“Οι γυναίκες που προσεγγίζω μου φέρονται άσχημα!”

Υπάρχουν κοπέλες που πριν καν πιάσεις κουβέντα σε διώχνουν άσχημα από τραπέζι τους και δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις;

Έχεις πλησιάσει ποτέ γυναίκα η οποία άμεσα και χωρίς προφανή σε σένα λόγο, υπήρξε απόλυτα αρνητική ή και αγενής στο τρόπο που σε απέφυγε;

Αν όντως προσεγγίζεις συστηματικά, οι πιθανότητες είναι κάποια στιγμή να σου έχει τύχει να σε απορρίψουν άσχημα.

«Σίγουρα λεσβία είναι, δεν μπορεί να μη της αρέσω» ή «Πω πω πόσο περίεργη, ούτε ένα γεια δεν προλάβαμε να πούμε και με έδιωξε».

Σου θυμίζουν κάτι τα παραπάνω;

Αν έχεις φίλους που προσεγγίζουν χωρίς κομψότητα σίγουρα θα έχουν εκφράσει με παρόμοιες εκφράσεις την έκπληξή τους για την άμεση απόρριψη.  Ή ακόμα και εσύ ο ίδιος έχεις βρεθεί να αναφωνείς κάτι τέτοιο.

 

Γιατί σε πιάνουν τα νεύρα σου;

Μερικές φορές νευριάζεις από την αποτυχία, από την απόρριψη ή από το τρόπο  που αυτή προήλθε. Αν έχεις προσεγγίσει έστω 10 γυναίκες στη ζωή σου και ήσουν άγαρμπος στην αρχή όπως ήμουν και εγώ, σίγουρα θα το έχεις αντιμετωπίσει και ο εγωισμός σου μπορεί να υπερνίκησε της ψυχραιμίας. Ίσως επειδή γενικά είσαι νευρικός, ίσως σε πιάνει το αίσθημα της δικαιοσύνης, ίσως σκέφτεσαι ότι ένα απλο «Δεν ενδιαφέρομαι» θα ήταν αρκετό να φύγεις αλλά εκείνη το παράκανε.

Angry-man-001

Το παρόν άρθρο θα προσπαθήσει να βάλει μερικά πράγματα σε μια σειρά.

Α) Που ακριβώς φταις

Β) Που φταίνε αυτές

Γ) Ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές σου για να διαχειριστείς μια τέτοια κατάσταση!

 

Πού φταίω:

Είναι η απειρία σου, το άγχος σου και η προσπάθειά σου να φανείς κάτι που δεν είσαι. Το πας πολύ γρήγορα ή δεν έχεις προσέξει τίποτα από το περιβάλλον. Απλά μαζεύεις το θάρρος σου και πας. Είσαι άγαρμπος. Την προσβάλεις ίσως ή την πειράζεις κακόγουστα και βιάζεσαι να μιλήσεις χωρίς να θες να ακούσεις. Στο πρώτο τεστ που θα σου βάλει ή που θα θέλει να δείξει ότι δεν είναι εύκολη, θα νευριάσεις και θα αντιδράσεις απότομα. Αν έδειχνες αυτά τα χαρακτηριστικά και στον φίλο σου κάποια στιγμή και αυτός δεν θα είχε όρεξη να σου μιλήσει.

 

Πού φταίνε αυτές :

Το λέμε συνεχώς και λογικά αν δεν υπάρξει κάποια κοσμοιστορική αλλαγή θα συνεχίσουμε να το λέμε. Οι γυναίκες είναι κυρίως ευγενικές. Οι περισσότερες θα σου δώσουν μια ευκαιρία να πεις αυτό που θες, ασχέτως αν είναι  διαθέσιμες ή όχι. Όμως ίσως να μην είναι ημέρα της. Μπορεί να πέθανε η γάτα της, μπορεί να έχει περίοδο, μπορεί να τσακώθηκε με το αφεντικό της και μπορεί να είσαι ο δέκατος που ήρθε και της είπε τα ίδια πράγματα. Ίσως απλά δεν έχουν συνηθίσει να τις προσεγγίζουν άνδρες, που αντιδρούν άσχημα ή απλά με λάθος τρόπο.

boys

Θα μπορούσαν να φερθούν καλύτερα στις περιπτώσεις που σε νευριάζουν; Ναι θα μπορούσαν, όπως θα μπορούσες να προσεγγίσεις και εσύ πιο σωστά ή να μη σε επηρεάζει τόσο.

