Γνωριμίες σε Μπαρ και Κλαμπ. Πού Είναι Καλύτερα; Μέρος 1

Πού είναι καλύτερα να γνωρίζεις γυναίκες; Ποια τα υπέρ και ποια τα κατά σε μπαρ, κλαμπ, δρόμο και Ίντερνετ; Μάθε από τους καλύτερους

Γνωριμίες Σε Μπαρ Και Κλαμπ

Γνωριμίες με γυναίκες μπορείς να κάνεις παντού: Σε μπαρ, σε κλαμπ, στο δρόμο, στο σουπερμάρκετ.. Στο περίπτερο, στο μετρό, στη στάση λεωφορείου, στο Ίντερνετ. Δεν υπάρχουν περιορισμοί. Ποια είναι τα υπέρ και ποια τα κατά σε κάθε τρόπο γνωριμιών; Για να δούμε λοιπόν.

Γνωριμίες Σε Μπαρ

μπαρ

+ Πλεονεκτήματα Που Έχουν Οι Γνωριμίες Σε Μπαρ:

 • Οι κοπέλες έχουν βγει και περιμένουν την προσέγγιση. Όσο πιο περιποιημένες είναι, τόσο πιο προετοιμασμένες είναι για φλερτ και παιχνίδι. Δεν έχουν να πάνε πουθενά για 1-2 ώρες τουλάχιστον. Ήρθαν για να πιούνε το ποτό τους και να κοινωνικοποιηθούν. Πήγαινε γνώρισέ τες λοιπόν.
 • Η μουσική δεν είναι απαγορευτικά δυνατά. Σε πολλά μπαρ υπάρχει αρκετά ωραία μουσική και χορευτική, χωρίς ωστόσο να είναι απαγορευτικά δυνατή για να πιάσεις μία συζήτηση χωρίς να φωνάζεις δυνατά.
 • Επιτρέπεται” η άμεση, γρήγορη επαφή. Σε μπαρ είναι κοινωνικά αποδεκτό να αγγίζεις ενώ μιλάς, να μιλάς στο αυτί, να έρχεσαι κοντά στην κοπέλα. Δε θεωρείται απειλητικό ούτε περίεργο. Διευκολύνει τη γρήγορη σωματική κλιμάκωση.
 • Θεωρείται κοινωνικά αποτρεπτό να κοινωνικοποιηθείς. Η πίεση είναι μικρότερη – και πρέπει να είναι μικρότερη – όταν πλησιάζεις γυναίκες σε μπαρ. Δεν είναι κάτι περίεργο.

Πριν συνεχίσεις δες το βίντεο για τις συμμπεριφορές που ξενερώνουν μια γυναίκα, για να τις αποφεύγεις όταν κάνεις γνωριμίες.

– Μειονεκτήματα:

 • Οι γυναίκες περιμένουν το πέσιμο και πολλές φορές έχουν δυνατές άμυνες. Θα σου μιλήσουν απότομα για να σε αποθαρρύνουν και έχουν έτοιμες “δικαιολογίες” για να μη σου μιλήσουν. Δικαιολογίες που μπορείς εύκολα να μάθεις να παρακάμπτεις, στα bootcamps. Δικαιολογίες όπως:

Είχαμε μια σοβαρή συζήτηση..

Έχουμε καιρό να βρεθούμε και έχουμε πολλά να πούμε.

Έχουμε σχέση.

