Γνωριμίες στα Social Media, Κριτήρια Σχέσης και Φόβοι – SKG Life (interview)

Γνωριμίες Στα Social Media, Κριτήρια Σχέσης Και Φόβοι – SKG Life (Ιnterview)

Το Men Of Style έδωσε συνέντευξη στο SKG Life και μιλήσαμε για όλα!

Τι σημαίνει τελικά το Andrika στο Apla + Andrika;
Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που διέπουν μια αντρική συμπεριφορά και γιατί είναι σημαντικό σε έναν άντρα να αναλάβει την ευθύνη;

Ποιοι είναι οι λόγοι που έχουν απομακρυνθεί τα δύο φύλα;
Πόσο έχει επηρεάσει η κρίση, οικονομική και αξιών, τις συμπεριφορές ανδρών και γυναικών;
Παίζει ρόλο η οικονομική κατάσταση στο φλερτ;

Τα επίπεδα αυτογνωσίας, τα κριτήρια και τα όρια που θέτεις, πόσο βοηθούν στη διατήρηση μιας καλής σχέσης με τους ανθρώπους απέναντί σου;

Τι γίνεται με τον φόβο; Είναι φυσιολογικό να φοβάσαι, αλλά είναι φυσιολογικό να αφήνεις τους φόβους σου να σε κρατάνε πίσω;

αυτοβελτίωση

Σε αυτή την συνέντευξη που με χαρά δώσαμε στο SKG Life, απαντήσαμε σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα αλλά και σε πολλά ακόμα.

Δεν υπάρχει κάτι που να κρατάει πίσω, μόνο εσύ το κάνεις αυτό στον εαυτό σου!

Άρα μπορείς να σταματήσεις να το κάνεις.

Η αυτοπεποίθηση φαίνεται από τις πράξεις σου, οι οποίες στηρίζονται στην αυτοεικόνα σου και στην αυτοεκτίμησή σου. Οι πράξεις στις οποίες κάποιος προβαίνει όταν κάνει θετικές σκέψεις και έχει θετικά συναισθήματα, θα φέρουν πολύ διαφορετικά αποτελέσματα από τις πράξεις που θα κάνει κάποιος με αρνητικές σκέψεις και αρνητικά συναισθήματα.

Πολλοί προσπάθησαν να αλλάξουν τις πράξεις τους και τον τρόπο που επικοινωνούν προτού αλλάξουν την συναισθηματική τους κατάσταση πρώτα, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν διαφορετικά αποτελέσματα.

Αλλάζεις τον πυρήνα και τα αποτελέσματα θα έρθουν. Σίγουρα, εφόσον υστερείς σε κοινωνικές δεξιότητες, η αλλαγή της αυτοεικόνας σου και της αυτοεκτίμησής σου δεν αρκούν, ωστόσο είναι βήματα απαραίτητα, όπως δείχνουμε και στους μαθητές στα bootcamps. Διορθώνοντας την αυτοεικόνα και την αυτοεκτίμηση, πολλά προβλήματα θα επιλυθούν μόνα τους.

Πάρε την απόφαση που πρέπει και ξεκίνα τώρα το ταξίδι σου στον μαγικό δρόμο της αυτοβελτίωσης.

Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές του SKG Life για την συνέντευξη, την οποία μπορείτε να βρείτε και εδώ

Κάνε Subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

Φυσικά, αν θέλεις να ενημερώνεσαι για όλα τα νέα, δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.