Οι 8 Θεμελιώδεις Διακόπτες Έλξης των Γυναικών

Οι 8 Θεμελιώδεις Διακόπτες Έλξης των Γυναικών

Γνωρίζεις τους σημαντικότερους διακόπτες έλξης των γυναικών;

Σίγουρα θα έχεις ακούσει πολλές γυναίκες να αναφέρουν ως ελκυστικό χαρακτηριστικό το χιούμορ ή την προσωπικότητα. Λογικό…

Αυτό που πιθανώς δεν έχεις ακούσει είναι πως δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο να γελάει μια γυναίκα αλλά το ποιος την κάνει να γελάει. Οι διακόπτες έλξης είναι αποτέλεσμα κοινωνικών και βιολογικών παραγόντων. Παίρνεις ένα μεγάλο καζάνι και μέσα του βάζεις εξελικτική ψυχολογία και κοινωνικό προγραμματισμό.

Οι κανόνες της επιβίωσης, της αναπαραγωγής και της κοινωνικής εξέλιξης συνδυάζονται περίεργα για να δημιουργήσουν τους βασικούς διακόπτες έλξης. Το πως διαλέγουν οι γυναίκες τον κατάλληλο άνδρα για αυτές είναι πιο πολύπλοκο από ότι θα περίμενε κάποιος.

Οι σημαντικότεροι είναι αυτοί που σου παρουσιάζονται στο παρακάτω διάγραμμα:

Στοιχηματίζω πως πολλούς από αυτούς τους γνωρίζεις ήδη. Δεν χρειάζεται να είσαι ούτε επιστήμονας ή ιδιαίτερα διαβασμένος για να αναγνωρίζεις πως οι παραπάνω διακόπτες έλξης είναι κάτι σαν παγκόσμιες σταθερές.

διακόπτες έλξης γυναικών.

Οι Διακόπτες Έλξης Αναλύονται

Ο κάθε διακόπτης έλξης δεν είναι καθοριστικός παράγοντας για να δώσει υποσυνείδητα το πράσινο φως η γυναίκα στον άνδρα. Είναι τα σημαντικότερα plus(+) σε μια ατελείωτη λίστα από μεταβλητές που στροβιλίζονται καθώς η επαφή με την γυναίκα συνεχώς διαμορφώνεται.

Ας κάνουμε όμως μια σύνοψη:

  1. Ομορφιά.
  2. Αθλητικό στυλ.
  3. Χρήμα.
  4. Δύναμη.
  5. Status.
  6. Στυλ.
  7. Αυτοπεποίθηση.
  8. Όραμα.

Η εξωτερική εμφάνιση και το αθλητικό στυλ είναι δύο ισχυροί διακόπτες έλξης. Και αυτό γιατί έχουν γονιδιακή αξία για τις γυναίκες.

Οι φαρδιές πλάτες, οι γωνίες στο πρόσωπο ή το ύψος επικοινωνούν ισχυρό γονίδιο. Όπως οι άνδρες έλκονται από τα μακριά πόδια ή το μεγάλο στήθος, έτσι και οι γυναίκες έλκονται από αρσενικά που επικοινωνούν ισχυρή αναπαραγωγική αξία.

Στο δεύτερο πακέτο από διακόπτες έλξης βρίσκονται το χρήμα, η δύναμη και το Status. Όπως καταλαβαίνεις, αυτά τα τρία είναι αλληλένδετα μεταξύ τους και επηρεάζουν το ένα το άλλο.

Επικοινωνούν ασφάλεια, επιτυχία και σιγουριά. Όλοι θέλουν να είναι δίπλα σε κάποιον πετυχημένο αθλητή ή επιχειρηματία παρά με κάποιον άστεγο! Η νευροψυχολογία της έλξης έχει δομές που πολλές δεν καταλαβαίνουμε συνειδητά.

Βέβαια, η πλάστιγγα για τον καθένα από τους διακόπτες έλξης επηρεάζει το παιχνίδι διαφορετικά. Αν για παράδειγμα κάποιος είναι γουρουνόφατσα και έχει 10 εκατομμύρια στην τράπεζα, οι διακόπτες της δύναμης ή του χρήματος υπέρ – καλύπτουν τους διακόπτες της εξωτερικής εμφάνισης και του αθλητικού στυλ.

Επόμενο στην λίστα είναι το Στυλ και σε αυτό θέλω να δώσεις προσοχή.