 • Πολλές παρέες είναι μικτές. Υπάρχουν και άντρες στην παρέα που πρέπει να μάθεις να παρακάμπτεις. Κάτι που επίσης μαθαίνεις στα bootcamps και θα εκπλαγείς από το πόσο απλό είναι.
 • Έχεις να αντιμετωπίσεις ανταγωνισμό. Υπάρχουν και άλλοι άνδρες που θα προσπαθήσουν να προσεγγίσουν μία όμορφη γυναίκα σε ένα μπαρ. Μπορεί να προλάβουν πριν από σένα ή να προσπαθήσουν να σε σαμποτάρουν κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς σου. Το να αντιμετωπίσεις άνδρες σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν είναι δύσκολο και έχει αναλυθεί σε δύο άρθρα μου που σου συνιστώ ανεπιφύλακτα να διαβάσεις εδώ και εδώ.
 • Η προσοχή των κοριτσιών μπορεί εύκολα να αποσπαστεί. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να τις τραβήξουν την προσοχή: ένα τραγούδι, μια φίλη τους που θα τις φωνάξει να χορέψουν, ο σερβιτόρος / η σερβιτόρα, κάποιος άλλος που θα της μιλήσει. Πρέπει να είσαι πιο ενδιαφέρων για να τις κρατήσεις κοντά σου.
 • Δεν έχεις πολλές επιλογές σε ένα μπαρ. Το πολύ να έχει 5 ή 6 παρέες που θα μπορείς να προσεγγίσεις. Δε θα μπορείς πάντα να μιλήσεις σε όλες ωστόσο, αν δε θες να εκτεθείς σε προηγούμενη παρέα που μίλησες και πήγε καλά – ανταλλάξατε κινητά. Επομένως χρειάζεται εναλλαγές – να πας σε πάνω από ένα μπαρ – κάτι που σημαίνει και έξοδα – να παραγγείλεις ποτό σε δύο ή τρία διαφορετικά μπαρ.

Γνωριμίες Σε Κλαμπ

γνωριμίες σε κλαμπ

+ Πλεονεκτήματα:

Το παιχνίδι στο μπαρ μοιάζει σε αρκετά πράγματα με το παιχνίδι στο μπαρ, είναι πιο extreme όμως και έχει τις διαφοροποιήσεις του, τόσο στα υπέρ και κατά όσο και στη φύση και τον τρόπο παιχνιδιού. Πάμε λοιπόν.

 • Στο κλαμπ έχει πολύ πιο όμορφες γυναίκες. Πάντα έχε στο νου σου το εξής: Όσο πιο δυνατή η μουσική, τόσο πιο όμορφες οι γυναίκες στο συγκεκριμένο μέρος. Γιατί; Επειδή η δυνατή μουσική τις προστατεύει καθώς σε μία προσέγγιση που τις αφήνει αδιάφορες μπορούν να προσποιηθούν ότι δεν άκουσαν και να συνεχίσουν να χορεύουν.
 • Σε μεγάλα κλαμπ με πολλά επίπεδα μπορείς να κάνεις πολλές προσεγγίσεις χωρίς η μία παρέα να σε δει ότι μίλησες στην άλλη. Έχεις πολλές επιλογές λοιπόν σε ένα μέρος, κάτι που ακόμα και σε μεγάλα μπαρ δεν έχεις στην ποσότητα που έχεις στα μεγάλα κλαμπ.
 • Η κλιμάκωση στα κλαμπ είναι πολύ πιο γρήγορη. Η δυνατή μουσική, η πολλή ενέργεια, η κοπέλα που θα προσεγγίσεις είναι πιο έτοιμη να την αγγίξεις στη μέση ακόμα και από τα πρώτα δευτερόλεπτα, ή να την πάρεις από το χέρι στα 20-30 δευτερόλεπτα για να την πας σε πιο ήσυχο μέρος να τα πείτε πιο εύκολα. Το μόνο που χρειάζεσαι, είναι αρκετό θράσος.

Η εμφάνιση, αν την έχεις, μετράει περισσότερο καθώς η πολύ δυνατή μουσική καθιστά απαγορευτικό το πολύ μπλαμπλα σε αρκετές περιπτώσεις.

 • Είναι ακόμα πιο δύσκολο από ό,τι στο μπαρ να κρατήσεις την προσοχή της κοπέλας για αρκετή ώρα. Είναι ακόμα πιο εύκολο να αποσπάσει κάτι την προσοχή της και να της τραβήξει το ενδιαφέρον.
 • Αν μπορείς να πας με γυναίκες στο κλαμπ, να πας. Αν έχεις οικονομική άνεση, το τραπέζι με μπουκάλι ανεβάζει την αξία σου μαζί με 2-3 κοπέλες από το να είσαι με ένα φίλο σου στο μπαρ με ένα ποτό στο χέρι. Από αυτό κατά συνθήκη προτέρημα και το προηγούμενο, συνειδητοποιείς ότι στο κλαμπ μετράει περισσότερο αυτό που θα παρατηρήσει η κοπέλα πριν την πλησιάσεις – εμφάνιση και στάτους / γυναίκες που υπάρχουν ήδη στη ζωή σου.
 • Καθώς η ώρα προχωρά, οι κοπέλες έχουν πιει περισσότερο και είναι υπερβολικά πιο θετικές στην προσέγγιση, ακόμα και για να φύγουν μαζί σου το ίδιο βράδυ.

