Η ώρα της δικής σου επανάστασης

Η ώρα της προσωπικής επανάστασης έφθασε. Έλα μαζί μας για να αλλάξεις τον κόσμο. Τον δικό σου, γιατί αυτός μετράει και αυτός επηρεάζει και τους άλλους!

Καλημέρα και χρόνια πολλά για την ημέρα.

Τα email που μας στέλνετε μερικές φορές είναι συγκλονιστικά. Αρχικά να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Το να ανοίγει κάποιος την καρδιά του τόσο πολύ όσο εσείς σε εμάς, ήταν κάτι συγκλονιστικό και για εμάς, όσα χρόνια και να έχουμε στο Παιχνίδι. Δευτερευόντως ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Όπως πάντα, η επένδυση στην ποιότητα αποδίδει και σας ευχαριστούμε που μας επιβεβαιώνετε συνεχώς.

Αν και έχουμε απαντήσει προσωπικά στο καθένα μέσω του master pickup artist Nitro, θα ήθελα να κάνουμε μια αναφορά σε κάποιες ερωτήσεις φίλων που λάβαμε τις τελευταίες ημέρες.

19 Χρονών, Φοιτητής. Στο πρώτο ραντεβού, ενώ ήθελα δεν έκανα τίποτα. Στο δεύτερο να κάνω ή θα φανώ λιγούρης;

Αν δεν κάνεις στο δεύτερο, λες να κάνει αυτή; Δηλαδή πόσο χρόνο θες να αφιερώσεις σε μια γνωριμία παραπάνω; Από τη πρώτη νύχτα ή από το πρώτο ραντεβού. Τέλος. Το θέλει και αυτή. Να λυπάσαι τον χρόνο σου και να τον σκέφτεσαι. Δεν αξίζει τέτοια επένδυση. Έχεις καλύτερα πράγματα να κάνεις και αν όχι, πρέπει να βρεις.

 

25 χρονών, Φοιτητής. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Ξέρω πως με θέλει αλλά πώς να είμαστε όπως πριν, να τα ξεχάσουμε όλα και να είναι ξανά μαζί μου;

Αν σε θέλει και δεν είναι μαζί σου, πρόβλημά της. Από τη στιγμή που έκανες ήδη τις κινήσεις σου και εκδήλωσες το ενδιαφέρον για επανασύνδεση, δύο περιπτώσεις υπάρχουν. Ή δεν θέλει ή έχει τέτοια θέματα που σίγουρα πίστεψέ με δεν θα τα θες στη ζωή σου. Να δίνεις αξία και σε σένα, όχι μόνο στο τι θέλουν οι άλλοι. Πόσο πιστεύεις ότι αξίζει να προσπαθείς για κάτι τέτοιο; Δεν υπάρχουν όρια; Πόσο αξία δίνεις στο χρόνο σου, στα συναισθήματά σου, στις ημέρες που χάνεις ενώ θα έβρισκες κάτι νέο, πιο ενδιαφέρον και παραγωγικό να κάνεις;

 

40 ετών Επιχειρηματίας. Αναζητώ σχέδιο διαφυγής από τη ζωή μου. Κάθε ιδέα δεκτή.

Τα πράγματα είναι απλά. Βάζεις σε μια σειρά αυτά που θες πραγματικά να κάνεις. Ταξινομείς με ρεαλισμό. Ξεκινάς από το πρώτο. Ορίζεις βήματα σε χρονικό ορίζοντα.
Πχ. Θέλω να βρω μια νέα κοπέλα. Βήμα 1. Διαβάζω το άρθρο του Menofstyle.gr. Βήμα 2. Βγαίνω έξω και εφαρμόζω για δύο εβδομάδες. Βήμα 3. Αν δεν έχει πετύχει ζητάω βοήθεια από τους instructors του Menofstyle.gr τηλεφωνικά ή με email για διορθώσεις. Βήμα 4. Διορθώνω, εφαρμόζω αυξάνοντας σταδιακά την ένταση για δύο εβδομάδες. Βήμα 5. Εξερευνώ τις επιλογές μου από τα τηλέφωνα που μάζεψα.
Κοκ. Πιάνεις το νόημα, είναι πιο εύκολο από το να στήνεις επιχείρηση όπως έχεις ήδη κάνει.

 

32 χρονών. Ιδ. Υπάλληλος. Παρόλη την έλξη που νομίζω ότι υπάρχει, τις τελευταίες δυο μέρες αρχίζω και μπαίνω friendzone.

Αν νιώθεις ότι μπαίνεις Friendzone είναι γιατί δεν έχεις εκδηλώσει σοβαρά ερωτικό ενδιαφέρον. Πόσο χρόνο χρειάζεσαι αδερφέ μου; Γιατί χάνεις χρόνο; Γιατί δεν προχωράς σε αυτό που θες να τελειώνεις; Δεν έχουν αξία για σένα αυτά τα συναισθήματα και τα πνίγεις; Τι περιμένεις;

 

21 Χρονών, φοιτητής. Καταλαβαίνω ότι της αρέσω αλλά δυο φορές που της ζήτησα να βγούμε μου το ακύρωσε γιατί δουλεύει αρκετά.

Μάλλον δεν της αρέσεις. Αν όντως ίσχυε θα είχε καταφέρει να βρει μια ώρα να βρεθείτε. Προχώρα στο επόμενο.

 

Αυτό που παρατηρούμε είναι ένα μοτίβο. Ειδικά στους νεότερους ανθρώπους. Θεωρείς ότι έχεις όλο το χρόνο του κόσμου να περιμένεις και να δεις που θα πάει και να γίνει φάση και να να να. Μη περιμένεις άλλο. Δεν αξίζει να σπαταλάς το χρόνο σου για καταστάσεις που δεν σε ικανοποιούν. Ήρθε η ώρα να το αλλάξεις αυτό. Ήρθε η ώρα, ως έπραξαν οι πρόγονοί σου να ξεσηκωθείς ακόμα και απέναντι στον ίδιο σου τον εαυτό και να αλλάξεις τα δεδομένα. Ήρθε η ώρα της δικής σου, προσωπικής επανάστασης.
Ο κόσμος θα σου φαίνεται πιο φωτεινός, οι φίλοι σου θα σε γουστάρουν, οι γυναίκες θα σε γουστάρουν αλλά πάνω από όλα θα γουστάρεις εσύ εσένα. Κάλεσέ μας. Μπορούμε να βοηθήσουμε. 6986575759

 

 

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .