Είμαι Ωραίος Εμφανισιακά Αλλά Δυσκολεύομαι στο Φλερτ!

Σίγουρα είναι πλεονέκτημα να είναι κάποιος ωραίος εμφανισιακά, όμως δεν είναι ότι πιο σημαντικό στο φλερτ.

Δυσκολία Στο Φλερτ: Πώς Να Την Ξεπεράσεις

Όταν η εμφάνιση κάποιου δεν είναι το δυνατό του σημείο, μπορεί να ρίξει την “ευθύνη” της μοναξιάς του ή της αποτυχίας του στο φλερτ στο ότι είναι άσχημος ή υπέρβαρος ή κοντός. Τι γίνεται όμως όταν πρόκειται για έναν όμορφο εμφανισιακά άνδρα που δυσκολεύεται να φλερτάρει και να κερδίσει μία γυναίκα που του αρέσει;

Αυτό που συμβαίνει συχνά και ίσως να μην το πιστεύεις τώρα που θα διαβάζεις αυτό το άρθρο, είναι ότι έρχονται άνδρες να μας επισκεφθούν που είναι πολύ ωραίοι εμφανισιακά. Και όμως, δυσκολεύονται να φλερτάρουν σωστά με μία γυναίκα ή να κερδίσουν τη γυναίκα που τους αρέσει πολύ. Βρίσκονται παγιδευμένοι στη μοναξιά ή με γυναίκες που δεν επέλεξαν οι ίδιοι, αλλά επιλέχθηκαν από αυτές.

Η Εμφάνιση Δεν Είναι Αρκετή Για Το Φλερτ Με Μια Γυναίκα
η εμφάνιση δεν είναι το παν στο φλερτ

Όπως θα έλεγα με μαθηματικούς όρους, μιας και μου αρέσουν πολύ τα μαθηματικά:

Η εμφάνιση είναι ικανή συνθήκη για να τα πηγαίνεις καλά με τις γυναίκες, όχι όμως και αναγκαία.

Δηλαδή, με μερικές γυναίκες είναι αρκετό απλά να είσαι ωραίος εμφανισιακά. Δε θα χρειαστεί να κάνεις τίποτα παραπάνω στο φλερτ.

Δεν είναι όμως απαραίτητο να υπάρχει η καλή εμφάνιση για να τα πηγαίνεις καλά με τις γυναίκες. Επίσης, οι γυναίκες που αρκούνται μόνο σε μία πολύ καλή εμφάνιση για να επιλέξουν σύντροφο, δεν είναι τόσες πολλές, όσες μπορεί να νομίζεις.

Ωστόσο, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν πείσει τον μέσο άνδρα πως αν είναι πολύ ωραίος εμφανισιακά, οι γυναίκες θα περιμένουν με χαρτί προτεραιότητας, ασχέτως προσωπικότητας, συμπεριφοράς και νοοτροπίας που μπορεί να έχει.

Δες το βίντεο που ακολουθεί για να μάθεις πώς θα γίνεις πρόκληση για μια γυναίκα.

Οι Πλειοψηφία Των Γυναικών

Δίνει Λιγότερη Σημασία Στην Εμφάνιση Από Ότι Νομίζεις
οι γυναίκες δεν δίνουν σημασία μόνο στην εμφάνιση

Σίγουρα υπάρχουν γυναίκες που θα επιλέξουν σύντροφο μόνο λόγω εμφάνισης (για την ακρίβεια, συνήθως, λόγω υπερβολικά καλής εμφάνισης).

Μάλιστα, γυναίκες (μειοψηφία πάντα) θα απορρίψουν έναν άνδρα απλά και μόνο επειδή αυτός δεν ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένα κριτήρια. Για παράδειγμα, έχω γνωρίσει γυναίκα η οποία απορρίπτει άνδρες μόνο και μόνο επειδή δεν είναι ξανθοί με γαλανά μάτια. Ωστόσο, επαναλαμβάνω, αυτές οι γυναίκες αποτελούν συντριπτική μειοψηφία στο φλερτ.

Πιο συγκεκριμένα, αυτές οι γυναίκες συνήθως είναι: γυμνάστριες, μοντέλα, αθλήτριες.

