Γυναίκες στα Πρόθυρα Νευρικής Κρίσης

Γυναίκες στα Πρόθυρα Νευρικής Κρίσης

Γυναίκες Στα Πρόθυρα Νευρικής Κρίσης: Είναι Ανάμεσά Μας.

Γυναίκες σε ηλικία γάμου, από 28 έως 35, ελεύθερες, χωρίς παιδί. Είναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ το βιολογικό τους ρολόι να τις προειδοποιεί και να θέλουν άμεσα να κάνουν οικογένεια. Πώς τις αναγνωρίζεις; Έχει νόημα να μπλέξεις μαζί τους;

Μία γυναίκα στην ηλικία 28 – 35, ειδικά αν έχει πατήσει τα 30, είναι αρκετά “ανήσυχη”. Το προηγούμενο Σάββατο, πριν 10 μέρες, στο δεύτερο βράδυ Infield με 2 μαθητές που συμμετείχαν στο Premium Bootcamp, σε ένα γνωστό μπαρ στο κέντρο της Αθήνας, γνωρίζω μία γυναίκα μαζί με έναν μαθητή. Ήταν 32 χρονών.

γνωριμία με γυναίκα

Ωραία κοπέλα, φαινόταν για 28. Είχε έρθει Αθήνα πρόσφατα, ήταν από ένα νησί το οποίο δε θα αναφέρω. Δεν της άρεσε στην Αθήνα, ήθελε να διοριστεί και πάλι στο νησί της και να φύγει και είχε δρομολογήσει τον διορισμό. Μιλούσαμε και σκεφτόταν το πλοίο της επιστροφής, φαινόταν.

Οι Γυναίκες Στα Πρόθυρα Νευρικής Κρίσης Δεν Φαίνοντα Άμεσα

Η συζήτηση κυμάνθηκε σε πολύ όμορφο κλίμα. Δεν προσπάθησα ιδιαίτερα να την κάνω να νιώσει έλξη. Είχαμε χημεία και κοινά ενδιαφέροντα και έβλεπα ότι το ερωτικό ενδιαφέρον υπήρχε και από τους δυο, από τη συμπεριφορά μας. Το σημαντικότερο που κάνω σε μία προσέγγιση μετά τα πρώτα 5 λεπτά για να ελέγξω το ενδιαφέρον της κοπέλας, είναι να σταματήσω να μιλάω ξαφνικά.

Αν νιώσει αμήχανα από τη σιωπή και την σπάσει πρώτη, λέγοντας κάτι του στιλ “…. και για πες, τι χόμπι έχεις;” τότε είμαι σίγουρος ότι ενδιαφέρεται ερωτικά.

Θα ήταν μια καλή ιδέα, πριν συνεχίσες να δεις το παρακάτω βίντεο με τα 4 λάθη που κάνεις όταν φλερτάρεις. Και φυσικά την ”πατάς”.

Αυτό το έκανα 3 φορές με τη συγκεκριμένη κοπέλα και υπήρξε ανταπόκριση. “Επειδή περνάω πολύ ωραία που μιλάμε, θέλω να σε ξαναδώ”, της λέω.

Της άρεσε η ειλικρίνεια και το θάρρος μου. Ανταλλάζουμε κινητά.

Φτάνει Τρίτη και λόγω φόρτου εργασίας στο MenOfStyle.Gr, δεν είχα επικοινωνήσει ακόμα μαζί της. 3 μέρες μετά λοιπόν, της στέλνω sms. Ανταποκρίνεται αμέσως και απαντά με 2 sms – σημάδι ότι θέλει να μου μιλήσει πολύ. Μετά από μερικά sms την παίρνω τηλ αλλά δεν απαντά. Με παίρνει μόνη της πίσω 2 ώρες μετά, απολογούμενη ότι κοιμόταν. Ήδη έχω καταλάβει ότι ενδιαφέρεται πολύ να με ξαναδεί λοιπόν και είμαι σίγουρος ότι θα βγούμε.

φλερτ

“Τετάρτη ή Πέμπτη θέλω να πάμε για ένα ποτό”, της λέω. “Διάλεξε ποια μέρα σε βολεύει περισσότερο και θα διαλέξω ώρα”. Γελάει. “Τόσο άμεσος;”, μου λέει. “Ζήτησα το κινητό σου επειδή ήθελα να σε ξαναδω γλυκιά μου, όχι για να σου μιλάω στο τηλέφωνο 2 μήνες”, της απαντώ. “Τετάρτη μπορώ”, μου λέει.

Δες το παρακάτω βίντεο και μάθε 5 συμπεριφορές για να κερδίζεις πάντα τις εντυπώσεις και άφησέ τις με το στόμα ανοιχτό.

Συναντιόμαστε… πάμε για ποτό σε ένα ωραίο μπαρ με θέα την Ακρόπολη, στο Μοναστηράκι. Η συζήτηση είναι ΟΚ στην αρχή μέχρι που αρχίζει:

  • Θέλω να παντρευτώ και να ηρεμήσω κάποια στιγμή.
  • Πιο μικρή που δεν πίστευα τόσο στον εαυτό μου έκανα επιπολαιότητες, κάνοντας γρήγορα σεξ με κάποιον, τώρα δεν το ξανακάνω είμαι πολύ προσεκτική.
  • Θέλω να επιστρέψω στο νησί, δε θέλω να ξεκινήσω κάτι με κάποιον εδώ και μετά να φύγω και να πονέσω.

