H Γυναίκα, οι Ανάγκες της και το Game σου!

Η Γυναίκα Και Οι Ανάγκες Της

Θα ξεκινήσω με κάτι βασικό. Την γυναικεία ψυχολογία ! Όταν θες να έχεις γυναίκες στην ζωή σου πρέπει να ξεκινήσεις να μαθαίνεις για αυτές. Και επειδή δεν είναι του χαρακτήρα μου τα μισόλογα και τα ωραία λόγια θα γράφω τα πράγματα όπως είναι!

Έχω βαρεθεί να ακούω και να διαβάζω από «ειδικούς» απόψεις που αλλάζουν συνεχώς!

η γυναίκα προσέχει το στυλ
Τη μία θα διαβάσεις από κάποιον ότι πρέπει ν’ αλλάξει το στυλ ντυσίματος του, να είναι περιποιημένο και να δώσει προσοχή στα παπούτσια του, επειδή οι γυναίκες τα προσέχουν. Και μετά από λίγο καιρό θα διαβάσεις από τον ίδιο άνθρωπο να γράφει ότι οι γυναίκες γουστάρουν να είσαι και λίγο ατημέλητος. Θα προτείνει να βγεις άνετος με ένα απλό κοντομάνικο και αξύριστος!

Η Φύση Δεν Έχει Συναισθηματισμούς

Πάμε να μιλήσουμε λίγο καθαρά! Θα ακουστώ λίγο δυσάρεστος ή κυνικός σε κάποιους ρομαντικούς αλλά η φύση δεν έχει συναισθηματισμούς!

Η αλήθεια είναι ότι το πώς είναι το στυλ σου δεν παίζει ρόλο σχεδόν καθόλου. Φυσικά δεν θα πας στο club με φόρμα! Αρκεί να μπορείς να το υποστηρίξεις!

Δες το βίντεο για να μάθεις ποιυς 3 συνδυασμούς ρούχων μπορείς να κάνεις για κάθε ώρα της ημέρας.

Έχω πάρει τηλέφωνο γυναίκας με φόρμα εργασίας, με τζην βερμούδα και σαγιονάρα, μέχρι με το δερμάτινο και τις μπότες της μηχανής! Είχα πολλές φορές γυναίκα που ήθελε να κάνει σεξ μαζί μου σε περιόδους που ήμουν άφραγκος και το ίδιο και σε περιόδους που είχα λεφτά να κινηθώ όπως θέλω..

Γιατί ακριβώς αυτά δεν παίζουν ρόλο!

Όταν της μιλάς και έχεις στο μυαλό σου αν αυτό που φοράς είναι καλό, αν αυτό που λες της αρέσει, αν το όχημα σου είναι κατάλληλο η στιγμή έχει χαθεί και δεν γυρίζει ποτέ πίσω! Άσε που μπαίνεις σε mindset πωλητή! Αν η γυναίκα δεν σε θέλει για να το δικαιολογήσει, θα επικεντρωθεί σε όλα τ’ αρνητικά σου σε βαθμό που θα ξεχάσει και οτιδήποτε καλό έχεις κάνει θα ξεχαστεί!

Κάτι που θέλω να κρατήσεις είναι το εξής : Σταμάτα ν’ ανησυχείς επιτέλους! Αν μία γυναίκα σε γουστάρει, θα συγκεντρωθεί στα θετικά σου ή (αυτά που νομίζει ότι είναι τέτοια), ακόμα και αν έκανες κάτι κακό.

Θέλεις να μάθεις ένα «μυστικό» ;
Σε θέλει όσο μπορείς και καλύπτεις τις ανάγκες της !

2 Ανθρώπινες Παρορμήσεις

η γυναίκα και οι ανάγκες της

Οι 2 πιο σημαντικές παρορμήσεις για τον άνθρωπο είναι :

α) η επιδίωξη της ευχαρίστησης και

β) η αποφυγή του πόνου.

Η Γυναίκα Και Οι Ανάγκες Της

Αυτό είναι τόσο σημαντικό που συνιστά το 70% του αποτελέσματος της σχέσης σου κάθε γυναίκα !

  • Τα θέλω για μία γυναίκα είναι καθαρά ψυχολογικό θέμα.
  • Οι ανάγκες της όμως είναι καθαρά βιολογικό.

Αν πχ ένας άνδρας δεν της καλύπτει τις συναισθηματικές της ανάγκες θα βλέπει με τις ώρες σαπουνόπερες και θα διαβάζει ρομαντικά μυθιστορήματα για να τις καλύψει ή βεβαίως θα βρει κάποιον που θα το κάνει. Δυστυχώς αυτό δεν είναι καθόλου αποτελεσματικό. Μπορεί να νιώσει καλά προς στιγμή αλλά δεν καλύπτει το πρόβλημα!

