Η Έλξη χωρίς Κόπο : Όταν όλα Φαίνονται Εύκολα

Όταν μιλάμε για τον σκοπό της προσέγγισης, δηλαδή την έλξη, είναι διαπιστωμένο ότι πολλοί χάνουν τον στόχο. Σε όλη την συζήτηση που γίνεται για την εξέλιξη του παιχνιδιού, το τελικό στάδιο πρέπει να είναι το να έχεις φέρει τον εαυτό σου στο επίπεδο που δημιουργείται έλξη απλά, φυσικά και χωρίς κόπο.

Αν το δεις μόνο από την πλευρά του άνδρα, δεν χρειάζεται να υπερπροσπαθείς για να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Κάτι που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι δεν είναι απαραίτητο να μιλάς πολύ για να αναδειχτείς. Μπορούν οι πράξεις σου να μιλήσουν για σένα.

Πώς Να Δημιουργήσεις Έλξη Με Τις Γυναίκες

έλξη

 

Οι γυναίκες ανταποκρίνονται καλύτερα στην αξία ενός άνδρα όταν αυτή φανερώνεται χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Αυτό σχετίζεται και με την φυσική τάση που έχουν στην έμμεση μορφή της επικοινωνίας. Προτιμούν να «δουν» την αξία ενός άνδρα, να την αισθανθούν   παρά να έχουν κάποιον να πουλάει τον εαυτό του με συγκεκριμένο τρόπο «δείχνοντας αξία».

Για αυτόν τον λόγο πχ η προεπιλογή είναι τόσο ισχυρό σημάδι αξίας ενός άνδρα στα μάτια του θηλυκού. Η επιλογή του από άλλες γυναίκες λειτουργεί σε επίπεδο υποεπικοινωνίας και περνάει έμμεσα τα μηνύματα που φανερώνουν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας έχει κύρος.

Είναι σημαντικό να μην προσπαθείς (και αυτό φαίνεται μέσω γλώσσας σώματος και άλλων στοιχείων) και να μην σε απασχολεί να δημιουργήσεις έλξη αλλά να την αφήνεις να το καταλαβαίνει από :

α) Πώς σου συμπεριφέρονται οι άνθρωποι γύρω σου (δεδομένου ότι είσαι ένας άνδρας αξίας)!
β) Από την παρουσία και την συμπεριφορά σου (που έχει να κάνει από την εικόνα που έχεις εσύ για τον εαυτό σου).

Οι Άνδρες Που Πετυχαίνουν Στο Παιχνίδι Ξέρουν Να Δημιουργούν Έλξη

έλξη

Οι άνδρες που είναι ικανοί να δημιουργούν έλξη και να επιδεικνύουν αξία απολύτως φυσικά χωρίς προσπάθεια είναι και οι πιο πετυχημένοι. Στο μεγαλύτερο “παιχνίδι” όλων..Αυτό της ζωής!
Παίζουν σε ένα επίπεδο που οι περισσότεροι δεν μπορούν να καταλάβουν, δεδομένου ότι τύποι αυτού του επιπέδου είναι ελάχιστοι.

Αυτό το επίπεδο χρειάζεται να έχεις στο νου όταν επιχειρείς να ξεκινήσεις το ταξίδι της αυτό –βελτίωσης. Κάποια συνειδητή προσπάθεια ειδικά στις αρχές είναι απαραίτητη, καθώς δοκιμάζεις και ανακαλύπτεις τι σου αρέσει και τι σου ταιριάζει (ακριβώς ώστε μετά από καιρό να σου βγαίνει φυσικά). Εξάλλου είναι σημαντικό να ξεπεράσεις περιοριστικές πεποιθήσεις  και λάθος συμπεριφορές  και να χτίσεις γερά θεμέλια για την μελλοντική εξέλιξη σου σαν ένας παίκτης ποιότητας! Γινόμενος ένας Άνδρας Αξίας.

Όταν χτίσεις γερά θεμέλια τότε ο στόχος σου πρέπει να είναι να κάνεις αυτές τις βελτιώσεις όσο το δυνατόν ασυναίσθητες και χωρίς  κόπο.

Μπορείς να ξεκινήσεις διαβάζοντας πχ για 1 συγκεκριμένο στυλ ντυσίματος και να αρχίσεις να υιοθετείς τις παραλλαγές του για να βελτιώσεις το στυλ σου, αλλά στην πορεία το εξελίσσεις σε αυτό που σου ταιριάζει και το φοράς γιατί αισθάνεσαι καλά σαν να μην ξέρεις τίποτα άλλο.

