Χρήστος Παπανίκας

Συνιδρυτής του Men Of Style, Ομιλητής, Συγγραφέας

Χρήστος Παπανίκας

Συνιδρυτής του Men Of Style, Ομιλητής, Συγγραφέας

"Τι σε σταματάει από το να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου;"

Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να εξελιχθεί, να επιφέρει θετικές αλλαγές στη ζωή του, να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Αρκεί να έχει την κατάλληλη γνώση και τα μέσα ώστε να αντιληφθεί εις βάθος τον εαυτό του και να καταφέρει να ξεπεράσει τα προσωπικά του όρια και τους φόβους του. Όλοι χρειαζόμαστε μια παρακίνηση, ώστε να αποκτήσουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση και να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις.

Μέσω των ομιλιών του, ο Χρήστος Παπανίκας προσφέρει ακριβώς αυτό: Αστείρευτη γνώση πάνω στην ανθρώπινη συμπεριφορά και τις σχέσεις των δύο φύλων, ώστε καθένας από τους ακροατές να ανακαλύψει και τελικά να υπερνικήσει τους φόβους του, να προβληματιστεί, να ξεπεράσει ό,τι τον κρατάει πίσω και τελικά, να φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.

Δραστήριος και εύστροφος, με πάθος γύρω από την ανθρώπινη φύση και ψυχολογία, ο Χρήστος πολύ σύντομα ανακάλυψε το μονοπάτι της Συμβουλευτικής Σχέσεων και του Life Coaching, κάτι που ακολούθησε επαγγελματικά. Το 2014 δημιούργησε, σε συνεργασία με τον Σπύρο Ανδριανό και τον Ανέστη Δόγιβαν, την πρώτη εταιρεία φλερτ και αυτοβελτίωσης αντρών στην Ελλάδα “Men Of Style”, μια εταιρεία που σε ελάχιστο χρονικό διάστημα σημειώνει μεγάλη επιτυχία και βοηθάει χιλιάδες άντρες σε όλη τη χώρα να εξελιχθούν και να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Το 2019 συνέγραψε το βιβλίο “Άνδρας Αξίας: Πώς Να Βάλεις Τάξη Στο Χάος Του Σύγχρονου Φλερτ”, το οποίο έγινε Bestseller σε δέκα μόλις ημέρες, βρίσκοντας τεράστια ανταπόκριση στο αντρικό κοινό αλλά και στο γυναικείο.

Οι ομιλίες του είναι για εκείνους που έχουν υψηλούς στόχους, που θέλουν να δουν τα όνειρά τους να πραγματοποιούνται, που χρειάζονται μια μικρή παρακίνηση προκειμένου να πετύχουν τη σημαντικότερη αλλαγή της ζωής τους. Κυρίως, είναι για εκείνους που θέλουν επιτέλους να αναλάβουν δράση.

Βασικά Οφέλη Ομιλιών

Ανάλυση Ανθρώπινης Συμπεριφοράς

Συνδυάζοντας γνώσεις από επιστήμες αιχμής, προσφέρεται στους συμμετέχοντες η ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τις δομές της ανθρώπινης συμπεριφοράς, ώστε να λειτουργούν αρμονικότερα στη ζωή τους και να πετυχαίνουν πιο εύκολα τους στόχους τους.

Εξειδικευμένες Γνώσεις

Εφαρμοσμένη γνώση και εμπειρία χρόνων, τόσο πάνω στο κομμάτι των σχέσεων όσο και της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Αυτό προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους συμμετέχοντες μάθουν τι πραγματικά δουλεύει και να μπορέσουν να το εφαρμόσουν.

Ποιοτική Εκπαίδευση

Δεν καθόμαστε να μιλάμε με τις ώρες. Οι συμμετέχοντες θα ταυτιστούν, θα γελάσουν και φυσικά θα μάθουν με έναν μοναδικό και διασκεδαστικό τρόπο, ζώντας μια ευχάριστη και επιμορφωτική εμπειρία.

Ανάπτυξη Επικοινωνιακών Δεξιοτήτων

Προσφέρεται μια μοναδική ευκαιρία στους συμμετέχοντες να αναπτύξουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες κατανοώντας τις δομές της επικοινωνίας, ώστε να λειτουργούν καλύτερα στη ζωή τους αλλά και στα πλαίσια μιας ομάδας.

Θεματολογία

 • 1

  Ανθρώπινες Σχέσεις και Συμπεριφορά

  Μπορεί οι ανθρώπινες σχέσεις να φαίνονται περίπλοκες ή δύσκολες, υπάρχουν όμως τρόποι να λειτουργήσουν αρμονικά και αποτελεσματικά. Πώς μπορούμε να εξηγήσουμε και τελικά να αλλάξουμε μια ανθρώπινη συμπεριφορά, με βάση τις επιστήμες;

 • 2

  Παρακίνηση

  Προκειμένου κάποιος να πετύχει οποιονδήποτε στόχο, χρειάζεται να έχει και την κατάλληλη παρακίνηση. Ένας καλός παρακινητής μπορεί να σε βοηθήσει όχι μόνο να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, αλλά και να πραγματοποιήσεις κάθε σου στόχο.

 • 3

  Αυτοπειθαρχία

  Ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά ενός πετυχημένου ανθρώπου είναι η αυτοπειθαρχία. Χωρίς αυτήν, κάθε στόχος σε κάθε τομέα μοιάζει απλησίαστος. Πώς μπορεί όμως κάποιος να αναπτύξει την αυτοπειθαρχία του με τρόπο που θα τον κάνει πετυχημένο; Υπάρχει λύση. Αρκεί να υπάρχει και ο κατάλληλος καθοδηγητής.

 • 4

  Διαχείριση Σχέσεων

  Τι καθιστά κάποιες σχέσεις υγιείς και κάποιες άλλες όχι; Πώς μπορεί κάποιος να αποφύγει τους τοξικούς ανθρώπους; Τελικά, πώς μπορεί ο καθένας να δημιουργήσει μια πετυχημένη ερωτική, φιλική ή επαγγελματική σχέση;

Παρουσίες Στα Media

"Ξεκινήσαμε Όλοι Από το Ίδιο Σημείο Και Κάθε Φορά Κοιτάμε να Φτάσουμε την Εξέλιξη Μας Ψηλότερα"

Είσαι εταιρεία ή οργανισμός που διοργανώνει events; Γράψε τα στοιχεία και το μήνυμά σου, έλεγξε το e-mail σου για το επιβεβαιωτικό μας μήνυμα και πολύ σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί σου κάποιος από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.