενθουσιασμός είναι μεταδοτικός. Όταν λοιπόν γνωρίζεις μία γυναίκα όμορφη που φλερτάρει έξυπνα, έχει χιούμορ και εκφράζει άμεσα το ερωτικό ενδιαφέρον της, σίγουρα θα ενθουσιαστείς. Ο ενθουσιασμός σου προκαλεί ενθουσιασμό και στη συγκεκριμένη κατηγορία γυναίκας. Θα δεις την κορύφωση των συναισθημάτων της να έρχεται σε χρόνο ρεκόρ. Θα σε σκέφτεται και θα στέλνει μηνύματα συνέχεια, η σωματική κλιμάκωση θα γίνει επίσης σε χρόνο ρεκόρ, πολλές φορές και με πρωτοβουλία της ίδιας.

Ο έλεγχος θα χαθεί εύκολα και από τις δύο πλευρές, καθώς το σεξ θα έρθει επίσης γρήγορα – από την πρώτη νύχτα της γνωριμίας ή το  πρώτο ραντεβού – και αυτό που ακολουθεί είναι η κορύφωση των συναισθημάτων.

Όλα ωραία μέχρι εδώ. Γιατί όμως είναι τόσο επικίνδυνες αυτές οι γυναίκες; Γιατί τις βαφτίζω Γυναίκες Δηλητήριο;

Τα Αρνητικά

  • Έχουν υπερβολικά ευμετάβλητη διάθεση.

διάθεση

Μπορεί να είναι χαρούμενη και ξαφνικά να ξεσπάσει σε φωνές και λιγμούς. Μπορεί να είναι στεναχωρημένη και να θέλει να μείνετε σπίτι και ξαφνικά να της έρθει η ιδέα να βγείτε για ποτό στις 12 το βράδυ. Ευμετάβλητη διάθεση χωρίς να μεσολαβεί εξωτερικός παράγοντας, ακόμα και αν η ίδια ισχυρίζεται ότι αυτό συνέβη.

  • Είναι επιρρεπείς στους εθισμούς.

Addiction

Μπορεί να έχουν τάσεις προς το αλκοόλ, τα ναρκωτικά, το τσιγάρο, έντονες. Παθιάζονται με οτιδήποτε στη ζωή τους, αυτό λοιπόν δεν είναι πάντα καλό.

  • Έχουν τάσεις πολυγαμικές.

Δε χρειάζονται σχόλια περαιτέρω. Κερατώνουν εύκολα καθώς είναι επικίνδυνα παρορμητικές και αυθόρμητες.

  • Θέλουν να τσακώνονται.

Οι νευρωτικές και υστερικές γυναίκες έχουν ανάγκη την αρνητική ενέργεια του τσακωμού. Τρέφονται από αυτόν. Το ζητάει ο οργανισμός τους. Δεν μπορούν να δεχθούν ότι όλα είναι όμορφα και ότι η σχέση τους περνάει μία καλή περίοδο. ΘΑ ψάξουν να βρούνε κάτι να τους ενοχλεί. Αν δεν μπορούν να το βρούνε, θα το δημιουργήσουν.

Παράδειγμα.

Δε γίνεται να μην αναφέρω αυτό το παράδειγμα, όταν μιλάω για νευρωτικές γυναίκες και για τσακωμούς. Είχα πριν αρκετά χρόνια, σχέση για ένα χρόνο περίπου με μία γυναίκα – Πρότυπο της κατηγορίας Γυναίκες Δηλητήριο.

Η σχέση μας βρίσκεται στα πολύ καλά της. Έχω φύγει από Αθήνα για ένα γάμο, όταν χτυπά το κινητό μου από άσχετο νούμερο. Το σηκώνω και δε μιλάει κανείς στην άλλη γραμμή. 2 λεπτά μετά, έχω πάρει την Ελισάβετ τηλέφωνο και της αναφέρω το γεγονός. “Είσαι περίεργος να μάθεις ποιος ήταν;” μου λέει. “Μπα”, της λέω. “Δε με ενδιαφέρει.”

Λίγα λεπτά μετά, με “τρώει” η περιέργεια και παίρνω τηλ με απόκρυψη στον αριθμό αυτό. Δε – δε μιλάει. Το θέμα λήγει εκεί. Σβήνω την κλήση και λέω δεν ασχολούμαι ξανά. Την επόμενη ημέρα, την ημέρα του γάμου συγκεκριμένα, μετά μιλάω πάλι με την Ελισάβετ στο τηλέφωνο. Πολύ σύντομα, αρχίζει να φωνάζει και να βγάζει οργή και μένος για τις κοπέλες που είχα γνωρίσει πριν την γνωρίσω, για τις περιπέτειές μου και τις “ξεπέτες” μου. Αρχίζει να λέει ότι  θέλω να τρέφω το εγώ μου και να χώνει…..

Έχουν περάσει πολλά χρόνια για να θυμάμαι με τι αφορμή ξέφυγε η συζήτηση αλλά ειλικρινά 2 ώρες μετά το συμβάν δε θυμόμουν πώς τα συνδύασε και πώς πήγε εκεί. Απλά το είχε σκοπό να καταλήξει εκεί και το κατάφερε εύκολα.. έβριζε, ωρυόταν και καταλήγει: “ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΠΗΡΕΣ ΠΑΛΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΡΩΗΝ ΣΟΥ.. ΠΗΡΕΣ;”

Όπως είχε φέρει τη συζήτηση, ήθελε να πω ψέμματα. Ήθελε να της πω ότι δεν πήρα τηλέφωνο για να με πιάσει ψεύτη. Φυσικά και ήταν φίλη της που με είχε πάρει τηλέφωνο. Με πανικόβαλε και με έκανε να νιώθω ότι αν της πω “ναι ρε πήρα έχεις κάποιο πρόβλημα; Ήμουν περίεργος να δω ποιος ήταν τι θες  τώρα;” θα ήμουν ο χειρότερος σύντροφος του κόσμου.

“Όχι.”, της απαντώ. “ΤΟ ΟΡΚΙΖΕΣΑΙ;” ρωτάει ουρλιάζοντας. “Ναι”, απαντώ.

explosion

ΜΠΟΥΜ! ΕΚΡΗΞΗ.

Τσακωμός 3 ημερών για ένα ψέμα που με ανάγκασε να πω ώστε να μου λέει μετά ότι αφού ορκίζομαι ψέμματα δεν μπορεί να με εμπιστευτεί. Γιατί; Επειδή έτσι. Να’ναι καλά η πανέμορφη ξαδέρφη της νύφης που μου την έπεσε εκείνο το βράδυ και έπνιξα τον πόνο μου στα χάδια της και στα φιλιά της!

  • Θέλουν κακομεταχείριση.

badboy

Οι Γυναίκες Δηλητήριο δε θέλουν ένα καλό παιδί. Δε θα το σεβαστούν. Είναι αχάριστες. Βρίσκουν ακόμα και στην άψογη συμπεριφορά πράγματα να τους ενοχλούν. Ένα καλό παιδί θα το φάνε για πρωινό και θα το παρατήσουν με ψυχολογικά και συναισθηματικά προβλήματα, η έκταση των οποίων εξαρτάται από το χρονικό διάστημα κατά το οποίο ήταν μαζί.

Οι υστερικές / νευρικές γυναίκες, θέλουν άντρα κωλόπαιδο. Θέλουν κακομεταχείριση. Ανταποκρίνονται θετικά. Πιστεύουν ότι αυτή η συμπεριφορά τους αξίζει και κολλάνε μαζί του. Είναι μία σχέση άκρως ανθυγιεινή, τις περισσότερες φορές και για τους δύο.

Όσο περισσότερο μπλέξεις συναισθηματικά με μία τέτοια γυναίκα, τόσο περισσότερο ανθυγιεινή θα είναι η σχέση σας. Θέλει μεγάλη εμπειρία για να διαχειριστείς τέτοια γυναίκα σε βάθος χρόνου και δεν είναι τυχαίο που άνδρες που έχουν αυτή την εμπειρία και έχουν επιλογές στη ζωή τους, αποφεύγουν εντέλει να μπλέξουν με μία τέτοια γυναίκα για πολύ καιρό. Γιατί έχουν πάθει, έχουν μάθει.

Σου είναι γνώριμα όλα αυτά; Πιστεύεις ότι είσαι σε σχέση με μία τέτοια γυναίκα; Διακρίνεις τα συμπτώματα του άρθρου μου στη σχέση σας; Στείλε μας την εμπειρία σου εδώ για να σε βοηθήσουμε με την κοπέλα που έχεις γνωρίσει.

Έχει μείνει μόνο μία θέση κενή για την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου στο Premium Bootcamp. Στείλε μας εδώ και επωφελήσου την προσφορά των ημερών λόγω Χριστουγέννων, εξασφαλίζοντας τη θέση σου νωρίτερα.

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.