Gold Digger: Πως θα Καταλάβω αν με Θέλει Μόνο για τα Λεφτά;

Έχει γίνει λαϊκό ρητό πλέον, πως οι γυναίκες σε θέλουν μόνο για τα λεφτά σου. Ισχύει κάτι τέτοιο ή πρόκειται για άλλον έναν λαϊκισμό;

Είναι όμορφη, ελκυστική και δείχνει ότι της αρέσεις πολύ. Από το πρώτο ραντεβού όμως διακρίνεις ότι έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τα λεφτά, τα οποία ξοδεύει ανηλεώς.

Πίνει σαμπάνια αντί για νερό, ζητά ακριβά δώρα, θέλει ταξίδια και με κάθε τρόπο προσπαθεί να περάσει καλά, ξοδεύοντας όσο περισσότερα λεφτά μπορεί. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξοδεύει τα δικά της λεφτά, αλλά προσπαθεί με κάθε τρόπο να κάνει εσένα χορηγό της.

Μια γυναίκα-gold digger μπορεί όμως και να είναι χαμηλών σχετικά τόνων. Στην αρχή τουλάχιστον, μέχρι να διαπιστώσει ότι μπορείς να την καλύπτεις οικονομικά.

Ας δούμε με ποιος τρόπους θα την καταλάβεις εγκαίρως και θα λάβεις τα μέτρα σου.

#1. Η Πρώτη Της Ερώτηση Αφορά την Δουλειά σουΈχει γίνει λαϊκό ρητό πλέον, πως οι γυναίκες σε θέλουν μόνο για τα λεφτά σου. Ισχύει κάτι τέτοιο ή πρόκειται για άλλον έναν λαϊκισμό;

Στα πρώτα στάδια της γνωριμίας σας, η πρώτη της ερώτηση θα είναι “Με τι ασχολείσαι;”. Την ενδιαφέρει περισσότερο να μάθει πώς βγάζεις τα λεφτά σου (και άρα πόσα περίπου βγάζεις) και όχι πώς περνάς τον χρόνο σου, τι ενδιαφέροντα έχεις και ποια είναι τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σου.

Μερικές μάλιστα μπορεί να μην κολλήσουν καθόλου και να σε ρωτήσουν κατευθείαν, χωρίς περιστροφές, πόσα λεφτά βγάζεις.

Έτσι θα ξέρουν αν θα συνεχίσουν μαζί σου ή όχι.

#2. Ψάχνει Αποδείξεις ότι Έχεις ΛεφτάΈχει γίνει λαϊκό ρητό πλέον, πως οι γυναίκες σε θέλουν μόνο για τα λεφτά σου. Ισχύει κάτι τέτοιο ή πρόκειται για άλλον έναν λαϊκισμό;

Εκτός από την καριέρα και το εισόδημα σου, θα προσπαθήσει να αντλήσει πληροφορίες για τους τραπεζικούς σου λογαριασμούς, τα ακίνητα και το αυτοκίνητο σου.

Θα σου κάνει ερωτήσεις επίσης για τον τρόπο ζωής σου, ο οποίες όμως δεν έχουν σκοπό να σε μάθει καλύτερα, αλλά να υπολογίσει πόσα ξοδεύεις και τι αποταμιεύεις.

#3. Μιλά με Έναν Αέρα ΠρονομίωνΈχει γίνει λαϊκό ρητό πλέον, πως οι γυναίκες σε θέλουν μόνο για τα λεφτά σου. Ισχύει κάτι τέτοιο ή πρόκειται για άλλον έναν λαϊκισμό;

Όσο την γνωρίζεις, θα αρχίσει να σου μιλά για τις γνωριμίες που έχει με σημαντικά και διάσημα πρόσωπα. Για τις διακοπές της σε ακριβά ξενοδοχεία, για ακριβά ρούχα και έπιπλα.

Αυτά μπορεί να ισχύουν, μπορεί και όχι. Ο στόχος της είναι να σου δείξει ότι είναι συνηθισμένη σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο τρόπου ζωής, το οποίο αναμένει να συνεχίσει (με τα δικά σου λεφτά).

#4. Δεν Κάνει Ποτέ Κίνηση να ΠληρώσειΈχει γίνει λαϊκό ρητό πλέον, πως οι γυναίκες σε θέλουν μόνο για τα λεφτά σου. Ισχύει κάτι τέτοιο ή πρόκειται για άλλον έναν λαϊκισμό;

Το ραντεβού σας σε βρίσκει να πληρώνεις καθετί ακριβό επιλέγει στο μέρος που θα πάτε. Θα επιλέξει το πιο ακριβό ποτό ή το πιο ακριβό πιάτο σε ένα εστιατόριο. Φυσικά, δεν θα κάνει καμία απολύτως κίνηση να πληρώσει, καθώς θεωρεί ότι δικαιούται το κέρασμα.

Αν μετά το πρώτο ραντεβού, υπάρξει και συνέχεια και της δείξεις ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος, θα καταλήξεις να έχεις πληρώσει μεγάλα ποσά, που με άλλες, κανονικές γυναίκες θα ξόδευες σε ολόκληρους μήνες.

Βγαίνοντας με μια γυναίκα που σε θέλει για τα λεφτά είναι σαν να βγαίνεις με ένα παιδί που ζητά συνεχώς. Με την διαφορά ότι αυτή δεν δείχνει να ευχαριστιέται και να ενθουσιάζεται με τίποτα.

