Η επισήμανση της εξέλιξης: Το σημείο καμπής στο παιχνίδι σου

Όταν ανακαλύπτεις το παιχνίδι η πραγματικότητα αρχίζει να φανερώνεται αδυσώπητη όπως πάντα. Αργά ή γρήγορα καταλαβαίνεις ότι χρειάζεται να δραστηριοποιηθείς. Οι γυναίκες δεν θα έρθουν να του χτυπήσουν την πόρτα παρακαλάνε για σεξ!

Ακόμα και όταν ξέρεις τι να κάνεις θα δυσκολευτείς να το πετύχεις. Το παιχνίδι μπορεί να φαίνεται εκπληκτικό  όταν το ανακαλύπτεις, αλλά στην πορεία μπορεί να σου τσακίσει το ηθικό! Έχω μιλήσει με πολλούς που δεν είχαν το σθένος και την θέληση να υπομείνουν αυτά τα αρχικά στάδια των απανωτών απορρίψεων.  Η προσωπική μου συμβουλή : Αν όντως αντέξεις και επιμείνεις θα ανταμειφτείς για την προσπάθεια και τον χρόνο  που αφιέρωσες!

Στο άρθρο θα μοιραστώ και μια  προσωπική  ιστορία μαζί σου και θα καταλάβεις πoιο (θα) είναι το σημείο καμπής στο παιχνίδι σου και πώς να το χρησιμοποιήσεις προς όφελος σου. Πότε καταλαβαίνεις ότι έχεις αρχίσει να εξελίσσεσαι;

Πάμε στο πρώτο στάδιο του παιχνιδιού και στο συναίσθημα που ένας αρχάριος αισθάνεται περισσότερο:

Στάδιο 1: Φόβος

Σαν αρχάριος στο παιχνίδι θα αισθάνεσαι φόβο να μιλήσεις στην γυναίκα
Σαν αρχάριος στο παιχνίδι θα αισθάνεσαι φόβο να μιλήσεις στην γυναίκα

 

Στις  πρώτες βραδιές που είσαι έξω με σκοπό να προσεγγίσεις γυναίκες  σε 1 bar ή στο δρόμο, το συναίσθημα που θα κυριαρχεί είναι ο φόβος! Αισθάνεσαι ότι όλοι σε κοιτάνε, ότι οι γυναίκες έχουν καταλάβει τι σκέφτεσαι, ότι θα σε απορρίψουν  και ένα σορό άλλες δικαιολογίες για να μείνεις στην ζώνη ασφάλειας σου. Για τους περισσότερους αρχάριους ακόμα και στις περιπτώσεις που μια γυναίκα αντιδρά από ουδέτερα έως και θετικά στα πρώτα στάδια της προσέγγισης,  η «απόρριψη» είναι λύτρωση.  Στα πρώτα σου ανοίγματα το μόνο που σκέφτεσαι  είναι το πώς θα βγάλεις τον εαυτό σου από αυτήν την κατάσταση πίεσης. Είναι ένα πολύ γνωστό σενάριο. Κάνεις πραγματική προσπάθεια για να πλησιάσεις μόνο και μόνο για να φτάσεις να θέλεις να φύγεις.. πόσο αντιφατικό!

Πάμε τώρα και στην προσωπική μου ιστορία:

 Στάδιο 2: Άνεση

Έπειτα έρχεται η στιγμή που δημιουργείς που το να κλιμακώνεις  θα είναι η φυσική ροή του φλερτ σας
Έπειτα έρχεται η στιγμή  που το να κλιμακώνεις θα είναι η φυσική ροή του φλερτ σας


Μεταφερόμαστε κάποια χρόνια πίσω και έχω ξεκινήσει να μιλάω με μια πολύ όμορφη μελαχρινή  στο super  market  και ενώ όλα δείχνουν καλά (βλέπεις ακόμα δεν είχα αποκτήσει την ικανότητα να «διαισθάνομαι» πως νιώθει η γυναίκα κατά την επαφή μας) η κοπέλα με διακόπτει! Ακόμα θυμάμαι τι είπε «Συγνώμη αλλά πρέπει να ολοκληρώσω τα ψώνια μου γιατί έχω διάβασμα για την σχολή» και φεύγει!