Υπερβολικά όμορφες γυναίκες, που έχουν συνηθίσει από πολύ μικρή ηλικία να δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην εμφάνιση: τη δική τους, αλλά και του ερωτικού της συντρόφου.

Σε αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν, η εμφάνιση είναι το πρώτο και κύριο όπλο που πρέπει να έχεις. Και πάλι, δεν έχουν όλες οι γυμνάστριες ή αθλήτριες κτλ αυτά τα κριτήρια.

Οι περισσότερες γυναίκες, αν τις ρωτήσεις «Τι άνδρες τους αρέσουν», δε θα έχουν συγκεκριμένη απάντηση. Θα πουν το σύνηθες “να μου κάνει κλικ ο άλλος”. Χωρίς να μπορούν να προσδιορίσουν με σαφήνεια αυτό το “κλικ”.

Οπότε πρόκειται για γυναίκες που μπορεί να νιώσουν έλξη στο φλερτ από πολλούς διαφορετικούς άνδρες, με μεγάλες διαφορές μεταξύ τους σε ηλικία, ομορφιά, ύψος, βάρος, κοινωνικό στάτους. Οι διαφορές επεκτείνονται και στο θέμα της νοοτροπίας, συμπεριφοράς, προσωπικότητας.

Αν ένας άνδρας είναι απλά όμορφος ή/και έχει γυμνασμένο σώμα αλλά στα υπόλοιπα υστερεί, οι περισσότερες (ποιοτικές και όμορφες) γυναίκες θα τον απορρίψουν. Αν δηλαδή:

  • Είναι βαρετός στη συζήτηση
  • Παραείναι καλός με τις γυναίκες που γνωρίζει (γίνεται αυτομάτως φίλος τους)
  • Δεν έχει αυτοπεποίθηση
  • Είναι νευρικός και έχει κακή γλώσσα σώματος

Δυσκολία Στο Φλερτ: Η Θεωρία Του Παγωνιού 
θεωρία του παγωνιού

Όταν το αρσενικό παγώνι βρίσκεται σε αναζήτηση ερωτικού συντρόφου, θα ανοίξει τα πανέμορφα πολύχρωμα φτερά του. Ελπίζοντας ότι έτσι θα τραβήξει την προσοχή του θηλυκού παγωνιού που το ενδιαφέρει (ή κάποιου θηλυκού παγωνιού, σε περίπτωση που δεν είναι τόσο επιλεκτικός).

Στην ανθρώπινη φυλή, ισχύει το αντίστροφο. Η γυναίκα είναι αυτή που στολίζεται και περιποιείται την εμφάνισή της, όταν θέλει να την επιλέξει ένα ισχυρό αρσενικό. Αν και οι καιροί αλλάζουν και ομολογουμένως πια και οι άνδρες προσέχουν πολύ περισσότερο την εμφάνισή τους και πολύ καλά κάνουν. Ωστόσο, δεν έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο ακόμα στον τομέα του φλερτ.

Σίγουρα όμως, τα μέσα που προβάλουν το πρότυπο αρσενικό με κοιλιακούς και φανταστικό στυλ, έχει επηρεάσει πέρα από τους άνδρες. (που προσέχουν την εμφάνισή τους περισσότερο) Και αρκετές γυναίκες, που δίνουν περισσότερη έμφαση στην εμφάνιση από ό,τι παλιότερα.

Οι γυναίκες όμως, θα λατρέψουν τον άνδρα που θα τις κερδίσει με την προσωπικότητά του, τη συμπεριφορά του, τη νοοτροπία του και την όλη του στάση, αντί να είναι ένας όμορφος νάρκισσος.

Αν λοιπόν προσπαθείς με την εμφάνιση να προσελκύσεις μία γυναίκα, δε θα έχεις τα αποτελέσματα που έχει ένα αρσενικό παγώνι. Μπορεί, επαναλαμβάνω, αν είσαι ιδιαίτερα εμφανίσιμος και όμορφος, να προσελκύσεις και με αυτόν τον τρόπο γυναίκες, ωστόσο δεν είναι αυτός ο σωστός τρόπος για τον άνδρα.