Στο παρακάτω βίντεο ο Χρήστος αναλύει ποιος πρέπει να πληρώσει στο πρώτο ραντεβού.

#5. Δεν Λέει Ποτέ “Ευχαριστώ”Έχει γίνει λαϊκό ρητό πλέον, πως οι γυναίκες σε θέλουν μόνο για τα λεφτά σου. Ισχύει κάτι τέτοιο ή πρόκειται για άλλον έναν λαϊκισμό;

Η γυναίκα gold digger θεωρεί ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα της να δέχεται δώρα και κεράσματα. Γι’ αυτό δεν θα την ακούσεις ποτέ να σου λέει “ευχαριστώ” για ό,τι και αν της προσφέρεις.

Αυτή η συμπεριφορά από μέρους της μπορεί να είναι μια αιτία χωρισμού. Δες περισσότερες αιτίες χωρισμού στο παρακάτω επεισόδιο του Apla+Andrika.

#6. Έχει Ακριβά ΓούσταΈχει γίνει λαϊκό ρητό πλέον, πως οι γυναίκες σε θέλουν μόνο για τα λεφτά σου. Ισχύει κάτι τέτοιο ή πρόκειται για άλλον έναν λαϊκισμό;

Προτείνει πάντα ακριβά εστιατόρια, ξενοδοχεία και καταστήματα. Το να απολαμβάνει κανείς τα ωραία πράγματα στην ζωή δεν είναι κακό. Όμως μια γυναίκα που απαιτεί να έχει μόνο καλά ρούχα, φορά μόνο συγκεκριμένες μάρκες και δεν δέχεται οτιδήποτε άλλο είναι μια ένδειξη ότι έχει ακριβά γούστα.

Αν βέβαια η γυναίκα τα αγοράζει με δικά της λεφτά, επειδή έχει την οικονομική άνεση δεν είναι κάτι που θα σε προβληματίσει, αλλά όταν απαιτεί από εσένα να της αγοράζεις αντίστοιχης χρηματικής αξίας δώρα, υπάρχει πρόβλημα.

#7. Σου Επιτρέπει την Απιστία, Έναντι ΔώρωνΈχει γίνει λαϊκό ρητό πλέον, πως οι γυναίκες σε θέλουν μόνο για τα λεφτά σου. Ισχύει κάτι τέτοιο ή πρόκειται για άλλον έναν λαϊκισμό;

Μια σχέση που δεν πάει καλά και νιώθεις την ανάγκη να βγεις με άλλες γυναίκες είναι μια κατάσταση που δεν είναι υγιής και θα έπρεπε να την διαχειριστείς αλλιώς.

Όταν όμως η γυναίκα ξέρει ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά και δέχεται την απιστία σου με ανταλλάγματα δώρα, ταξίδια κλπ είναι εύκολα αντιληπτό ότι παραμένει στην σχέση μόνο για τα λεφτά και τις παροχές και είναι πολύ πιθανό (και λογικό) να είναι και εκείνη άπιστη.

#8. Σου Δίνεται Με το Κατάλληλο ΑντίτιμοΈχει γίνει λαϊκό ρητό πλέον, πως οι γυναίκες σε θέλουν μόνο για τα λεφτά σου. Ισχύει κάτι τέτοιο ή πρόκειται για άλλον έναν λαϊκισμό;

Το σεξ με μια τέτοια γυναίκα είναι μια δύσκολη υπόθεση. Για να σου δοθεί θέλει να πάρει κάποιο δώρο, μια βραδιά σε ένα ακριβό εστιατόριο, ένα ταξίδι ή τα ακριβά ρούχα που ήθελε να αγοράσει.

Αν της αρνηθείς η συμπεριφορά της θα δείχνει ότι είναι θυμωμένη και δεν θα αλλάξει, αν δεν της κάνεις το χατήρι.

Βέβαια, μια γυναίκα με αυτή την συμπεριφορά, εκτός από gold digger, κινδυνεύει να χαρακτηριστεί και με άλλες χειρότερες λέξεις.

#9. Βγάζει Λίγα Λεφτά, Αλλά Ό,τι Έχει Κοστίζει ΠολλάΈχει γίνει λαϊκό ρητό πλέον, πως οι γυναίκες σε θέλουν μόνο για τα λεφτά σου. Ισχύει κάτι τέτοιο ή πρόκειται για άλλον έναν λαϊκισμό;

Για μια γυναίκα gold digger είναι συνηθισμένη τακτική να βρίσκει άντρες με πολλά λεφτά και να τους εκμεταλλεύεται για όσο μπορεί. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να αποκτήσει αρκετά αγαθά, που μπορεί να ποικίλλουν από ρούχα και κοσμήματα μέχρι αυτοκίνητο.

Αν μια γυναίκα μοιάζει να έχει περισσότερα από όσα μπορεί να αποκτήσει, είναι ένα σημάδι ότι υποστηρίζει το lifestyle της με άντρες-χορηγούς που της αγοράζουν αυτά που θέλει.

Τέτοιες γυναίκες δεν είναι ο κανόνας, ευτυχώς, αλλά υπάρχουν. Πρέπει να ξέρεις πώς να τις αποφύγεις, για να μην βρεθείς να ξοδεύεις τα λεφτά σου, για έναν άνθρωπο που δεν αξίζει.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Μπορεί να αισθάνεσαι πως γνωρίζεις πολλά για τις γυναίκες, αλλά να είσαι σίγουρος πως πρέπει να μάθεις περισσότερα, εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.