H Aπαρχή για την Αυθεντική Επικοινωνία

Πως Πετυχαίνεις Αυθεντική Επικονωνία Με Τις Γυναίκες

Είναι αλήθεια πως στις μέρες μας η επικοινωνία υποτίθεται ότι έχει γίνει πιο εύκολη από ποτέ. Γιατί όμως ενώ έχουμε τόσα μέσα για να εκφραστούμε, δυσκολευόμαστε να επικοινωνήσουμε τις πραγματικές μας προθέσεις σε μια γυναίκα που προσεγγίζουμε;

Συχνά  πολλοί που ζητούν να συναντηθούν μαζί μας πριν μιλήσουμε, περιμένουν να τους μάθουμε μαγικές λέξεις και φράσεις που μπορούν να πουν σε μια γυναίκα.  Αυτό που συχνά εξηγούμε είναι η σημασία του να θέσουμε υγιείς βάσεις στις σχέσεις μας επειδή μας ενδιαφέρει πραγματικά να κερδίσεις στον μέγιστο βαθμό από την επικοινωνία και την συμμετοχή σου στα προγράμματά μας.

Δεν Υπάρχουν Μαγικές Λέξεις Για Να Βελτιώσεις Την Επικοινωνία

Ξέχνα τα κόλπα και τα τρυκ. Η βάση του φλερτ είναι η αυθεντική επικοινωνία

Ενώ μου αρέσει ο Mozart μπορώ να πω ότι  «ο μαγικός αυλός»  δεν είναι και από τα αγαπημένα μου κομμάτια.

Δεν υπάρχουν μαγικές φράσεις που θα την υπνωτίσουν και θα σε ακολουθήσει στο κρεβάτι σου! Αυτό με το οποίο θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε είναι ο εαυτός σου και εγγυόμαστε ότι με την καθοδήγηση μας, θα είσαι σύντομα σε θέση να έχεις μια αυθεντική επικοινωνία με τις γυναίκες στο πλαίσιο της οποίας θα αισθάνεσαι άνετα να εκφράζεις τις σεξουαλικές σου προθέσεις!

Φαντάσου ότι κάθε φορά που γνωρίζεις μια γυναίκα όχι μόνο θα ξέρεις τι θα πεις αλλά θα αφήνεσαι τόσο πολύ δημιουργώντας ροή ώστε η επικοινωνία σας να είναι όχι μόνο ευχάριστη αλλά και θα οδηγεί στην αποπλάνηση!

Τα 3 Βήματα Για Αυθεντική Επικοινωνία

Πριν συνεχίσεις δες το video και μάθε τι να κάνεις αν είσαι αδέξιος στην επικοινωνία:

Βήμα 1: Παρατήρησε τι κάνει.  Ξέρω ότι για έναν αρχάριο ίσως του φανεί δύσκολο να της μιλήσει λέγοντας της «Μου αρέσεις» Αυτά θα τα αφήσουμε για όταν θα μιλάμε μαζί σε γυναίκες  την ώρα του bootcamp!

Προς το παρόν παρατήρησε τι κάνει. Πχ αν στέκεται δίπλα σου στο βιβλιοπωλείο ποιο βιβλίο επέλεξε; Αν είναι δίπλα σου στο bar τι πίνει; Παρατήρησε οτιδήποτε κάνει και  αντί να σκέφτεσαι τι θα πεις, επέτρεψε στο περιβάλλον να δουλέψει για εσένα.

Βήμα 2:  Δράσε σύμφωνα με τις παρατηρήσεις σου. Για να κάνεις την επικοινωνία σου αυθεντική χρειάζεται να της μιλήσεις και να τις προκαλέσεις ένα συναίσθημα! Αν πχ την συναντήσεις δίπλα σου το πρωί να παραγγέλνει διπλό espresso δεν θα της πεις «σου αρέσει ο καφές;» αλλά «δύσκολη νύχτα εχθές ε; Μάλλον έχεις να κάνεις πολλά σήμερα…» Αυτό που θέλω να πετύχεις είναι να μπεις στην ζωή της χωρίς να διαταράξεις  την αλληλουχία σκέψης της!

Δεν θα μπω σε βαθιά ανάλυση γιατί θα αδικήσω φίλους που έχουν ήδη συνεργαστεί μαζί μας αλλά προς το παρόν να ξέρεις ότι είναι πολύ πιο εύκολο να έχεις μαζί της μια αυθεντική επικοινωνία όταν μιλάτε για πράγματα που ήδη βιώνει.

Για να εκτοξεύσεις την επικοινωνία σου σε όλους τους τομείς της ζωής σου και με τις γυναίκες, δες παρακάτω.

Οι γυναίκες είναι συναισθηματικά όντα. Θέλουν να συνδεθούν συναισθηματικά μαζί σου και όχι τυχαία και αυτό μας οδηγεί στο

Βήμα 3:  Άκου τι έχει να σου πει. Το κλειδί για την αυθεντική επικοινωνία και την σύνδεση με μια γυναίκα είναι ακούς. Λέγεται διάλογος για κάποιον λόγο. Αν ακούς τι λέει θα ξέρεις τι να πεις βάση αυτών που λέει. Στους μαθητές μας δείχνουμε πως θα ηγηθείς στην συζήτηση «κατευθύνοντας» την εκεί που θέλεις!

Συμπεράσματα Για Την Αυθεντική Επικοινωνία

επικοινωνία

Α) Θυμήσου να κάνεις τα παραπάνω και δες πως θα πάει. Θα διαπιστώσεις ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, θα νιώθεις εσύ ο ίδιος καλύτερα μόνο με την προσπάθειά σου.

Β) Κράτα σημειώσεις και έλα σε επαφή μαζί μας για να τις συζητήσουμε! Αφού διάβασες τα βήματα που θα ενισχύσουν την αυθεντικότητα στην επικοινωνία σου και αφού τα εφαρμόσεις  με την 1η γυναίκα που θα μιλήσεις, επικοινώνησε μαζί μας να μας πεις τις εντυπώσεις σου!

Γ) Να ξέρεις ότι μπορούμε να σε καταλάβουμε μιας και ξέρουμε πως αισθάνεσαι. Κανείς μας δεν ξεκίνησε αυτό το ταξίδι έχοντας άπειρες γυναίκες δίπλα του.

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Διάβασε το βιβλίο ”Άνδρας Αξίας”. Παράγγειλε εδώ.

Καλή συνέχεια.

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.