Η Πρώτη Σχολή Φλερτ στην Ελλάδα στον Alpha

Η πρώτη σχολή φλερτ στην Ελλάδα, έφτασε και στον Alpha

Και συγκεκριμένα στην εκπομπή του Alpha “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση”.

Η φήμη και το έργο μας έχουν ανοίξει τα φτερά τους εδώ και καιρό και γίνονται γνωστά σε όλο και περισσότερους ανθρώπους. Μετά από εμφανίσεις σε διάφορες εκπομπές και show, το Men of Style, ή πρώτη σχολή φλερτ στην Ελλάδα, έβαλε στο βιογραφικό του άλλη μια εμφάνιση σε τηλεοπτικό κανάλι, που δεν είναι άλλο από τον Alpha.

Μας επισκέφτηκαν, είδαν ένα κομμάτι του τι κάνουμε, ρώτησαν και συνέθεσαν όλα τα παραπάνω σε ένα σύντομο και περιεκτικό ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην πρωϊνή εκπομπή του Αlpha, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Ευχαριστούμε την Χριστίνα Ιορδανίδου, τον κο Μάνεση και την ομάδα του Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση για την φιλοξενία.

Μπορείς να δεις τον Χρήστο, μαζί με Θέμη & Σπύρο και στην εκπομπή Apla + Andrika, το πρώτο ελληνικό  podcast αποκλειστικά για τον Άνδρα. Δες εδώ.

Κάνε follow στο instagram @menofstyle.gr ή πατώντας εδώ

Αν Σου Άρεσε Το Video 

παρεα

Αν θες να δεις και άλλα κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ .

Μάθε μαζί μας πως να απογειώσεις τα ερωτικά σου αποτελέσματα στο φλερτ. Επίσης πώς να αποφύγεις τα λάθη στο φλερτ. Πως να καταλαβαίνεις πότε μια γυναίκα είναι διαθέσιμη, αν σου δείχνουν οι γυναίκες κάτι με τη συμπεριφορά τους… Ό, τι καλύτερο για τον εαυτό σου και την προσωπική σου εξέλιξη.

Βγες εκεί έξω και μίλα με τον κόσμο. Από τις εμπειρίες που θα αποκομίσεις, θα ανέβεις επίπεδο επικοινωνιακά. Επίσης είναι γνωστό ότι είναι ζωτικής σημασίας να δηλώνες τις προθέσεις σου -από τη δική σου πλευρά- τη στιγμή που πρέπει να γίνει. Αυτές τις εμπειρίες στο φλερτ καθώς και τις συμβουλές μας καλό θα είναι να τις χρησιμοποιήσεις γιατι θα σου αλλάξουν τη ζωή!

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB
INSTAGRAM
NEWSLETTER
RSS

Δες το σε HD 1080. Και με υπότιτλους!

Προγράμματα Διδασκαλίας: Φλερτ Και Πραγματική Επικοινωνία

Κι εσύ μπορείς να γίνεις ο καλύτερος στο φλερτ ακολουθώντας τις συμβουλές από τους καλύτερους. Είναι πολύ πιθανό να σου φαίνεται δύσκολο το πρώτο βήμα, αλλα από ένα βήμα ξεκινάνε όλα τα ταξίδια.

Γνώρισε τον Χρήστο από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία). Δες εδώ.

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ.

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Κάνε follow στο instagram @menofstyle.gr ή πατώντας εδώ : http://bit.ly/2vQXjGS

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.