Οι 7 Συνήθειες των Εξαιρετικά Πετυχημένων με τις Γυναίκες

γυναίκες και σεξ.

Μάθε Ποιες Συνήθειες Έχουν Οι Πετυχημένοι Με Τις Γυναίκες

Η επιτυχία με τις γυναίκες είναι αποτέλεσμα του αριθμού προσεγγίσεων που θα κάνεις.

Η ικανότητα έρχεται με την εμπειρία και όχι με το διάβασμα!

Αν μου έλεγες πριν 10 χρόνια ότι μπορώ να κάνω σεξ με άγνωστες γυναίκες που προσέγγισα σε κάποιο μπαρ/club θα έλεγα ότι είσαι ψεύτης ή πως ασχολείσαι με μαύρη μαγεία και προσπαθείς να με προσηλυτίσεις σε κάποια απαγορευμένη σέκτα.

Μάθε κι εσύ πως μπορείς να έχεις τη γυναίκα που σου αρέσει. Δες το παρακάτω βίντεο.

Ωστόσο, από το να ξεπεράσεις το άγχος προσέγγισης μέχρι να κάνεις σεξ στο πρώτο ραντεβού, χρειάζεται να περάσεις βουνά και λαγκάδια εσωτερικών ζυμώσεων και αλλαγών.

Όμως έτσι παίζεται το κάθε παιχνίδι. Χωρίς οργάνωση, εξάσκηση και τσουβάλια αποτυχιών δεν πας ούτε μέχρι την γωνία του σπιτιού σου.

Παρακάτω, γράφω τις 7 συνήθειες των ανδρών που έχουν συνέχεια γυναίκες στην ζωή τους. Είναι η προσωπική μου γνώμη, έτσι όπως την έζησα και έτσι όπως την βιώνω κάθε εβδομάδα.

Δεν είναι η Βίβλος ούτε κάποιο To – Do List με κρυμμένα πρέπει στο παρασκήνιο. Είναι πράγματα απλά που μπορεί να τα κάνει ο καθένας. Αν ο καθένας θέλεις να είσαι εσύ, τότε ακόμα καλύτερα.

επιτυχία με τις γυναίκες

Αυτές Είναι Οι Συνήθειες Των Εξαιρετικά Πετυχημένων

 #1. Προσεγγίζουν Τουλάχιστον 20 Γυναίκες Την Εβδομάδα

Καλό είναι το Game of Thrones, δεν λέω. Όταν όμως επιλέγεις να κάτσεις σπίτι αντί να μιλήσεις με γυναίκες, τότε σπαταλάς τον χρόνο σου.

Το να μιλάς και να φλερτάρεις με άγνωστες γυναίκες δεν είναι κάτι που κάνεις. Είναι κάτι που είσαι.

Δεν έχει σημασία που βρίσκεσαι γιατί γυναίκες υπάρχουν παντού. Μπορεί να κάνεις διάλειμμα από την δουλειά, μπορεί να έχεις πάει για ψώνια ή να πληρώσεις λογαριασμούς. Δεν παίζει κανένα ρόλο.

Οι πετυχημένοι με τις γυναίκες βρίσκονται περισσότερο έξω παρά μέσα στο σπίτι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να συναντούν περισσότερες γυναίκες. Απλή αριθμητική.

Δεν χρειάζεται να συζητήσεις για το βαθύτερο νόημα της Δίκης του Κάφκα. 5-10 λεπτά είναι αρκετά ώστε να δείξεις πως είσαι φυσιολογικός και όχι εξωγήινος, να φλερτάρεις και να ζητήσεις τηλέφωνο.

Αν μιλήσεις με 20 γυναίκες/εβδομάδα, στατιστικά θα πάρεις 6-8 τηλέφωνα, οι 4 θα είναι διαθέσιμες και με τις 2 από αυτές θα βγεις.

Καλύτερο από το να είσαι κολλημένος σε μια οθόνη όπου η κάθε ίντσα της σου τρώει εγκεφαλικά κύτταρα.

#2. Δεν Βγαίνουν 3.517 Ραντεβού Με Την Ίδια Γυναίκα Μέχρι Να Κάνουν Σεξ

επιτυχία με τις γυναίκες

Προφανώς και βγήκε μαζί σου γιατί σε γουστάρει. Αυτό είναι το προφανές και η εξίσωση δεν περιλαμβάνει ανώτερα μαθηματικά. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βγήκε όμως καθορίζουν το υπόλοιπο σκηνικό.