Δες το παρακάτω βίντεο για το αν αξίζει να την διεκδικήσεις μέχρι να ενδώσει, μια και μιλάμε για γυναικείες ανάγκες.

Το να είναι ερωτευμένη μαζί σου είναι μια βιολογική της παρόρμηση επειδή την παρούσα χρονική στιγμή «βλέπει» πράγματα που την κάνουν να νιώθει έτσι. Το να θες να το σταματήσεις είναι σαν να θες να σταματήσεις την βροχή. Γι’ αυτό ακριβώς μία γυναίκα δεν μπορεί να ελέγξει ποιον γουστάρει. Όπως λέμε συχνά:

Η Έλξη δεν είναι επιλογή

Θα το απλοποιήσω ακόμα περισσότερο :
Δεν ξέρω ποιος έφτιαξε το κλιματιστικό μάρκας χ και θα μπορούσα να μην τον συμπαθώ καθόλου αλλά όταν μου παρουσιάζει ένα προϊόν που μου καλύπτει την βιολογική μου ανάγκη για κατάλληλη θερμοκρασία, χωρίς να θέλω να του δώσω τα λεφτά μου, το κάνω!
Συχνά το επίπεδο της ανάγκης -πόσο μάλλον όταν αυτή είναι βιολογική- θα με κάνει να θέλω να του τα δώσω.

Αυτό εξηγεί και την έλξη που νιώθει μία γυναίκα για το κακό παιδί!

Έχω μιλήσει σε μαθητές για το ότι το καλό παιδί είναι αυτός που θέλει αλλά το κακό παιδί είναι αυτό που χρειάζεται και αυτή της η ανάγκη την ωθεί σε αυτόν.
Λογικά πρέπει να θέλει το καλό παιδί γιατί είναι καλύτερος γι αυτήν αλλά δεν θα πάει σε αυτόν. Δεν θα κάνει την δίαιτα που χρειάζεται, δεν θα κάνει την αποταμίευση που χρειάζεται. Δεν μιλάω για αυτό που πρέπει να γίνει για να υπάρξει επιτυχία αλλά αυτό που τελικά θα γίνει χωρίς ίχνος πειθαρχίας γιατί είναι βιολογική ανάγκη .

Δες εδώ το βίντεο που σου εξηγεί 3 λόγους που δεν θα κάνει σεξ μαζί σου.

Τα Συναισθήματα Μια Γυναίκας

συναισθήματα γυναίκας

Κατά τον ίδιο τρόπο αν μπορείς να της δώσεις τα συναισθήματα που τόσο πολύ αποζητά και που ψάχνει για αυτά στον κινηματογράφο ή στα μυθιστορήματα, αν μπορείς να καλύψεις τις ανάγκες της για επικοινωνία, για περιπέτειες, για φοβερό σεξ τότε θα γίνεις η εμμονή της. Θα λέει ψέματα στους φίλους και στην οικογένεια της για να έχει χρόνο να βρεθεί μαζί σου!

Θα είσαι συνέχεια στο μυαλό της έστω και αν ξέρει ότι πρέπει ν’ ασχοληθεί και με άλλα πράγματα. Όπως το παιχνίδι μυαλού που σου λέει μην σκεφτείς το χρώμα μπλε αλλά εσύ το σκέφτεσαι!
Το θέμα είναι βιολογικό. Δεν θέλει εσένα. Θέλει να καλύψει τις ανάγκες της..απλά ο εαυτός σου είναι αυτός που κρατάει το κλειδί γι’ αυτό.

Συμπέρασμα

αποπλάνηση

Και όταν γίνεις ο άντρας που αξίζεις και μπορείς, γιατί επέλεξες ν’ αλλάξεις την ζωή σου θα φτάσεις το επίπεδο που παίζουν οι καλύτεροι players εκεί έξω : Αντί η γυναίκα να ελέγχει το παιχνίδι με το να κάνει τους κανόνες δυσκολότερους για να δεχθεί να κάνει sex μαζί σου, θα ξεκινάει την διαδικασία μόνη της ! Δεν υπάρχει πιο εύκολος δρόμος για να την αποπλανήσεις !

Κουράστηκες να μην παίρνεις αυτό που σου αξίζει στο φλερτ και τις γυναίκες; Υπάρχει λύση. Η γυναίκα και οι ανάγκες της είναι θέματα τα οποία μπορείς να μάθεις εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.