Οι θέσεις για το Αποκριάτικο Special BOOTCAMP καλύφθηκαν.

Αν δεν πρόλαβες το να δηλώσεις συμμετοχή στο Αποκριάτικο Special Bootcamp, υπάρχει και το Premium Bootcamp με τμήματα κάθε εβδομάδα και νέα προσιτή τιμή που υπόσχεται να απογειώσει τα αποτελέσματά σου με τις γυναίκες !

Αποκριάτικο Special Bootcamp – Μάρτιος 2016

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως και οι 3 θέσεις του προγράμματος Αποκριάτικο Special Bootcamp: 31 ώρες που θα σου αλλάξουν τη ζωή! για το οποίο μπορείς να ενημερωθείς εδώ, έχουν καλυφθεί.

Ευχαριστούμε που αγκαλιάζετε για άλλη μια φορά ότι κάνουμε. Υποσχόμαστε αυτές οι Αποκριές να σας μείνουν αξέχαστες!

Αν δεν πρόλαβες να δηλώσεις συμμετοχή στο Αποκριάτικο Special Bootcamp, υπάρχει και το Flirting Bootcamp με τμήματα κάθε εβδομάδα και νέα προσιτή τιμή που υπόσχεται να απογειώσει τα αποτελέσματά σου με τις γυναίκες ! 

bootcamp infield

Το Flirting Bootcamp είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι εάν θέλεις να αυξήσεις εκθετικά τα αποτελέσματά σου με τις γυναίκες.

Δήλωσε το ενδιαφέρον σου συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και ο Ανέστης θα σου προσφέρει μια δωρεάν και πλήρη ενημέρωση. Καθώς συμπληρώνονται σιγά σιγά και τα τμήματα του Απριλίου η καλύτερη ώρα να το κάνεις είναι τώρα!

Τι Είναι Το Flirting Bootcamp;

Καλωσόρισες στην κορυφαία αντρική παρέα που μπορεί να σου παρέχει την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία εκπαίδευσης. Αν βαρέθηκες να νιώθεις μόνος, ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις ένα νέο κόσμο όπου το φλερτ είναι μια αβίαστη ικανότητα. Σε τέσσερα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα, θα ζήσεις το πιο ταχύρρυθμο και αποτελεσματικό πρόγραμμα εκμάθησης φλερτ στην Ελλάδα. Εσύ ακόμα να γίνεις μέλος του;

Θεωρία-Video Learning-Role Playing-Προσέγγιση

Στο Flirting Bootcamp θα μάθεις πώς να εκφράζεις έναν ελκυστικό εαυτό, ποιοι τρόποι σκέψης και συμπεριφορών δημιουργούν στιγμιαία έλξη και πώς να αποφεύγεις τα λάθη που κάνουν οι περισσότεροι όταν φλερτάρουν και οδηγούν στην απόρριψη.

Δες το βίντεο του Χρήστου εδώ για τα επικοινωνιακά λάθη που οδηγούν στην απόρριψη.

Μέσα από τα βίντεο θα ζήσεις πώς είναι το φλερτ υπό πραγματικές συνθήκες και τι χρειάζεται να κάνεις για να φλερτάρεις αποδοτικά. Θα παρακολουθήσεις δικές μας, πραγματικές προσεγγίσεις και θα δεις τις πραγματικές δυναμικές που διέπουν το πετυχημένο φλερτ.

Πριν κλείσουμε, δες το παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika που συζητάμε το αιώνιο ερώτημα αν φλερτάρεις μόνος ή με παρέα.

Επίσης, θα ζήσεις ένα αξέχαστο βράδυ προσεγγίζοντας τις γυναίκες που πάντα ήθελες αλλά δίσταζες να κάνεις την πρώτη κίνηση. Σου προσφέρουμε την επιτομή της εμπειρικής κατανόησης με μια εμπειρία τριών ωρών που θα θυμάσαι για πάντα!

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.