Ένοιωσα θυμό και απογοήτευση μαζί! Πως τολμά να φεύγει; Μόλις είχα αρχίσει να μιλάω..Ήταν εκείνη την στιγμή που συνειδητοποίησα ότι περνούσα στο επόμενο επίπεδο.  Άλλες φορές θα είχα αισθανθεί ανακούφιση που έφυγε, αλλά όχι τότε. Ήθελα να συνεχίσω γιατί απολάμβανα την συνομιλία μας

Γράφουμε συχνά ότι δεν υπάρχει απόρριψη και ότι από κάθε διαδραστικότητα μπορείς να εξάγεις συμπεράσματα.
Τότε ήταν που κατάλαβα ότι κάποιες γυναίκες διακόπτουν μια συζήτηση όταν είναι εκείνες που αρχίζουν να αισθάνονται αμηχανία..όταν δεν μπορούν να διαχειριστούν την έλξη που αισθάνονται για έναν άνδρα που τους μιλάει τόσο άνετα. Όμως εσύ ως άνδρας ανέλαβες την ευθύνη σου να διεκδικήσεις το θηλυκό που θέλεις, το παιχνίδι του φλερτ είναι αμφίδρομο όμως και εφόσον έχεις κάνει γνωστές τις προθέσεις σου (και αυτό είναι κάτι  το οποίο στα bootcamps αναλύουμε και φροντίζουμε να υπενθυμίζουμε διαρκώς στους μαθητές) η γυναίκα έρχεται προ των ευθυνών της.

Μπορείς κάλλιστα να διαχειριστείς και αυτήν την κατάσταση, αλλά το θέμα είναι πόση προσπάθεια είσαι διατεθειμένος να καταβάλεις;; Αυτό όμως είναι θέμα άλλου άρθρου και προσωπικών μαθημάτων

Aντί να  ψάχνεις ευκαιρία να φύγεις απλά επέμενε !

Θα καταλάβεις ότι το παιχνίδι σου έχει αλλάξει και εξελίσσεσαι ως player, όταν πιάσεις  τον εαυτό σου να θέλει επανειλημμένως να συνεχίσει  αυθόρμητα την επαφή σου με την γυναίκα που μιλάς. Όταν δεν κρατιέσαι για να κλιμακώσεις.

Αντί να φύγεις από φόβο δες πόσο μπορείς να κλιμακώσεις! Να ηγείσαι της διαδραστικότητας σας οδηγώντας την προς την κλιμάκωση!

Στην αρχή θα μένεις ικανοποιημένος με το να της πεις ένα γεια. Μετά με το να την κάνεις να αισθάνεται άνετα με την παρουσία σου. Στη συνέχεια με το να την αγγίζεις και να παίρνεις τον αριθμό της ώσπου θα έχεις φτάσει στο επίπεδο που αν θα θεωρείς κάθε σου παιχνίδι «αποτυχημένο» αν δεν έχεις ξυπνήσει το πρωί με εκείνη γυμνή δίπλα σου!

Γίνε επιθετικός και άσε εκείνη να αισθανθεί αμήχανα ! Αν έχει μάθει να συναναστρέφεται με αγόρια δεν σημαίνει ότι για να την αποπλανήσεις χρειάζεται να φερθείς και εσύ σαν τέτοιο!

Δεν είναι το ότι δεν ξέρεις πώς να το συνεχίσεις που σε κάνει και διακόπτεις την επικοινωνία σου με αυτήν που  προσέγγισες! Είναι ακριβώς αυτό, που σε αποτρέπει από το μάθεις πώς να το συνεχίζεις!

Επικοινώνησε και βγες μαζί μαζί μας! Θα βιώσεις τα πάντα από τα παραπάνω βλέποντας τα να συμβαίνουν μπροστά σου!

 

Men Of Style

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους.
Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Men Of Style
Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.