Γνωρίζοντας Γυναίκες στο Δρόμο

Γνωρίζοντας Γυναίκες Στο Δρόμο

Γυναίκες μπορείς να γνωρίσεις παντού. Ακόμα και στον δρομο! Είναι ένας ωραίος τρόπος που απαιτεί λιγότερο χρόνο μιας και τις βρίσκεις συνέχεια μπροστά σου! Το να εξασκηθείς και να συνηθίσεις σε αυτόν τον τύπο προσέγγισης θα σου δώσει ακόμα περισσότερες επιλογές.
Παρακάτω θα διαβάσεις τα πλεονεκτήματα του αποκαλούμενου και “street game”.

γνωρίζοντας γυναίκες στο δρόμο

Ο Κλασσικός Τρόπος Να Κάνεις Γνωριμίες

Ο «κλασσικός» τρόπος των περισσότερων για να γνωρίσεις κάποια άγνωστη γυναίκα (πέρα του κοινωνικού κύκλου), είναι το βράδυ σε ένα μπαράκι/κλαμπ φυσικά! Είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό. Από εκεί και πέρα, τα τελευταία τουλάχιστον 5 χρόνια, αυξάνονται συνεχώς και οι νέες γνωριμίες μέσω facebook κτλ. Οπότε οι συνηθισμένοι τρόποι που έρχονται με τη μία στο μυαλό μας όταν αναφερόμαστε σε μια καινούργια γνωριμία, θα είναι είτε μέσω κοινωνικού κύκλου, είτε σε ένα μαγαζί το βράδυ, είτε μέσω facebook(και internet γενικά).

Ωστόσο βλέπουμε πολλές περισσότερες γυναίκες, έξω στο δρόμο!

φλερτ στο δρόμο
Θα δεις σίγουρα αρκετές γυναίκες που να σου αρέσουν καθώς πηγαίνεις στη δουλειά σου, μέσα στο μετρό, μέσα στο λεωφορείο, μέσα στο σουπερμάρκετ, στα καταστήματα, σε κάποια καφετέρια και γενικά να περπατάνε έξω στο δρόμο. Πολύ πολύ πολύ περισσότερες, από όταν πας για ένα ποτό για παράδειγμα. Ο δρόμος λοιπόν, είναι ένα ανεξάντλητο μέρος για να γνωρίζεις ΣΥΝΕΧΩΣ κάθε είδους/στυλ γυναίκα! Και από άποψη χώρου/έκτασης, αλλά και από άποψη του αριθμού των γυναικών που υπάρχουν!

Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika όπου συζητάμε ποιο είναι το καλύτερο μέρος για γνωριμίες.

Τα Βασικά Πλεονεκτήματα Του Να Γνωρίζεις Γυναίκες Στο Δρόμο

• Μπορείς να βγεις καθημερινά, ό,τι ώρα θες εσύ και όπου θες!
• Δεν κοστίζει τίποτα(ενώ αν πας για ποτό, ακριβώς το αντίθετο).
• Οι γυναίκες που βλέπεις, είναι πραγματικά ατέλειωτες.
• Καλώς ή κακώς και για διάφορους λόγους, μόνο λίγες γυναίκες(σε σχέση με το συνολικό αριθμό των γυναικών που υπάρχουν) βγαίνουν σε κλαμπ και σε μαγαζιά με πολύ κόσμο. Μερικές επιλέγουν πιο ήσυχα μπαράκια (που συνήθως προτιμάς να πας σε ένα κλαμπ όταν θες να γνωρίσεις γυναίκες!) ή πάνε σε πιο απομονωμένες περιοχές ή δεν βγαίνουν συχνά βράδυ ή δεν πάνε στα μαγαζιά που πας εσύ ή ή ή ή…. Όλες μα όλες οι γυναίκες όμως, βγαίνουν έξω στο δρόμο να περπατήσουν!

γνωριμίες με γυναίκες

Γνωρίζοντας Γυναίκες Στο Δρόμο…

 

Επιπλέον Πλεονεκτήματα

• Υπάρχουν πολλές περισσότερες μόνες γυναίκες αλλά και παρέες γυναικών, χωρίς άντρες μαζί τους.
• Η αλληλεπίδραση με μια γυναίκα στο δρόμο, σημαίνει και πιο αληθινή επικοινωνία.
• Βλέπεις «καλύτερα» μια γυναίκα στο δρόμο, παρά όταν τη βλέπεις βαμμένη στο κλαμπ!
• Το να ανταλλάξεις τηλέφωνο ή facebook με κάποια στο δρόμο, είναι πολύ πιο σπάνιο και ξεχωριστό για μια γυναίκα. Οπότε όταν συμβαίνει αυτό, είναι σχεδόν απίθανο να την πάρεις τηλέφωνο ή να της στείλεις και να μην απαντήσει. Το βράδυ αντιθέτως, είναι πολύ πιο συχνό φαινόμενο αυτό.

Δες πως να εκτοξεύσεις την επικοινωνία σου εδώ στο βίντεο του Θέμη.

• Το να γνωρίζεις κάποια γυναίκα έτσι απλά στο δρόμο, δείχνει ότι είσαι πολύ αυθεντικός,  με πολύ θάρρος και αυτοπεποίθηση, και αυτό ανεβάζει κατακόρυφα την αξία σου. Είναι κάτι, που λίγοι έχουν το θάρρος να το κάνουν. Ενώ μέσα σε ένα τεράστιο κλαμπ το βράδυ, είναι ότι πιο απλό να πάει και να της μιλήσει ο κάθε άκυρος (το θέμα είναι βέβαια τι θα πει, αλλά το γεγονός παραμένει!).

Πριν κλείσουμε δες το βίντεο και μάθε γιατί είναι σημαντικό να εκφράζεις ερωτικό ενδιαφέρον στη γυναίκα από την αρχή της γνωριμίας.

Τέλος, οι γυναίκες που δεν βγαίνουν συχνά ή και καθόλου το βράδυ (πέρα από το ότι είναι αυτές που συνήθως δεν έχουν αγόρι και δεν μπορούν να βρουν κιόλας εύκολα), είναι εντελώς ασυνήθιστες στο να τις φλερτάρει κάποιος. Οπότε τους φαίνεται ακόμα πιο ξεχωριστό όλο αυτό και συνήθως μπορεί να είναι και πιο προσιτές.

Εκμεταλλεύσου τις δυναμικές του street game που σου ανέφερα και σε συνδυασμό με τις ικανότητες που θα έχεις αποκτήσει και με τις προσεγγίσεις των γυναικών τα βράδια, θα έχεις την δυνατότητα να γνωρίζεις γυναίκες που σου αρέσουν κυριολεκτικά οπούδηποτε τις δεις!

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.