Γρίφος: Αν ήσουν Προϊόν για Γυναίκες τι Ανάγκες θα Ικανοποιούσες;

γυναίκες και συναισθηματική επένδυση.

Φαντάσου Αν Ήσουν Προϊόν Για Γυναίκες!

Η επαφή με τις γυναίκες χρειάζεται επίγνωση. Είναι απαραίτητο να ξέρεις όχι μόνο τι ζητάς αλλά και τι πουλάς. Οι περισσότεροι άντρες κάνουν ένα μεγάλο σφάλμα: πιστεύουν ότι το μόνο που χρειάζεται είναι να δείξουν ενδιαφέρον. Όμως αυτό δεν αρκεί.

Ο καθένας από εμάς είναι ένα προϊόν. Ανεξάρτητα από προϊόν για γυναίκες. Πουλάμε τον εαυτό μας καθημερινά είτε το γνωρίζουμε είτε όχι. Το ίδιο συμβαίνει και με τις γυναίκες. Αυτό που πρέπει να είναι ξεκάθαρο όμως είναι η τιμή που πουλάς τον εαυτό σου και σε τι κοινό απευθύνεσαι.

Όταν διεκδικείς, δείχνεις ότι είσαι ένας Άνδρας Αξίας με κριτήρια και επιθυμίες. Όταν κυνηγάς, αυτή η εικόνα αλλάζει. Πού σταματάει όμως η διεκδίκηση και που ξεκινάει το κυνήγι; Σήμερα ο Χρήστος θα απαντήσει σε αυτό το ερώτημα, αλλά θα σου δώσει επίσης και τους 5 σημαντικότερους λόγους για να σταματήσεις να την κυνηγάς.

Ένα τεράστιο λάθος που υπάρχει περίπτωση να κάνεις με τις γυναίκες είναι να πουλάς σύμφωνα με τις ανάγκες οποιασδήποτε γυναίκας που γνωρίζεις. Αν το κάνεις αυτό, το μέλλον σου με τις γυναίκες είναι καταδικασμένο.

Για να αποφύγεις καταστάσεις μπερδεμένες και δυναμικές στις οποίες δεν ξέρεις αν οι δομές με τις γυναίκες προχωρούν ή μένουν στάσιμες, είναι αναγκαίο να κατανοήσεις δύο πολύ βασικές έννοιες: επένδυση και αξία.

#1. Αξία Που Θα Είχες Ως Προϊόν Για Γυναίκες

αξία με τις γυναίκες

Κανόνας: Μην συμπεριφέρεσαι σαν να είναι η μόνη επιλογή που έχεις.

Η πραγματικότητα σου διαμορφώνεται ανάλογα με το που στρέφεις την προσοχή σου. Αν συγκεντρωθείς στις ελλείψεις σου αυτές θα διογκωθούν.

Αν προσπαθείς να κάνεις τα πάντα σωστά με την κάθε γυναίκα που γνωρίζεις επειδή έχεις την περιοριστική πεποίθηση ότι πολύ απλά δεν έχεις άλλη επιλογή, τότε θα έχεις πρόβλημα. Ξέρεις γιατί;

Η συγκέντρωση σου θα είναι συνεχώς στο πως θα φανείς συμβατός στην γυναίκα που γνώρισες. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να κρίνεις διαρκώς την αξία σου ανάλογα με την ανταπόκριση που έχεις από τις γυναίκες.

Γιατί Ο Παραπάνω Τρόπος Σκέψης Καταστρέφει Τις Πιθανότητες Σου Με Τις Γυναίκες 

λάθος τρόπος σκέψης

Αν συμπεριφέρεσαι με αυτόν τον τρόπο στις γυναίκες η έλξη πεθαίνει και μάλιστα γρήγορα.

Πάτα εδώ και δες ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο για τα επικοινωνιακά λάθη που θα σε οδηγήσουν στην απόρριψη.

Έχοντας την προσοχή στραμμένη στο τι μπορεί να έκανες λάθος, θα ξεχάσεις να παρατηρήσεις αυτό που μετράει περισσότερο: την συμπεριφορά της γυναίκας απέναντι σου.

 Κανόνας: Μην πουλάς φτηνά τον εαυτό σου γιατί δείχνεις πως δεν πιστεύεις πως αξίζεις κάτι καλύτερο.

Αν το κάνεις, θα πιστεύεις συνεχώς πως πρέπει να ανέχεσαι συμπεριφορές που σε εκνευρίζουν με τις γυναίκες και αυτό είναι άκρως καταπιεστικό.

Μπορεί να πιστεύεις πως αν κάνεις διαφορετικά θα την χάσεις όμως ειλικρινά, την έχεις πραγματικά και έτσι όπως θες; Αν η απάντηση είναι όχι τότε καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Φράσεις όπως το προχωράς γρήγορα, δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη, είμαι μπερδεμένη, δηλώνουν ένα πολύ σημαντικό παρασκήνιο: έχεις δώσει πολλά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αν μια γυναίκα δεν σε σεβαστεί τότε δεν υπάρχει περίπτωση να εμπλακεί μαζί σου σεξουαλικά.