 

Πώς να διαχειριστώ μια τέτοια κατάσταση;

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Υπερβολικά αρνητικές αντιδράσεις γυναικών στη προσέγγισή σου θα έχεις σπάνια.

Αλλά αν έχεις, υπάρχουν δύο πυλώνες. Το τι το προκάλεσε και το πως το χειρίζεσαι εκείνη τη στιγμή.

Ακόμα όμως και αν φτιάξεις την τέλεια προσέγγιση για φλερτ με τις κατάλληλες τεχνικές και τη σωστή νοοτροπία, μπορεί να συνεχίσεις να τις έχεις για  λόγους που δεν σε αφορούν.

Οπότε κάνε τα εξής :

Α) Ότι και να σου πει χαμογέλα συγκαταβατικά.

Β) Πες ένα οκ και μίλα για λίγο στη φίλη της. Αν υπάρχει.

Γ) Αποχαιρέτησε ευγενικά, ευχήσου κάτι καλό για το υπόλοιπο της νύχτας, πες χάρηκα για τη κουβέντα και φύγε.

kind

Καλά, μόνο αυτά ρε Σπύρο;

Ναι, αν κάνεις μόνο αυτά φθάνουν. Σε όποιο σημείο και αν σε φθάσει αυτή. Υπάρχουν όμως ένα σωρό πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις.

  • Να αντιδράς με οποιοδήποτε τρόπο σε ότι σου λέει. – Είναι μια άγνωστη και δεν σε ακουμπά.
  • Να εμπλέκεσαι σε φιλονικία ή λεκτικό καυγά και προσβολές. – Ρίχνεις το επίπεδό σου πολύ.
  • Να κάνεις απότομες κινήσεις που απειλούν την σωματική της ακεραιότητα. – Δεν αξίζει σε κανέναν σας.
  • Να την υποβαθμίσεις άσχημα και με σοβαρό ύφος στη παρέα της. – Δεν κερδίζεις κάτι. Μόνο χάνεις.
  • Να αρχίζεις να το παίζεις ψυχολόγος της για να την ηρεμήσεις. – Ακόμα και αν τα καταφέρεις ο σκοπός σου δεν είναι αυτός.
  • Να αφήσεις να περάσουν πάνω από 5 λεπτά μεταξύ αυτής και της επόμενης προσέγγισής σου. – Μην αφήσεις το μυαλό σου να το σκέφτεται πολύ.
  • Να μεταφέρεις την ένταση στην δικιά σου παρέα όταν επιστρέψει μέσω ανάλυσης. – Δεν χρειάζεται να χαλάσει όλων η βραδιά.
  • Να ξοδέψεις χρόνο προσπαθώντας να το γυρίσεις γιατί πιστεύεις ότι το έχεις. – Μη χάνεις χρόνο.
  • Να ζητήσεις συγγνώμη ενώ πιστεύεις ότι δεν έκανες κάτι επιλήψιμο. – Όπως δεν θα το έκανες για κανέναν.
  • Να αφήσεις να είναι αυτή η προσέγγιση η τελευταία της νύχτας σου. – Ας μην σου αφήσει η νύχτα αυτή τη γεύση.

 

Μη ξεχάσεις να γραφτείς στο Newsletter μας εδώ, ώστε να πάρεις δωρεάν ένα βιβλίο το οποίο θα σε βοηθήσει ακόμα περισσότερο!

Μέχρι την επόμενη φορά!

 

Bootcamps Μαρτίου
Bootcamps Μαρτίου – Κλείσε τη θέση σου τώρα!
Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.