– Μειονεκτήματα:

 • Απαιτεί πολύ καλή γλώσσα σώματος και σωματική κλιμάκωση. Καθώς το παιχνίδι στο κλαμπ είναι σε μεγάλο ποσοστό μη λεκτικό, αν δεν έχεις καλή γλώσσα σώματος θα δυσκολευτείς υπερβολικά σε συνθήκες κλαμπ να προσεγγίσεις σωστά.

Χρειάζεται να κρατήσεις έλξη και ροή στην κουβέντα όπως θα δεις και παρακάτω.

 • Η εμφάνιση παίζει μεγαλύτερη σημασία στο μπαρ. Αν σου λείπει ύψος, δεν έχεις γυμνασμένο σώμα / ή δεν είσαι κανονικός προς αδύνατος στα κιλά, δεν έχεις ωραίο στιλ στα ρούχα, αυτό μετράει περισσότερο αρνητικά στο κλαμπ καθώς επαναλαμβάνω το παιχνίδι στο κλαμπ είναι περισσότερο αυτά που θα παρατηρήσει η κοπέλα από το διάλογο που θα κάνετε.
 • Αν δεν έχεις γυναίκες στη ζωή σου ήδη και δεν μπορείς να πας στο κλαμπ με φίλες σου, αυτό επίσης θα σου κάνει τη ζωή πιο δύσκολη προσπαθώντας να προσεγγίσεις άλλες γυναίκες στο κλαμπ.

Εγκυμονεί ο κίνδυνος να μπεις στο κλαμπ και να μην έχεις πολλές επιλογές.

 • Εκεί, αυτό που έχεις πάθει είναι να έχεις ξοδέψει 10 ή 15 ευρώ (είσοδος στα καλά κλαμπ) και για να μην πάει χαμένη η επένδυσή σου να πιεις ένα ποτό στο συγκεκριμένο κλαμπα ακόμα και αν δεν υπάρχει λόγος από θέμα πιθανών στόχων (χαμένη και χρονική επένδυση λοιπόν εκτός από χρηματική).
 • Πολλοί μπορεί να δυσκολευτείτε να μιλήσετε στο κλαμπ λόγω δυνατής μουσικής. Απαιτεί εξοικείωση, ειδικά για όσους δεν έχουν συνηθίσει να πηγαίνουν σε κλαμπ για γνωριμίες.
 • Αυστηρή “πόρτα”: Ναι, σε μερικά κλαμπ μπορεί να μην καταφέρεις να μπεις μέχρι μία συγκεκριμένη ώρα ή και καθόλου. Απαιτείται εμφάνιση, καλές κοινωνικές επιδεξιότητες και να εμφανιστείς με γυναίκες μερικές φορές μέχρι να σε μάθουν στην “πόρτα”. Δε λέω ότι είναι δίκαιο αυτό απαραίτητα, αλλά έτσι καταφέρνουν τέτοια κλαμπ να σε εντυπωσιάζουν με το πλήθος πανέμορφων γυναικών, αν καταφέρεις να μπεις. είναι το “αντίτιμο” και αξίζει, αφού γνωρίζεις πώς να μπεις τώρα.

κλαμπ

Όποιο κι αν είναι το μέρος που σου αρέσει να κάνεις γνωριμίες, η επιτυχία έρχεται με την εμπειρία, σταδιακά. Κανείς δε γεννήθηκε γνωρίζοντας τα πάντα για τις γυναίκες και πώς να τις προσεγγίσει. Συνέχισε να φλερτάρεις σε όποιο χώρο πιστεύεις ότι σε εκφράζει καλύτερα και η επιτυχία είναι δεδομένη. Απλά ακολούθησε τις συμβουλές μας και όλα θα πάνε καλά.

Στο επόμενο μέρος θα αναλυθούν τα υπέρ και τα κατά που έχουν οι γνωριμίες στο Ίντερνετ και στο Δρόμο. Μέχρι τότε,  ενημερώνω ότι οι θέσεις για τα bootcamps τον Απρίλιο έχουν κλείσει με εξαίρεση μία θέση τελευταία εβδομάδα του Απριλίου, 22/4 και 23/4.

Βρες και διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.