Αναρωτιέσαι Τι Σκέφτεται Μια Τέτοια Γυναίκα

γυναίκα στα πρόθυρα

Έρχεται λοιπόν εύλογα η ερώτηση από εμένα:

Γιατί λοιπόν τότε βγήκες μαζί μου;

“Δεν ξέρω μου άρεσε που μιλούσαμε και είπα γιατί όχι;”

Και ξαναέρχεται εύλογα η ερώτηση από εμένα:

Είπες 15 λόγους για τους οποίους η γνωριμία μας  δεν έχει νόημα και αναρωτήθηκες “γιατί όχι;” ;

Δεν είχε κανένα νόημα φυσικά που την ρώτησα, ούτε οι απαντήσεις που μου έδινε που φυσικά ήταν μπερδεμένες γιατί δεν είχε να μου δώσει ικανοποιητική απάντηση. Της είπα ότι δεν ξέρω αν θέλω να την ξαναδώ. 

Έρχεται λοιπόν η κοπέλα όταν με βλέπει και με χαιρετά. Της μιλάω 1 λεπτό μόνο και επιστρέφω στο μπαρ γιατί ήμασταν με μαθητές. Όλο το βράδυ με κοίταζε. Το έβλεπα ότι ήθελε να πάω να της μιλήσω. Το έβλεπα ότι υπήρχε ακόμα έλξη.

Κανένα Νόημα Να Συνεχίσεις Με Γυναίκες Στα Πρόθυρα Νευρικής Κρίσης

Ποιο όμως το νόημα να μπλέξω με μία τέτοια γυναίκα που δεν ήξερε ακριβώς τι θέλει και η οποία με έβαλε στο πρώτο ραντεβού σε μία βαρετή συζήτηση από την οποία κατάλαβα ότι εγώ δε θα κάνω υγιή σχέση μαζί της, οποιαδήποτε μορφή και αν έχει αυτή η σχέση.

Ακόμα και αν είχα σκοπό να παντρευτώ, ακόμα και αν πίστευα ότι η συγκεκριμένη κοπέλα έχει τα προσόντα που ζητώ και δεν υπήρχε ενδεχόμενο να φύγει σε άλλη πόλη οπότε δεν υπήρχαν και εξωτερικές δυσκολίες, δε θέλω να μπω σε μία σχέση στην οποία η κοπέλα έχει προδιαγράψει την πορεία πριν καν με γνωρίσει. Είναι ΛΑΘΟΣ. Μία γνωριμία όταν μπαίνει σε ένα καλούπι ως προς το πώς θα αναπτυχθεί, το σίγουρο είναι ότι θα βγει παραμορφωμένη.

δεν θα κάνεις ουσιαστική σχέση με γυναίκα στα πρύθυρα

Το αποτέλεσμα ήταν η κοπέλα να με δει σε τρυφερό τετ α τετ με μία άλλη όμορφη άγνωστη, να την έχω αγκαλιά και στα 10 λεπτά να την φιλάω στο μάγουλο και να μου χαμογελάει ενώ με αγγίζει συνέχεια. Ίσως με αυτή να έχω καλύτερη τύχη αλλά δεν είναι αυτό το νόημα του άρθρου.

Το νόημα είναι ότι Γυναίκες στα πρόθυρα κρίσης λόγω ηλικίας, που ψάχνουν οπωσδήποτε μία σοβαρή σχέση με προοπτική γάμου, είναι καλή είδηση μόνο με άνδρες που έχουν ακριβώς την ίδια ανησυχία. Να γνωριστούν γρήγορα, να κάνουν σχέση, να παντρευτούν στους 5 μήνες και μετά να απορούν γιατί χώρισαν στα 6 χρόνια με 1 παιδί ήδη. Γιατί δε γνωρίστηκαν πρώτα σωστά όπως θα έπρεπε.

Υπάρχουν Εξαιρέσεις;

Υπάρχουν περιπτώσεις που ενώ κάποιοι παντρεύτηκαν βιαστικά λόγω κρίσης ηλικίας τα κατάφεραν και ζούνε ευτυχισμένοι; Φυσικά και υπάρχουν. Σίγουρα όμως η κρίση ηλικίας δεν είναι ο καλύτερος σύμμαχος στην προσπάθειά σου να κάνεις σωστή σχέση.

Βρες πρώτα τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση αφού δεις το σχετικό βίντεο εδώ.

Πριν κλείσει το άρθρο, προσοχή: Δε συμπεριφέρονται έτσι όλες οι γυναίκες  που βρίσκονται σε αυτό το εύρος ηλικίας. Όσο πιο ολοκληρωμένη ζωή έχουν επαγγελματικά, οικονομικά, συναισθηματικά, πνευματικά, τόσο πιο φυσιολογική θα είναι και η συμπεριφορά τους.

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.