Γρίφος: Τελικά να την Φιλήσω στο Πρώτο Ραντεβού ή Όχι;

Μήπως προβληματίζεσαι για το αν χρειάζεται να κάνεις κίνηση να την φιλήσεις στο πρώτο ραντεβού; Διάβασε αν θέλεις απάντηση.

Και το αιώνιο ερώτημα για το πρώτο ραντεβού: «Να την φιλήσω στο τέλος του πρώτου ραντεβού;»

Καλό είναι να μην έχεις άγχος και να είσαι ο εαυτός σου. Γιατί πάνω από όλα το σημαντικό έιναι να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Πώς θα σου δώσει να καταλάβεις η κοπέλα ότι το θέλει, αν εσύ είσαι σε μια κατάσταση πανικού για το τι πρέπει να κάνετε;

Έτσι όπως έχουν τα πράγματα με τους άντρες στις μέρες μας, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι να κάνεις εκατό τοις εκατό. Από τη μια θες να υπάρξει δεύτερο ραντεβού και φοβάσαι μην κάνεις κανένα λάθος. Από την άλλη λέμε ότι οφείλεις να κάνεις ξεκάθαρες τις προθέσεις σου εκείνη τη στιγμή που βλέπεις ότι έχεις την ευκαιρία.

Για τους άνδρες που γνωρίζω, η απάντηση για το φιλί στο πρώτο ραντεβού, αν «πρέπει» να δώσουν μία, είναι «όχι» ή ότι είναι κάτι δύσκολο για αυτούς. Οι περισσότεροι ωστόσο αμφιταλαντεύονται για το αν είναι σωστό ή όχι.

Εντέλει, το ερώτημα είναι εάν η κοπέλα είναι έτοιμη για το φιλί. Aλλά και το πιο σημαντικό ίσως, αν εγώ έχω κάνει ότι χρειάζεται. Επίσης αν έχω κάνει  ό,τι καλύτερο μπορώ για να είναι η κοπέλα έτοιμη για κάτι τέτοιο.

Η Γυναίκα Δείχνει Πότε Θέλει Nα Φιληθεί;
Μήπως προβληματίζεσαι για το αν χρειάζεται να κάνεις κίνηση να την φιλήσεις στο πρώτο ραντεβού; Διάβασε αν θέλεις απάντηση.

Όταν η γυναίκα είναι έτοιμη να φιληθεί, δείχνει κάποια σημάδια. Εάν μπορείς να τα καταλάβεις, είσαι έτοιμος να κάνεις την κίνηση για το φιλί με αυτοπεποίθηση.

Και φυσικά αυτά τα σημάδια είναι συνήθως αυτά που μπορείς να δεις στο παρακάτω βίντεο:

Ωστόσο, ο καλύτερος τρόπος ΜΑΚΡΑΝ για να φτάσεις στο πρώτο φιλί με άνεση και χωρίς άγχος, είναι να κάνεις διαρκώς, κατά τη διάρκεια του πρώτου ραντεβoύ, μικρά βήματα κλιμάκωσης.

Αυτό θα φέρει το πρώτο φιλί ως το επόμενο λογικό βήμα της συνεχούς κλιμάκωσης της σωματικής επαφής (αγγίγματα) που συμβαίνει μεταξύ σας. Επίσης, για να μην αγχωθείς, το ιδανικό είναι το πρώτο φιλί να προκύψει κατά τη διάρκεια του πρώτου ραντεβού και να μην το αφήσεις για το τέλος.

Αφήνοντας το για το τέλος, θα πιεστείς περισσότερο και υπάρχει περίπτωση να περιμένεις πως και πώς να τελειώσει το ραντεβού, χωρίς να το απολαύσεις και να περάσεις καλά.

Τι Γίνεται Αν Δεν Επιτευχθεί Το Φιλί Στο Πρώτο Ραντεβού;
Μήπως προβληματίζεσαι για το αν χρειάζεται να κάνεις κίνηση να την φιλήσεις στο πρώτο ραντεβού; Διάβασε αν θέλεις απάντηση.

Προσωπικά, θεωρώ πως στο πρώτο ραντεβού είναι σημαντικό να γίνει η κίνηση για να την φιλήσεις και εν τέλει να γίνει.

Το χρονικό διάστημα των 2-3 ωρών ενός ραντεβού είναι αρκετό για να δημιουργηθούν ανάμεσα σε μία γυναίκα και έναν άνδρα επίπεδα οικειότητας, χημείας και έλξης, που θα οδηγήσουν σε ένα φιλί.

Και ειδικότερα αν αρέσουν ο ένας στον άλλο.