Ένας άνδρας που περιποιείται τον εαυτό του και προσέχει το ντύσιμο του επικοινωνεί προσωπική αξία και αυτοσεβασμό. Ακόμα, το να προσέχεις το στυλ σου έχει ένα ακόμα πλεονέκτημα.

Σημαίνει πως είσαι κοινωνικός και πως κινείσαι σε αξιόλογους κύκλους και όχι σε φάρμες από σπασίκλες που αξία σημαίνει το επόμενο επίπεδο που αναβάθμισες τον ήρωα σου στο διαδικτυακό παιχνίδι ρόλων. Μπορείς να ακολουθήσεις πρακτικά βήματα για να αναβαθμίσεις το Lifestyle σου.

Ακόμα, ένα περιποιημένο στυλ μπορεί να επηρεάσει και το πώς προβάλεις την εξωτερική σου εμφάνιση αλλά το status.

Οι 2 Τελευταίοι Διακόπτες Έλξης

Θεωρώ προσωπικά πως η αυτοπεποίθηση είναι ο σημαντικότερος από τους διακόπτες έλξης. Ο τρόπος που κουβαλάς τον εαυτό σου στον χώρο, που μιλάς, κάθεσαι και αλληλεπιδράς με τον χώρο και τους ανθρώπους γύρω σου, είναι το παν.

Η αυτοπεποίθηση είναι όλες αυτές οι πεποιθήσεις που έχεις για τον εαυτό σου και η αξία που εσύ του δίνεις. Αν πιστεύεις πως είσαι σημαντικός τότε και οι γυναίκες θα σε αντιμετωπίσουν ως κάποιον σημαντικό.

Ο τελευταίος στην λίστα από τους διακόπτες έλξης είναι το όραμα. Όταν έχεις όραμα σημαίνει πως το κάθε δευτερόλεπτο της ζωής σου είναι σημαντικό. Σημαίνει πως το πεπρωμένο σου είναι κάπου εκεί έξω και σε περιμένει και εσύ, είσαι διατεθειμένος να το διεκδικήσεις.

Το όραμα πηγαίνει χέρι – χέρι με το πάθος και την όρεξη για ζωή. Εκπέμπει θετικότητα, σου προσφέρει άποψη και σε κάνει ξεκάθαρο με το τι θέλεις από την ζωή σου.

Η ικανότητα να διεκδικείς αυτό που θέλεις είναι ένας διακόπτης έλξης που δεν πρόκειται ποτέ να περνά απαρατήρητος από τις γυναίκες. Είναι το θεμέλιο που στηρίζεται η δημιουργία χρήματος ή status.

Αν έχεις όραμα σημαίνει πως πιστεύεις πως σου αξίζουν τα καλύτερα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προσπαθείς να προσφέρεις συνεχώς ότι ποιοτικότερο υπάρχει στον εαυτό σου.

Οι περισσότεροι από τους διακόπτες έλξης βρίσκονται κάτω από τον έλεγχο σου. Μπορεί να μην είσαι πλούσιος ή μοντέλο στην εξωτερική εμφάνιση όμως ξέρεις πως αυτά τα δύο δεν είναι καθοριστικά. Οι λόγοι που λέμε ναι στο σεξ στηρίζονται σε δυναμικές που σχετίζονται με το πως μεγαλώσαμε και τι εμπειρίες ζωής έχουμε.

Διότι ο σημαντικότερος διακόπτης έλξης είναι και αυτός που δεν αναγράφεται την λίστα:

Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου κάθε δευτερόλεπτο και τι σε κρατάει ξύπνιο τα βράδια

Περιμένω τα σχόλια σου στο προσωπικό μου προφίλ ή στο chris@demo1.menofstyle.gr.

Να είσαι καλά φίλε

Ο Χρήστος γρήγορα στην ενήλικη ζωή του συνειδητοποίησε πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής και κρίσιμων εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα. Στρέφοντας το ενδιαφέρον του στις δομές διαχείρισης Σχέσεων, αποφάσισε να επεκτείνει τις γνώσεις του πάνω στην Ψυχολογία, ώστε να συνδέσει τις πλούσιες εμπειρικές γνώσεις που ήδη υπήρχαν με τεχνογνωσίες που θα του επέτρεπαν μια βαθύτερη κατανόηση της διαπροσωπικής επαφής μεταξύ των δύο φύλων. Ο Χρήστος είναι ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος του προγράμματος εκπαίδευσης του MenOfStyle.gr
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.