Γνωρίζοντας Γυναίκες στο Δρόμο VS Γνωρίζοντας Γυναίκες το Βράδυ

Γνωρίζοντας Γυναίκες Οπουδήποτε Και Όποια Ώρα Της Ημέρας

Το να γνωρίσεις κάποια άγνωστη γυναίκα στο δρόμο, σίγουρα έχει διαφορές από το να γνωρίσεις κάποια σε ένα κλαμπ. Από πολύ πρακτικά πράγματα, έως και εντελώς διαφορετικό τρόπο προσέγγισης και αλληλεπίδρασης με τη γυναίκα.

Σε συνέχεια του άρθρου μου περί εισαγωγής στον τομέα του παιχνιδιού που αφορά την προσέγγιση στο δρόμο, επειδή από την εμπειρία μου γνωρίζω ότι ενδιαφέρει πολλούς, στο σημερινό μου άρθρο θα διαβάσεις συνοπτικά κάποιες διαφορές στις δυναμικές μεταξύ των 2 προσεγγίσεων, ώστε να είσαι καλύτερα προετοιμασμένος..

Πιο αναλυτικά  παρακάτω:

Γνωρίζοντας Γυναίκες Στο Δρόμο

προσέγγισε γυναίκες στο δρόμο

Το να γνωρίσεις κάποια στο δρόμο, απαιτεί το να είσαι πολύ πιο κοινωνικός από ότι είσαι μέσα στο κλαμπ. Αυτό μπορεί να μεταφραστεί και αντίστροφα. Ότι δηλαδή το να γνωρίζεις γυναίκες στο δρόμο, σε βελτιώνει στο πόσο κοινωνικός είσαι.

Οι γυναίκες στο δρόμο συνήθως περπατάνε (κινούμενοι στόχοι), ενώ σε ένα μαγαζί το αντίθετο (στατικοί στόχοι). Αυτό σημαίνει, πως στο δρόμο χρειάζεται να είσαι πολύ περισσότερο πιο ετοιμόλογος από ότι το βράδυ, καθώς μια παύση 2-3 δευτερολέπτων θα κάνει απλά τη γυναίκα να σε αγνοήσει και να συνεχίσει να περπατάει. Στο κλαμπ αντιθέτως δεν έχει τόση σημασία, καθώς ο στόχος σου παραμένει εκεί που είσαι.

Δείξε από την αρχή τις προθέσεις σου σε μια γυναίκα που προσεγγίζεις. Δες στο βίντεο που ακολουθεί γιατί είναι αυτό σημαντικό.

Άγχος Προσέγγισης Στο Δρόμο

Το να προσεγγίσεις κάποια γυναίκα στο δρόμο, αποτελεί πιο δύσκολο για σένα από θέμα άγχους. Η διαφορά είναι ότι στο δρόμο ΑΚΟΥΓΕΣΑΙ στους τριγύρω. Αυτό σημαίνει πως όταν πας να μιλήσεις σε κάποια, πέρα από το ότι θα ακούει όλη η παρέα της το τι λες, θα σε ακούει και θα σε κοιτάει και κάποιος που στέκεται παραδίπλα.

Όλο αυτό, έχει ως αποτέλεσμα το να νιώθεις πολύ πιο άβολα (εκτός εαυτού) και να έχεις περισσότερο άγχος στο να προσεγγίσεις κάποια! Το ίδιο άβολα μπορεί να νιώθε και η γυναίκα στην οποία μιλάς (για τον ίδιο ακριβώς λόγο). Σε ένα κλαμπ αντιθέτως, μιλάτε μόνο οι δύο σας και δεν μπορεί να σας ακούσει κάποιος άλλος (λόγω μουσικής).

Το να γνωρίσεις κάποια στο δρόμο, μπορεί να γίνει πολύ απλά χωρίς να έχεις κανονίσει να βγεις για αυτόν το σκοπό (π.χ. το πρωί που πηγαίνεις στη δουλειά/σχολή σου). Αντιθέτως και το να το κανονίσεις να βγεις για αυτό, μπορείς να το κάνεις οποιαδήποτε μέρα θες, ότι ώρα θες, όπου θες και είναι φυσικά δωρεάν. Ενώ για να βγεις σε ένα κλαμπ, θα πρέπει να βγεις συγκεκριμένες ώρες και μέρες, και απαιτούνται κάποια χρήματα σίγουρα!

Χτίσε ένα δικό σου πλάνο σωστής προσέγγισης. Δες στο βίντεο εδώ τον τρόπο.

