Ανέστης Δόγιβαν

Συνιδρυτής του Men Of Style, Ομιλητής, Συγγραφέας

Ανέστης Δόγιβαν

Συνιδρυτής του Men Of Style, Ομιλητής, Συγγραφέας

"Μην περιμένεις την κατάλληλη στιγμή. Δεν υπάρχει κατάλληλη στιγμή για να πετύχεις".

Κάποιοι άνθρωποι περιμένουν την κατάλληλη στιγμή. Την κατάλληλη στιγμή για να βγουν έξω και να διεκδικήσουν αυτό που τους αξίζει. Για να προσεγγίσουν μια γυναίκα. Για να ξεκινήσουν να φλερτάρουν πετυχημένα. Ωστόσο, κατάλληλη στιγμή δεν υπάρχει. Μόνο κατάλληλοι άνθρωποι.

Ο Ανέστης είναι ένας από αυτούς. Είναι ένας από τους ανθρώπους που με τις γνώσεις του και την εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει κάθε άντρα και γυναίκα να φλερτάρει πετυχημένα. Οι πολλές απογοητεύσεις του με το αντίθετο φύλο τον έφεραν μπροστά σε μια αλήθεια: Πρώτα έπρεπε να βρει και να αλλάξει τον εαυτό του, ώστε να αλλάξουν και τα ερωτικά του αποτελέσματα.

Έτσι, αποφάσισε να αλλάξει πορεία και να κυνηγήσει το όραμά του. Το 2014, παρά την πετυχημένη καριέρα πάνω στο επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού, ο Ανέστης δημιούργησε, σε συνεργασία με τον Σπύρο Ανδριανό και τον Χρήστο Παπανίκα, την πρώτη εταιρεία φλερτ και αυτοβελτίωσης αντρών στην Ελλάδα “Men Of Style”, μια εταιρεία που σε ελάχιστο χρονικό διάστημα σημειώνει μεγάλη επιτυχία και βοηθάει χιλιάδες άντρες σε όλη τη χώρα να εξελιχθούν και να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Το 2019 συνέγραψε το βιβλίο “Άνδρας Αξίας: Πώς Να Βάλεις Τάξη Στο Χάος Του Σύγχρονου Φλερτ”, το οποίο έγινε Bestseller σε δέκα μόλις ημέρες, βρίσκοντας τεράστια ανταπόκριση στο αντρικό κοινό αλλά και στο γυναικείο.

Η ενέργειά του, η άνεσή του με το κοινό και το πηγαίο χιούμορ του σε συνδυασμό με την εμπειρία του και την ικανότητά του να ταυτίζεται με τον ακροατή του κάνουν κάθε ομιλία και συναναστροφή του με τους ανθρώπους μια μοναδική εμπειρία. Οι συμμετέχοντες  παίρνουν άμεσες απαντήσεις σε ερωτήματα όπως “Ποιες είναι οι βασικές διαφορές των δύο φύλων;”, “Πώς μπορεί κάποιος να πετύχει στο φλερτ εκεί που όλοι οι άλλοι αποτυγχάνουν;” και “Τι θέλει τελικά μια γυναίκα;”. Κι άλλα αμέτρητα ερωτήματα πάνω στις σχέσεις των δύο φύλων που απασχολούν πολλούς και που ελάχιστοι μπορούν πραγματικά να απαντήσουν.

Βασικά Οφέλη Ομιλιών

Ανάλυση Ανθρώπινης Συμπεριφοράς

Συνδυάζοντας γνώσεις από επιστήμες αιχμής, προσφέρεται στους συμμετέχοντες η ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τις δομές της ανθρώπινης συμπεριφοράς, ώστε να λειτουργούν αρμονικότερα στη ζωή τους και να πετυχαίνουν πιο εύκολα τους στόχους τους.

Εξειδικευμένες Γνώσεις

Εφαρμοσμένη γνώση και εμπειρία χρόνων, τόσο πάνω στο κομμάτι των ερωτικών σχέσεων όσο και της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Αυτό προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους συμμετέχοντες μάθουν τι πραγματικά δουλεύει και να μπορέσουν να το εφαρμόσουν.

Ποιοτική Εκπαίδευση

Δεν καθόμαστε να μιλάμε με τις ώρες. Οι συμμετέχοντες θα ταυτιστούν, θα γελάσουν και φυσικά θα μάθουν με έναν μοναδικό και διασκεδαστικό τρόπο, ζώντας μια ευχάριστη και επιμορφωτική εμπειρία.

Ανάπτυξη Επικοινωνιακών Δεξιοτήτων

Προσφέρεται μια μοναδική ευκαιρία στους συμμετέχοντες να αναπτύξουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες κατανοώντας τις δομές της επικοινωνίας, ώστε να λειτουργούν καλύτερα στη ζωή τους αλλά και στα πλαίσια μιας ομάδας.

Θεματολογία

 • 1

  Ανθρώπινες Σχέσεις και Συμπεριφορά

  Τι κάνει τους ανθρώπους να λειτουργούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο; Πώς δομούνται ποιοτικές ανθρώπινες σχέσεις και πώς μπορεί κάποιος να εξηγήσει τις συμπεριφορές των γύρω του ή να αλλάξει τον τρόπο που συμπεριφέρεται ο ίδιος;

 • 2

  Σχέσεις των Δύο Φύλων

  Πολλοί πιστεύουν ότι υπάρχει χάσμα ανάμεσα στα δύο φύλα. Οι άντρες δεν καταλαβαίνουν τις γυναίκες και το αντίθετο. Είναι όμως έτσι; Υπάρχει τρόπος να κατανοήσει κάποιος το αντίθετο φύλο και να δει τα ερωτικά του αποτελέσματα να αυξάνονται ραγδαία. Αρκεί να έχει την κατάλληλη καθοδήγηση.

 • 3

  Online Dating

  Αστείρευτη γνώση και εμπειρία πάνω στο κομμάτι του Online Dating. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πώς δομείται μια πετυχημένη συζήτηση μέσω διαδικτύου, πώς και πότε μπορούν να κλείσουν ένα ραντεβού μέσω μηνυμάτων καθώς και γιατί το άλλο άτομο πολλές φορές εξαφανίζεται και δεν απαντάει στα μηνύματα.

 • 4

  Διαχείριση Ερωτικών Σχέσεων

  Δεν είναι απαραίτητο οι ερωτικές σχέσεις να είναι δύσκολες, γεμάτες εντάσεις και διαφωνίες. Υπάρχουν πρακτικές λύσεις ώστε μια σχέση από τοξική να μετατραπεί σε μια υγιή, λειτουργική και ευχάριστη εμπειρία.

Παρουσίες Στα Media

"Ξεκινήσαμε Όλοι Από το Ίδιο Σημείο Και Κάθε Φορά Κοιτάμε να Φτάσουμε την Εξέλιξη Μας Ψηλότερα"

Είσαι εταιρεία ή οργανισμός που διοργανώνει events; Γράψε τα στοιχεία και το μήνυμά σου, έλεγξε το e-mail σου για το επιβεβαιωτικό μας μήνυμα και πολύ σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί σου κάποιος από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.