Οι πετυχημένοι με τις γυναίκες έχουν κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις τους πριν βγουν το πρώτο ραντεβού. Δεν φοβούνται την σκιά τους όταν εκφράζουν την σεξουαλικότητα τους και δεν σπαταλούν τον χρόνο τους σε γυναίκες που απλά δεν θέλουν.

Η επικοινωνία θα οδηγήσει στο σεξ. Το ξέρετε και οι δύο. Μπορεί κάποιες γυναίκες που θα γνωρίσεις να δηλώσουν πως θέλουν χρόνο, δεν είναι έτοιμες ή πως κάνουν σεξ μόνο σε κάθε έλλειψη ηλίου. Καλώς…

Δεν πιέζουμε, δεν παρακαλάμε και δεν κυνηγάμε. Όποια θέλει. Αρκεί να ξέρεις τι θέλεις και τι ψάχνεις. Περί ορέξεως… Βλέπε #6.

#3. Έχουν Πλάνο

επιτυχία με τις γυναίκες

Το πλάνο καθορίζεται από:

 • Το είδος του παιχνιδιού που κάνεις και κατά πόσο ταιριάζει στην προσωπικότητα σου.
 • Πως ζυγίζεις διαθεσιμότητα – εξωτερική εμφάνιση – προσωπικότητα.
 • Σε τι γυναίκες απευθύνεσαι(κυρίως ηλικία).

Είναι σημαντικό να έχεις σύστημα. Δεν χρειάζεται να έχει 666 βήματα γιατί θα μπερδευτείς, ειδικά να είσαι στο ξεκίνημα. Δηλαδή:

 • Ποια είναι η πρώτη φράση που θα πεις. Κομπλιμέντο – άμεση ένδειξη ενδιαφέροντος – situational.
 • Πως θα συνεχίσεις. Θα κάνεις Attraction – θα δείξεις φιλικός και επικοινωνιακός.
 • Τι πληροφορίες θα συλλέξεις. Που μένει, με τι ασχολείται, πως διασκεδάζει.
 • Πως θα ζητήσεις το τηλέφωνο. Θα το κάνεις επειδή απλά θέλεις να την ξαναδείς ή γιατί σου αρέσει και θέλεις να την φλερτάρεις περισσότερο(το δεύτερο).

#4. Είναι Πάντα Περιποιημένοι Ανεξάρτητα Αν Έχουν Γονίδιο

Το στυλ σου είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες επιτυχίας με τις γυναίκες. Κούρεμα, ντύσιμο, αξεσουάρ, κολόνια, είναι κάποια βασικά που θα πρέπει να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου.

Η εξωτερική εμφάνιση μετράει, μην το ξεχνάς. Ο άνδρας που περιποιείται τον εαυτό του έχει πάντα κάτι να πει για τον εαυτό του.

#5. Προσεγγίζουν Γυναίκες Που Τους Αρέσουν

φλετρ με τη γυναικα που σου αρέσει

Το πραγματικό παιχνίδι το εξασκείς σε γυναίκες που σου αρέσουν, όχι σε γυναίκες που είναι απλά ευγενικές.

Αν θέλεις να μάθεις ποδόσφαιρο, εξασκείσαι σε γήπεδο ποδοσφαίρου όχι σε γήπεδο τένις. Απευθύνεσαι σε γυναίκες που είναι διαθέσιμες, τους αρέσεις και σου αρέσουν. Μην το ξεχνάς.

Αν είσαι στην αρχή του ταξιδιού σου, τότε θα χρειαστεί να κάνεις εξάσκηση με γυναίκες που δεν παθαίνεις εγκεφαλικό όταν τους μιλάς. Όμως δεν είναι αυτός ο σκοπός.

Δες εδώ ένα επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika για τα λάθη που όλοι κάνουμε στις πρώτες σχέσεις για να μην τα κάνεις κι εσύ.

Σκοπός σου είναι να έχεις γυναίκες στην ζωή σου που σου αρέσουν και σε ελκύουν. Όχι γυναίκες που είσαι μαζί τους από συμβιβασμό επειδή έχεις μπακουρόψειρες.

Μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις να εξελίξεις το παιχνίδι στα μέτρα σου.