Για να προσεγγίσεις επιτυχημένα κάποια γυναίκα στο δρόμο, πρέπει να δείξεις ότι είσαι αυθεντικός, φυσιολογικός και ότι μπορείς να προκαλέσεις άμεσα το ενδιαφέρον της άλλης. Όπως προαναφέρθηκε, δεν είναι εύκολο το να έχεις παύσεις και να ξεμένεις κατά τη διάρκεια της αλληλεπίδρασής σου. Οπότε γενικά η προσέγγιση στο δρόμο, θεωρείται κάπως πιο δύσκολη από την προσέγγιση σε ένα κλαμπ.

Γνωρίζοντας Γυναίκες Σε Μπαρ-Κλαμπ

γνώρισε γυναίκες στο κλαμπ

Οι γυναίκες όταν πάνε σε ένα κλαμπ, ξέρουν και είναι έτοιμες ότι θα τους την πέσουν! Αυτό σίγουρα είναι καλό εν μέρει καθώς πολλές είναι πολύ πιο δεκτικές, αλλά κάποιες άλλες είναι ακριβώς το αντίθετο.

Στο δρόμο από την άλλη μεριά, οι γυναίκες δεν το περιμένουν ότι θα πάει κάποιος και θα τους την πέσει. Αυτό, πέρα από το ότι αυτόματα σε ξεχωρίζει επειδή είναι κάτι πολύ σπάνιο και θέλει πολύ αυτοπεποίθηση, κάνει τη γυναίκα να συμπεριφέρεται εντελώς αυθεντικά και αληθινά (καθώς δεν έχει σηκώσει κάποια άμυνα, όπως κάνει πιθανόν το βράδυ)!

Στο δρόμο γνωρίζεις κάθε είδους γυναίκα πραγματικά! Ενώ το βράδυ, μπορείς να γνωρίσεις ΜΟΝΟ συγκεκριμένες γυναίκες, που πάνε στα συγκεκριμένα μαγαζιά.

 Σε Ένα Μαγαζί Είναι Απίθανο Να Βρεις Κάποια Που Να Έχει Βγει Μόνη Της

Εκτός και αν μένεις εξωτερικό! Στο δρόμο, είναι το πιο συνηθισμένο να δεις κάποια να περπατάει μόνη της. Αυτές οι περιπτώσεις, είναι οι πιο εύκολες και ειδικά για να κανονίσεις επιτόπου με κάποια να πάτε για καφέ ή κάπου αλλού. Αν ήταν μαζί και με κάποια άλλη φίλη της όμως, γίνεται αντιληπτό πως είναι πολύ πιο δύσκολο το συγκεκριμένο!

φλερτ

Σαν συνέχεια του παραπάνω, είναι ότι μερικές γυναίκες είναι κοινωνικά προγραμματισμένες ώστε να τους νοιάζει υπερβολικά η κριτική από τους γύρω και ειδικά από τις φίλες τους. Αυτό μπορεί να οδηγήσει κάποια στο να σε απορρίψει όταν είναι με την παρέα της, μόνο και μόνο λόγω κοινωνικού προγραμματισμού.

Ενώ στο δρόμο όπου μπορείς να την πετύχεις μόνη της, ΞΕΡΕΙ πως ότι συμβαίνει εκείνη τη στιγμή, θα μείνει μόνο μεταξύ σας.

Όταν μια γυναίκα «ψάχνεται» και θέλει να κάνει σεξ εκείνη τη μέρα (ή έστω απλά να γνωρίσει κάποιον άλλο), απλά θα πει ότι θα πάει για ένα ποτό με μία φίλη της!

Γιατί ξέρει ότι όλο και κάποιος θα της μιλήσει. Δεν υπάρχει περίπτωση να πει ότι θα περάσει όλη τη μέρα περπατώντας στους δρόμους, μέχρι να της την πέσει κάποιος!

Έτσι λοιπόν, το βράδυ είναι πολύ πιο εύκολο να γνωρίσεις κάποια και να καταλήξετε να κάνετε σεξ το ίδιο βράδυ! Την ημέρα είναι πιο δύσκολο…

Για το τέλος, δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika, οπόυ συζητάμε για το φλερτ στο δρόμο και σε μπαρ ή κλαμπ. Τα συμπεράσματα δικά σου!

Δεν μπορεί να ειπωθεί ότι κάτι από τα δύο υπερτερεί! Ο καθένας μπορεί να επιλέξει τον τρόπο προσέγγισης, ανάλογα με το τι νιώθει πως του ταιριάζει καλύτερα. Το καλύτερο βέβαια, είναι ο συνδυασμός και των δυο!!!

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Ξεκίνα γνωρίζοντας γυναίκες. Δες αυτό.

Καλή συνέχεια

 

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.