Πουλάς τον εαυτό σου φτηνά στις γυναίκες γιατί πουλάς τον εαυτό σου φτηνά στο μυαλό σου. Αυτό το κάνεις λέγοντας στον εαυτό σου αρνητικές δηλώσεις, μην πιστεύοντας στις δυνατότητες σου και θεωρώντας ότι η λύση στα προβλήματα σου είναι οι γυναίκες και η επιβεβαίωση που σου δίνουν.

#2. Επένδυση Στις Γυναίκες

επένδυση στις γυναίκες

Κανόνας: Η επένδυση σου με τις γυναίκες είναι τόσο καλή όσο σου συμπεριφέρονται.

Ο χρόνος και η ποιότητα της συμπεριφοράς σου απέναντι στις γυναίκες θα είναι πάντα ανάλογος με το πώς σου συμπεριφέρονται. Ανάλογα με το τι παίρνεις δίνεις πίσω.

Θα είναι άπειρες οι φορές όπου οι γυναίκες θα σου ζητήσουν να κάνεις εξαιρέσεις στην συμπεριφορά σου ως ένδειξη πως τις θέλεις.

Εξαιρέσεις στους κανόνες και στα όρια σου δεν κάνεις για καμία.

Μπορείς να δεις αυτό το βίντεο του Χρήστου όπου θα διαπιστώσεις γιατί πρέπει να έχεις ξεκάθαρα όρια.

Για να ξέρεις πόσο και πότε επενδύεις θα πρέπει να ξέρεις να θέτεις όρια. Τα όρια στην επαφή σου με τις γυναίκες είναι απαραίτητο να βρίσκονται πάντα μπροστά σου. Δεν γίνεται να δίνεις χωρίς να παίρνεις.

Ειδικά οι ωραίες γυναίκες αυτό το ξέρουν καλά. Έχουν γύρω τους έναν μεγάλο αριθμό από άντρες που είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να ρίξουν την αξιοπρέπεια τους για να δείξουν πως αξίζουν την προσοχή της γυναίκας. Αν το κάνεις αυτό είσαι τελειωμένος.

Έχεις ακούσει πολλές φορές πως στις γυναίκες αρέσουν τα κακά παιδιά και όχι τα καλά. Εδώ χρειάζεται μια μικρή διευκρίνιση. Δεν χρειάζεται να είσαι κακός με τις γυναίκες. Αν κάποιος δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά αυτά που του προσφέρεις, δεν σημαίνει πως πρέπει αν αλλάξεις. Σημαίνει πολύ απλά πως δεν σου αξίζει.

φλερτ

Δεν αρέσουν στις γυναίκες τα κακά παιδιά αλλά συγκεκριμένες συμπεριφορές που έχουν. Συμπεριφορές που δεν έχουν τα καλά. Έχουν αυτοπεποίθηση, δεν φοβούνται την απόρριψη, παίρνουν ρίσκα και κυρίως σέβονται τον εαυτό τους. Δεν είναι εύκολα θηράματα για κανέναν.

Αν επενδύσεις πολλά και πολύ γρήγορα σε μια γυναίκα τότε σημαίνει πως δεν πιστεύεις πως έχεις αξία. Σημαίνει πως θυσιάζεις την αξία σου για να τραβήξεις την προσοχή κάποιας που είναι ουσιαστικά ξένη για εσένα.

Οπότε, ξεκαθάρισε πρώτος τι θέλεις. Τι συμπεριφορές χρειάζεται να δείξει μια γυναίκα για να ασχοληθείς περισσότερο μαζί της και σε πόσο χρονικό διάστημα;

Αυτή είναι η ερώτηση που οφείλεις να απαντήσεις στον εαυτό σου.

Σκέφτεσαι κι εσύ ότι ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις μια πιο έντονη σεξουαλική ζωή; Κέρδισε χρόνο, πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Ο Χρήστος γρήγορα στην ενήλικη ζωή του συνειδητοποίησε πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής και κρίσιμων εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα. Στρέφοντας το ενδιαφέρον του στις δομές διαχείρισης Σχέσεων, αποφάσισε να επεκτείνει τις γνώσεις του πάνω στην Ψυχολογία, ώστε να συνδέσει τις πλούσιες εμπειρικές γνώσεις που ήδη υπήρχαν με τεχνογνωσίες που θα του επέτρεπαν μια βαθύτερη κατανόηση της διαπροσωπικής επαφής μεταξύ των δύο φύλων. Ο Χρήστος είναι ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος του προγράμματος εκπαίδευσης του MenOfStyle.gr
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.