Δυσκολία Στο Φλερτ: Το Μυστήριο Της Έλξης 
φλερτ και έλξη

Καθώς ένας άνδρας κερδίζει μία γυναίκα με τη συμπεριφορά του (αυτοπεποίθηση, θράσος, χιούμορ κτλ), η γυναίκα θα αρχίσει να βρίσκει χαριτωμένα και όμορφα, κάποια εμφανισιακά χαρακτηριστικά του που αρχικά μπορεί να της έκαναν και άσχημη εντύπωση.

Για παράδειγμα, γυναίκα που έχει εμμονή με τα ωραία ανδρικά σώματα και τους κοιλιακούς, μπορεί να βρίσκει χαριτωμένη και σέξι την “κοιλίτσα σου”. Μπορεί να βρίσκει χαριτωμένο το κενό ανάμεσα στα δόντια σου, το ότι έχεις ξυρισμένο κεφάλι ενώ έλεγε ότι δεν της αρέσουν οι “καραφλοί”.

Το θέμα του άρθρου όμως είναι το γιατί ένας εμφανίσιμος άνδρας δεν έχει κοπέλα. Και επανερχόμενος στη θεωρία του παγωνιού, το συμπέρασμα είναι ένα:

Ο πολύ εμφανίσιμος άνδρας, συνήθως επαναπαύεται με την ομορφιά του και θεωρεί ότι αυτό από μόνο του θα έπρεπε να είναι αρκετό. Και μερικές φορές, με ιδιαίτερα όμορφους άνδρες, αυτό είναι αρκετό.

Ωστόσο, οι γυναίκες που θα υπάρχουν στη ζωή τους ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, δε θα είναι επιλογές τους. Θα είναι επιλογή της γυναίκας να προσεγγίσει έναν όμορφο άνδρα που φοβάται μόνος του να διεκδικήσει μία γυναίκα που του αρέσει και να την προσεγγίσει πρώτος.

Γιατί Σε Απορρίπτουν Οι Γυναίκες Στο Φλερτ Ενώ Είσαι Εμφανίσιμος;
απόρριψη

Μερικοί εμφανίσιμοι άνδρες μεγαλώνουν με αυτοπεποίθηση και θράσος. Και έχουν συνειδητοποιήσει πώς πρέπει να μιλάνε σε μία γυναίκα για να την κερδίσουν στο φλερτ. Ωστόσο, πολλοί εμφανίσιμοι άνδρες αντιμετωπίζουν το φλερτ παθητικά. Θεωρούν ότι η εμφάνιση είναι αρκετή από μόνη της και περιμένουν σαν να ήταν γυναίκες, να συμβεί ένα θαύμα.

Τέλος, σε έναν κόσμο όμως που ακόμα και ο άνδρας, που είναι από τη φύση του κυνηγός, διστάζει και δεν παίρνει πρωτοβουλίες, το να περιμένεις να κάνει την πρώτη κίνηση η γυναίκα, μπορεί να είναι σαν να περιμένεις να σου έρθει πρόταση δουλειάς στο σπίτι σου, χωρίς να στείλεις βιογραφικό.

Μήπως όμως είσαι και πολύ καλό παιδί και γι’ αυτό έχεις δυσκολία στο φλερτ;

Έτσι, πολλοί εμφανίσιμοι άνδρες που έρχονται και στα γραφεία μας για μία δωρεάν συνάντηση, δεν έχουν τα αποτελέσματα που θέλουν ή και είναι απελπιστικά μόνοι.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να μάθεις τρόπους για να δημιουργείς έλξη ανεξάρτητα από την εμφάνισή σου τότε δες εδώ.

Απογείωσε την αξία σου στο φλερτ. Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Αγόρασέ το εδώ.

 

Μέχρι τότε, σου εύχομαι καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.

ΠΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ EBOOK ΤΟΥ MEN OF STYLE!
Ένα μοναδικό EBOOK 102 σελίδων με tips για να βελτιωθείς και να δεις αποτελέσματα άμεσα! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα και θα γίνει δικό σου άμεσα!
ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ!
Ένας συνεργάτης του Men Of Style θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σου για να δει αν είσαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και να συζητήσετε για τυχόν απορίες.
cover
close-link