Δεν Χρειάζεται Να Έχεις Προετοιμάσει Τα Πάντα Σαν Σενάριο Για Να Δημιουργήσεις Έλξη

Δες το βίντεο και μάθε περισσότερα για την έλξη:

Στο παιχνίδι της αποπλάνησης οι περισσότεροι ξεκινάνε με το να απομνημονεύουν συγκεκριμένες ιστορίες που πιστεύουν ότι θα δημιουργήσουν έλξη και θα δείξουν αξία αλλά στην συνέχεια καθώς αποφασίζεις να βελτιώσεις την ζωή σου, θα βιώνεις όλο και περισσότερες εμπειρίες που θα σου επιτρέψουν να έχεις τις δικές σου ενδιαφέρουσες ιστορίες που θα αιχμαλωτίζουν την προσοχή της γυναίκας που θέλεις να κάνεις σεξ μαζί της. Πίστεψε με φίλε μου ο αντίκτυπος που θα έχουν όταν είναι δικά σου βιώματα που έκανες για την διασκέδαση σου θα είναι πολύ μεγάλος.

Πολλοί μας ρωτάνε για λέξεις και φράσεις που πρέπει να λένε για να δημιουργήσουν έλξη θεωρώντας ότι αυτό είναι και το κύριο θέμα!
Με τον καιρό όμως θα είναι το ποιος είσαι εκτός του set που θα σου εξασφαλίζει γυναίκες.. Χωρίς κόπο και χωρίς να το καταλαβαίνεις. Θα μπορείς να είσαι ο εαυτός σου όπως ακριβώς μας ζητάς  αλλά αυτό θα έρθει μόνο αφού έχεις επενδύσει χρόνο σε αυτόν ώστε να τον εξελίξεις.

Αυτό Είναι Το Μονοπάτι Για Την Φυσική Έλξη.


Στο πλαίσιο ενός άρθρου δεν μπορώ να επεκταθώ σε θεμελιώδη στοιχεία του Άνδρα Αξίας. Εκείνα που προκαλούν φυσική έλξη πχ κυριαρχικότητα, τόλμη, προσφορά αξίας στα set, χαλαρότητα..

Μπορώ όμως να σου πω 2 απλά χαρακτηριστικά που θέλω να θυμάσαι:

α) Μίλα της απολύτως φυσικά σαν να την γνωρίζεις.
Μεγάλο μέρος του φλερτ είναι επικοινωνία και κοινωνικοποίηση όχι διαγωνισμός μαγκιάς!

β) Διασκέδασε το επιτέλους.

διασκεδασε
Τόσο μα τόσο απλό αλλά καθοριστικό! Ξέρεις πως “γίναμε καλοί” στην αποπλάνηση;
Οκ διάβασμα, πειραματισμός, ατελείωτο περπάτημα για αναζήτηση καλών bar. Αναλύσεις επί αναλύσεων, αντοχή στις απορρίψεις κλπ αλλά δεν ήταν μόνο αυτό..
Εκείνο τον πρώτο καιρό, τα γέλια μας και τα πειράγματα του ενός στον άλλο, ήταν περισσότερα από τις λέξεις που εκφράζαμε στις γυναίκες!

Ορθά κοφτά: όταν περνάς καλά γουστάρεις τον εαυτό σου… Η γυναίκα δεν έχει άλλη επιλογή από το να σε γουστάρει και αυτή!

Συμπέρασμα

Τέλος, να θυμάσαι ότι η δημιουργία της έλξης, ήδη από την πρώτη προσέγγιση δείχνει ότι αφήνεις τα πράγματα να γίνονται φυσικά και όχι μόνο. Η έλξη που νιώθουμε για έναν άνθρωπο είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι έχει καταφέρει να μας τραβήξει το ενδιαφέρον. Για να τραβήξεις την προσοχή της και να δημιουργήσεις την απαραίτητη έλξη, βάλε το μυαλό σου και τη φαντασία σου να δουλέψει. Είναι από τους πιο σίγουρους τρόπους για να πετύχεις το στόχο σου.

Αν σου άρεσε το άρθρο, μπορείς να μάθεις ακόμα περισσότερα στο βιβλίο ”Άνδρας Αξίας” . Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.