Η Πρώην Μου Προχώρησε Σε Σχέση Με Άλλον – Apla + Andrika #070

Η Πρώην Μου Προχώρησε Σε Νέα Σχέση

Αποφασίσατε να το αφήσετε και να πάρει ο καθένας το δρόμο του. Τι γίνεται όταν ξαφνικά βλέπεις την πρώην σου  να έχει προχωρήσει;

Ήρθε η ώρα που τα πράγματα έφτασαν στο απροχώρητο και είτε καλά, είτε άσχημα, χωρίσατε και η κοπέλα σου έγινε ξαφνικά η πρώην σου. Σήμερα συζητάμε για το πόσο δύσκολο είναι να δεις την πρώην σου μαζί με άλλον ή να μάθεις από τρίτους πως μια γυναίκα που σήμαινε πολλά για σένα, αποφάσισε να προχωρήσει στη ζωή της και να τα αφήσει όλα πίσω της. Πόσο φυσιολογικό είναι να αισθάνεσαι ένα τσίμπημα κάθε φορά που τη βλέπεις να περπατάει χέρι χέρι με άλλον και κατά πόσο κάτι τέτοιο υποδηλώνει αν πράγματι έχεις προχωρήσει ή όχι.

Ένα θέμα δύσκολο και βαρύ, αναλυμένο απλά…και ανδρικά.

Γίνε συνδρομητής στα παρακάτω για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για κάθε νέο επεισόδιο.

YouTube 

iTunes 

Spotify 

TuneIn

Facebook 

Κάνε follow στο instagram @menofstyle.gr ή πατώντας εδώ.

Τι Είναι Το Apla+Andrika;

apla+andrika

Ψάχνοντας το τι πραγματικά έχει σημασία για εμάς, καταλήξαμε πως η ανδροπαρέα είναι κάτι ιερό.

Είναι οι κολλητοί σου, που μοιράζεσαι μαζί τους τις σκέψεις σου για τα επαγγελματικά, το φλερτ, τις γυναίκες, τα όνειρα σου και μέσα από την τριβή που παρέχει η ανδρική ειλικρίνεια, περνάς απίστευτα ενώ παράλληλα σε κάνει σοφότερο.

Όμως η ανδροπαρέα δεν μπορεί να είναι μαζί σου σε κάθε στιγμή της ημέρας.

Ή μήπως μπορεί;

Τo Menofstyle.gr για άλλη μια φορά πρωτοπορεί με σκοπό να δημιουργήσει την μεγαλύτερη και πιο ποιοτική ανδροπαρέα.

Κι Αν Η Πρώην Μου Προχώρησε ;

η πρώην μου προχώρησε

Τις αποφάσεις για τη δική σου τη ζωή τις παίρνεις εσύ. Αυτές τις δυσκολίες  από τις οποίες θα μάθεις να είσαι ευέλικτος και να προσαρμόζεσαι θεώρησε ότι είναι εμπειρίες πολύτιμες για σένα.

Αν θέλεις να λάβεις μέρος σε μια κουβέντα με όλα τα καυτά θέματα πάνω στο φλερτ, την ανθρώπινη συμπεριφορά και την προσωπική εξέλιξη περνώντας εκπληκτικά την ώρα σου, τότε το Apla+Andrika είναι η παρέα που έψαχνες.

Μαζί θα γελάσουμε, θα μιλήσουμε για θέματα όπως δεν μιλούν πουθενά και θα αναλύσουμε ζητήματα της καθημερινότητας μας με τρόπο που θα μας βελτιώσει και θα μας κάνει να ξεχαστούμε.

Το Apla+Andrika είναι κάτι σαν τις διακοπές που θέλεις να κάνεις με τους κολλητούς σου γνωρίζοντας πως οι στιγμές που θα περάσεις μαζί τους θα μείνουν αξέχαστες.

Χωρίς σενάριο, περιορισμούς ή λογοκρισία, ο Σπύρος, ο Χρήστος και ο Θέμης θα σου κάνουν παρέα κάθε εβδομάδα από κάθε πλατφόρμα για να μπορείς να απολαμβάνεις και εσύ την ανδροπαρέα όπως σε βολεύει. Δες το σημερινό video και περιμένουμε τα σχόλιά σου.

Γνώρισέ μας από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία). Δες εδώ.

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ.

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Επικοινώνησε εδώ.

Διάβασε το βιβλίο ”Άνδρας Αξίας”. Παράγγειλέ το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.