Γυναίκες! Πώς διαλέγουν τον κατάλληλο άνδρα για αυτές

Πως επιλέγουν οι γυναίκες τον κατάλληλο άνδρα για αυτές. Απαντήσεις από επιστήμη και εμπειρία στη διάθεσή σας

Η απάντηση σε τέτοιες ερωτήσεις είναι δύσκολη. Φυσικά η επιστήμη αλλά και η εμπειρία έχει δείξει τα σημάδια της και μας οδηγεί σε διάφορα συμπεράσματα. Πάμε να δούμε μερικά.

Genetics

Η γενετική παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο, ακόμα και ας ζούμε στο 2015. Η ομορφιά παίζει τον ρόλο της. Η δύναμη και η κατασκευή του σώματός μας. Η υγιεινή μας και η μυρωδιά μας. Αν και τα περισσότερα είναι έτσι «προγραμματισμένα» στο DNA μας, μπορούμε κάποια να τα φροντίσουμε. Γυμναστική, διατροφή και συμπληρώματα είναι εδώ για εμάς. Γιατί χρειάζονται ενδείξεις από καλά γονίδια; Γιατί δείχνουν στην γυναίκα ότι έχουμε έναν υγιή  οργανισμό – άρα κατάλληλο άνδρα – έτοιμο να τεκνοποιήσει δυνατούς απογόνους, κάτι που χτυπάει κόκκινο στο radar της γυναίκας.

Grooming

Είναι σχεδόν προφανές. Αν δεν έχεις σμιλεμένο κορμί, έχεις αρκετές ελπίδες. Αν όμως έχεις αντιαισθητικές τρίχες να βγαίνουν από τα ρουθούνια και να κρέμονται από το σβέρκο σου, τότε τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολά. Πλύσιμο σε όλα τα μήκη και πλάτη του σώματος, ξύρισμα όπου απαιτείται, φροντίδα για τα δόντια και τα μαλλιά. Παράλληλα μη ξεχνάμε πως τα ρούχα σου πρέπει να είναι καθαρά και σιδερωμένα. Όχι υπερβολές, αλλά αν φοράς τα ρούχα που βάζεις στη δουλειά για 3 μέρες συνεχόμενες, δεν έχεις πολλές ελπίδες το βράδυ που θα βγεις για πέσιμο. Γιατί; Γιατί δείχνουν στη γυναίκα, έναν άνδρα που προσέχει τον εαυτό του και την υγεία του, άρα ένα δυνατό αρσενικό δίπλα της για να πάρει η φύση το δρόμο της

Style

Το τι φοράς, από το παντελόνι μέχρι τα παπούτσια και τα αξεσουάρ, καλό είναι να έχουν κλάση. Δεν χρειάζεται να είναι τίποτα ακριβό, ούτε να είναι τα ίδια που φορούν διασημότητες. Χρειάζεσαι απλά πράγματα χωρίς υπερβολές. Οι επιλογές σου είναι δύο α) ή μέσω πειραματισμού θα φτάσεις στο προσωπικό σου στυλ μετά από δοκιμές ή β) θα κινηθείς σε κλασσικές ασφαλείς γραμμές και επιλογές που περνούν διακριτικά το μήνυμα του προσεγμένου. Γιατί; Γιατί το στυλ έχει να κάνει με το Status που το αναλύουμε παρακάτω. Περισσότερα για το στυλ και το grooming στο MenOfStyle.gr

Status

Η δουλειά παίζει τον ρόλο της καθώς δείχνει την θέση σου στην κοινωνία. Εγώ με διευθυντική θέση είμαι πιο θελκτικός στις γυναίκες από το να δουλεύω στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς. Όχι γιατί παίζει ρόλο το χρήμα. Αυτό είναι ένας μύθος. Η εξουσία είναι διεγερτικό. Πως η δουλειά μου μπορεί να επηρεάσει τους ανθρώπους γύρω μου, στο περιβάλλον μου ή στο κόσμο. Όσο περισσότερους, τόσο καλύτερα. Φυσικά, όση περισσότερη εξουσία, τόσα περισσότερα σημάδια επιτυχίας. Καλύτερο αυτοκίνητο, ρούχα, στυλ. Η εμπειρία έχει δείξει κάτι συγκλονιστικό. Η πραγματικότητα αλλάζει όταν αλλάζεις το πρίσμα από την οποία την βλέπεις. Αν εγώ θεωρώ πως η δουλειά μου στο σουβλατζίδικο έχει αλλάξει το πώς τρώνε οι άνθρωποι στη γειτονιά μου και έχει κάνει τα πάντα καλύτερα και κυρίως το πλασάρω με αυτό τον τρόπο, τότε είναι σα να είχα την διευθυντική θέση και καλύτερα!

Ίσως να μη καταφέρουμε ποτέ, να καταλήξουμε στο πως επιλέγουν τον κατάλληλο άνδρα οι γυναίκες. Όμως σίγουρα ξέρουμε κάποιους διακόπτες που δημιουργούν την έλξη. Μας τους έμαθε η φύση και χιλιάδες χρόνια τώρα παραμένουν οι ίδιοι, ακόμα και όταν η κοινωνία κάνει ότι μπορεί για να αλλάξει κάποια πρωτόγονα ένστικτά μας. Ότι και να γίνει, όπως θα σε ερεθίζει σεξουαλικά η μυρωδιά της ωραίας γυναίκας δίπλα σου, έτσι θα την ερεθίζει και αυτή, η μυρωδιά του αρσενικού που είναι ο κατάλληλος για αυτήν.

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .