Γνωριμίες σε Μπαρ, Κλαμπ, Ίντερνετ και Δρόμο. Μέρος 2ο

Γνωριμίες Σε Κλαμπ, Μπαρ, Ίντερνετ Και Δρόμο

Συνεχίζοντας από το προηγούμενο άρθρο μου στο οποίο ανέλυσα τα υπέρ και τα κατά του φλερτ σε μπαρ και κλαμπ, συνεχίζουμε με τα υπέρ και τα κατά που έχουν οι γνωριμίες στο Ίντερνετ και στο δρόμο.

#1. Γνωριμίες Στο Ίντερνετ

+  Πλεονεκτήματα

γνωριμίες

 • Η κοπέλα έχει περισσότερο χρόνο να σε γνωρίσει και να εξερευνήσει το προφίλ σου – π.χ. στο Facebook ή στο Twitter. Να δει τα χόμπι σου, τους φίλους σου, τη μουσική που ακούς, πού βγαίνεις κτλ.
 • Είναι μερικές από τις γυναίκες που δεν τους αρέσει η ιδέα να τις πλησιάσει ένας άγνωστος έξω ή που ενώ τους αρέσει, δεν μπορούν να λειτουργήσουν 100% φυσικά λόγω των φιλενάδων τους που μπορεί να κουτσομπολέψουν ή επειδή ενώ τους αρέσει το θεωρούν “κακό”.
 • Είναι ανέξοδο και ξεκούραστο – δεν απαιτεί γρήγορα αντανακλαστικά ή να απαντάς γρήγορα. Σε αντίθεση με τις γνωριμίες σε κλαμπ.
 • Κρύβεις πολλά μειονεκτήματα από τις γνωριμίες σου, που μπορεί να έχεις όπως στη γλώσσα σώματος, στο να μην είσαι ετοιμόλογος, στο να σε προδίδουν εύκολα οι εκφράσεις σου – όλα αυτά πίσω από την οθόνη του υπολογιστή δε φαίνονται.
 • Θα συναντήσεις αρκετά “τυχερά” αν ασχοληθείς αρκετά με το Online Dating, όπου κάποια “ψάχνεται” και θα δεχθεί πρώτο ραντεβού ακόμη / συνάντηση σπίτι σου / σπίτι της / σε ξενοδοχείο. Αν σου συμβεί σε κάποιο site γνωριμιών μην εκπλαγείς.
 • Η γυναίκα πιο εύκολα θα ανοιχτεί πίσω από την οθόνη και θα απελευθερωθεί.
 • Ειδικά στο Twitter, το περιβάλλον ευνοεί πολύ το φλερτ και οι γνωριμίες ανάμεσα στα μέλη γίνονται ταχύτατα.
 • Με πολλές γυναίκες δεν μπορείς να έχεις την πολυτέλεια να τις βρεις έξω και να φλερτάρεις μαζί τους, οπότε η μοναδική οδός να τις γνωρίσεις είναι το Ίντερνετ.

Δύο από αυτές τις κατηγορίες γυναικών – που είναι και αγαπημένες μου κατηγορίες – είναι:

 1. Γυναίκες που μένουν σε άλλη πόλη. Μεγάλο κεφάλαιο γνωριμιών από αυτή την κατηγορία γυναικών.
 2. Γυναίκες χωρισμένες με παιδί / παιδιά. Είναι γυναίκες που δεν έχουν την πολυτέλεια να βγαίνουν πολύ έξω λόγω υποχρεώσεων με τα παιδιά τους, οπότε για αυτές το Ίντερνετ είναι ίσως η μοναδική διέξοδος για να φλερτάρουν και να γνωρίσουν κάποιον.

#2. Γνωριμίες Στο Ίντερνετ

– Μειονεκτήματα

 • Μερικές κοπέλες είναι κάθετες και απόλυτες στο ότι δε κάνουν γνωριμίες από Ίντερνετ. Επειδή όμως είναι θετικές στη συνομιλία, ενδέχεται να χάσεις ώρες από τη ζωή σου όπως και φαιά ουσία, ελπίζοντας και περιμένοντας κάτι που δε θα έρθει ποτέ.
 • Τις περισσότερες φορές αυτό που βλέπεις στο Ίντερνετ είναι καλύτερο από αυτό που θα δεις από κοντά. Χτίζεις μία εικόνα και απογοητεύεσαι.
 • Θεοποιείς γυναίκες που δεν έχεις συναντήσει / αγγίξει / νιώσει, παίζουν με το μυαλό σου επικίνδυνα και καταλήγεις να έχεις σχέση με το κινητό σου ή τον υπολογιστή σου – σε ακραίες καταστάσεις.
 • Σπάνια θα κάνεις ποιοτικές γνωριμίες με γυναίκες από το Ίντερνετ. Είναι στην κυριολεξία “λαχείο” η γνωριμία.
 • Οι περισσότερες γυναίκες είναι εμφανισιακά χειρότερες από ό,τι στις φωτογραφίες – με εξαιρέσεις.
 • Πολλές φορές το παιχνίδι θα αργήσει αρκετά.. ενώ σε 5-30 λεπτά έξω έχεις πάρει τηλέφωνο από μία άγνωστη, στο Ίντερνετ πολλές φορές μπορεί να χρειαστεί μέρες επικοινωνίας ή και εβδομάδες.

Πριν συνεχίσουμε με άλλο ένα είδος προσέγγισης, δες αυτό το video, όπου μιλάμε για το online dating στο επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika.

#3. Γνωριμίες Στο Δρόμο

+ Πλεονεκτήματα

 • Είναι ανέξοδο “σπορ”. Δεν παραγγέλνεις ποτό, δεν ξοδεύεις ούτε ένα ευρώ. Σε αντίθεση με τις γνωριμίες σε κλαμπ.
 • Μπορείς να το κάνεις οπουδήποτε: στο δρόμο, στο εμπορικό κέντρο, στο μετρό, στη στάση λεωφορείου, στο τρένο. Σε οποιαδήποτε φάση της καθημερινότητας και της ζωής σου.
 • Τις περισσότερες φορές η συζήτηση κρατάει 3 – 10 λεπτά. Παίρνεις τηλέφωνο γρήγορα και η κοπέλα τις περισσότερες φορές θα ανταποκριθεί θετικά. Είναι σαν speed dating.
 • Η κοπέλα δεν είναι προετοιμασμένη για προσέγγιση από άνδρα, όπως είναι στα μπαρ ή στα κλαμπ. Επομένως δεν έχει άμυνες, την αιφνιδιάζεις και θα λειτουργήσει πιο αυθόρμητα – κατά κανόνα.
 • Πετυχαίνεις κοπέλα μόνη της – χωρίς φίλες και χωρίς κάποιον να την (κατα)κρίνει ότι κάνει κάτι κακό εκείνη τη στιγμή.
 • Υπάρχουν μέρη στα οποία έχεις στην κυριολεξία άπειρες επιλογές για να προσεγγίσεις πολύ όμορφες κοπέλες, στο δρόμο.
 • Πολλές από αυτές τις κοπέλες που πετυχαίνεις στις βιτρίνες, στους πεζόδρομους και στα εμπορικά κέντρα, δε θα τις πετύχεις το βράδυ στα μπαρ / κλαμπ γιατί δεν κάνουν τέτοια ζωή. Είναι λοιπόν ευκαιρία να γνωρίσεις γυναίκες που αλλού δε θα μπορούσες.

Για να καταλάβεις αν κατάφερες να εμπνεύσεις έλξη σε μια γυναίκα, δες το βίντεο του Χρήστου εδώ.

#4. Γνωριμίες Στο Δρόμο

–  Μειονεκτήματα

Δες πριν από οτιδήποτε άλλο ποια είναι τα λάθη που κάνεις όταν φλερτάρεις και την πατάς.

 • Τις περισσότερες φορές, ειδικά όταν προσεγγίζεις κοπέλα που είναι εν κινήσει, κινείται με κάποιο σκοπό. Έχεις λοιπόν αρκετές φορές υπερβολικά περιορισμένο χρόνο να της μιλήσεις, να την κερδίσεις ή θα χρειαστεί και προσπάθεια να την σταματήσεις έστω και για δύο λεπτά, καθώς μπορεί να είναι αρνητική επειδή βιάζεται και μόνο.
 • Είναι αρκετά τρομακτικό για μερικές κοπέλες όταν τις προσεγγίζεις στο δρόμο. Μπορεί να νιώσουν ανασφάλεια ή ότι κάποιος τους επιτίθεται και να φύγουν.
 • Η ευθεία προσέγγιση – δηλαδή η προσέγγιση κατά την οποία κάνεις τις προθέσεις σου γνωστές από το πρώτο δευτερόλεπτο και δεν πιάνεις έμμεσα τη συζήτηση – έχει αρκετά μεγάλα ποσοστά αποτυχίας στο δρόμο. Θέλει λοιπόν “αντοχή” στην απόρριψη περισσότερο από όσο στο μπαρ, αντοχή που καλλιεργούμε στους μαθητές μας στα Bootcamps.

Αυτά είναι λοιπόν, τα μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα του να φλερτάρεις σε μπαρ, κλαμπ, Ίντερνετ και στο δρόμο. Εσύ πού νιώθεις πιο άνετα να φλερτάρεις και γιατί;

Θα ήθελες να μπορείς να κάνεις γνωριμίες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες; Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.