Εάν δε δημιουργηθούν, κάτι δεν πάει καλά με τη χημεία και την έλξη ανάμεσα στο ζευγάρι που έχει βγει πρώτο ραντεβού. Ωστόσο, υπάρχουν σίγουρα και κάποιες γυναίκες που μπορεί να μη νιώσουν έτοιμες για το φιλί στο πρώτο ραντεβού. Φυσικά και οφείλεις να το σεβαστείς, αν και μπορεί να είναι ανησυχητικό για τη χημεία και την έλξη ανάμεσά σας.

Σίγουρα κάποιες γυναίκες δεν θα είναι έτοιμες για να τις φιλήσεις στο πρώτο ραντεβού.

Ένα είναι σίγουρο όμως.

Όση περισσότερη χημεία και πάθος υπάρχει στην αρχή μίας γνωριμίας, τόσο περισσότερη θα υπάρχει και στην πορεία.

Εάν λοιπόν μία γνωριμία ξεκινήσει χλιαρά, χωρίς πάθος, το πιο πιθανό είναι να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό. Εάν όμως στην πρώτη συνάντηση και στο πρώτο ραντεβού υπάρχει έντονος ερωτισμός, πάθος, διαχυτικότητα και έντονα αγγίγματα, το πιο πιθανό είναι να συνεχίσει έτσι και στη συνέχεια της γνωριμίας.

Θέλεις λοιπόν να ξεκινήσεις μία χλιαρή σχέση χωρίς πάθος και ένταση; Εάν όχι, πρέπει να θέσεις τα σωστά θεμέλια από το πρώτο ραντεβού.

Εάν Την Φιλήσω Στην Αρχή Του Ραντεβού Μήπως Βιάζομαι;
Μήπως προβληματίζεσαι για το αν χρειάζεται να κάνεις κίνηση να την φιλήσεις στο πρώτο ραντεβού; Διάβασε αν θέλεις απάντηση.

Στο φλερτ οι κανόνες δημιουργούνται και από τους δύο και παίζει μεγάλο ρόλο τι έχει προηγηθεί πριν το ραντεβού.

Μπορεί να φιληθείτε αμέσως μόλις βγείτε, μπορεί να φιληθείτε αργότερα.

Το ιδανικό είναι να κάνεις κίνηση κατά την διάρκεια του ραντεβού, αρκεί, επαναλαμβάνω, να υπάρχει χημεία κα να μην κάνεις κάτι που δεν θέλεις. Προσοχή, όχι που φοβάσαι, αλλά δεν θέλεις, αν βλέπεις για παράδειγμα πως δεν ταιριάζετε.

Με αυτή τη λογική λοιπόν, δε βλάπτει να δοκιμάσεις να την φιλήσεις, αρκεί να το θέλεις και εσύ. Ακόμα και εάν δεν είσαι σίγουρος ότι η κοπέλα είναι έτοιμη να φιληθεί μαζί σου.

Όπως και να έχει, στο μυαλό σου πρέπει να έχεις πάντα να προχωράς τα πράγματα μπροστά. Ακολουθείς το ρυθμό της κοπέλας, δεν την φέρνεις σε δύσκολη θέση αλλά προσπαθείς πάντα να εκφράζεις τις προθέσεις σου και να δείχνεις πως την βλέπεις και ερωτικά.

Επίσης, η αποφασιστικότητα είναι αυτό το χαρακτηριστικό που από μόνο του θα σε κάνει να ξεχωρίσεις ως Άνδρας Αξίας. Έχε το και αυτό στο νου σου αλλά μην το παρακάνεις. Όλα είναι θέμα ισορροπίας, όπως και όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με τη ζωή μας.

Γιατί, οι περισσότερες γυναίκες, αν όχι όλες, ξενερώνουν με τη στασιμότητα μίας ερωτικής γνωριμίας και μάντεψε πού σε οδηγεί αυτό: φιλική ζώνη, όπως μπορείς να δεις στο παρακάτω βίντεο:

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερους τρόπους για να δημιουργείς έλξη τότε δες εδώ.

Διάβασε το βιβλίο Άνδρα Αξίας. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

alex
author
Όταν η αυτοβελτίωση και η προσωπική ανάπτυξη γίνεται καθημερινότητα με πειθαρχία, πείσμα και επιμονή, τότε μπορείς όχι μόνο να αποκτήσεις ποιοτικές γυναίκες στη ζωή σου αλλά και να γίνεις instructor στην μοναδική Εταιρεία Ανδρικής Αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος, από μαθητής έγινε δάσκαλος και η πορεία του εμπνέει τους ανθρώπους που αναλαμβάνει.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.