#6. Γνωρίζουν Πολύ Καλά Τι Θέλουν

Θέλεις να μιλήσεις με γυναίκες ή να κάνεις σεξ μαζί τους;

Βγάλε την μάσκα του βολικού και αυτού που ανέχεται να πάντα. Θέλεις γυναίκες που τους αρέσεις και που όταν συζητάς μαζί τους δεν σου πετάγονται φλέβες στο μέτωπο.

Στην ζωή σου, στο μυαλό σου και στο κρεβάτι σου βάζεις πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους. Ο κάθε ένας από αυτούς έχει ένα ρόλο. Ο ρόλος αυτός ικανοποιεί μια ανάγκη και για τους δυο σας.

Δεν μπορείς να πιέσεις κανέναν και δεν χρειάζεται.

Δες το βίντεο του Χρήστου σχετικά με τα λάθη που δεν πρέπει να κάνεις για να μην οδηγηθείς στην απόρριψη.

#7. Οι Πετυχημένοι Με Τις Γυναίκες Έχουν Ένα Σπίτι Ανάλογο Με Τις Προσδοκίες Τους

Ξέχνα την τρώγλη. Αν το σαλόνι σου έχει πάρει απαγορευτικό από τον Οργανισμό Υγείας μην περιμένεις και πολλά.

Δεν αναφέρομαι σε τζακούζι, Samsung TV των 3500 ευρώ(για κανένα λόγο) και πίνακα Picasso. Αν τα έχεις respect αλλά δεν είναι απαραίτητα.

Το σπίτι σου χρειάζεται να είναι καθαρό και περιποιημένο. Όχι τρελά πράγματα. Πίστεψε θα εκτιμηθεί υπέρ του δέοντος. Από την στιγμή που θα έρθει σπίτι σου θα γίνει σεξ κατά 90%. Δεν χρειάζεται να κολλήσει και κωλοβακτηρίδια.

σπίτι για ραντεβού

Αν θέλεις να είσαι περισσότερο προετοιμασμένος, μπορείς να έχεις:

 • Ένα οποιοδήποτε μπουκάλι ποτό στο ψυγείο. Έχω γνωρίσει players που ήξεραν να φτιάχνουν και Cocktails. Δεν το έκανα ποτέ γιατί δεν το κατέχω και βαριέμαι να ετοιμάζω το οτιδήποτε στο πρώτο ραντεβού(κανόνες σπηλιάς – Me Tarzan, You Jane).
 • Μπορείς να δημιουργήσεις μια λίστα από τραγούδια. Αυτό εξαρτάται από την ώρα και την διάθεση. Έχω βάλει Dance Hits μέχρι και Barry White. Για πιο απλά πράγματα μπορείς να την ρωτήσεις τον αγαπημένο της σταθμό και απλά να βάλεις ραδιόφωνο(απαγορεύεται ρητά η Κλασσική και η Heavy Metal εκτός κι αν είναι Freak).
 • Φρόντισε το σπίτι να αποκτήσει την κατάλληλη θερμοκρασία γρήγορα. Αν είσαι μπούζι ή ο ιδρώτας στάζει με ταχύτητα καταρράκτη, θα σου σπάσουν τα νεύρα. Και τα δικά της.
 • Βάλε ένα αποσμητικό χώρου στο σαλόνι και στο μπάνιο. Το να μυρίζουν ωραία οι χώροι του σπιτιού σου είναι ωραίο και για εσένα.
 • Μην αρχίσεις να ανάβεις αρωματικά κεριά, από την αρχή, για ατμόσφαιρα. Ο χαμηλός φωτισμός αρκεί.
 • Μην βάλεις ταινία. Θα σπαταλήσεις μιάμιση ώρα πολύτιμου χρόνου και πιθανόν να μην την δείτε όλη.

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Καλή συνέχεια

 

Ο Χρήστος γρήγορα στην ενήλικη ζωή του συνειδητοποίησε πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής και κρίσιμων εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα. Στρέφοντας το ενδιαφέρον του στις δομές διαχείρισης Σχέσεων, αποφάσισε να επεκτείνει τις γνώσεις του πάνω στην Ψυχολογία, ώστε να συνδέσει τις πλούσιες εμπειρικές γνώσεις που ήδη υπήρχαν με τεχνογνωσίες που θα του επέτρεπαν μια βαθύτερη κατανόηση της διαπροσωπικής επαφής μεταξύ των δύο φύλων. Ο Χρήστος είναι ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος του προγράμματος εκπαίδευσης του MenOfStyle.gr