Είμαι Παρθένος! Με τι Αυτοπεποίθηση να Την Διεκδικήσω;

Όταν κάποιος είναι παρθένος, θεωρεί πως είναι μειονέκτημα. Όμως αυτό δεν ισχύει, αρκεί να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου.

” Είμαι Παρθένος ” Και Τι Σημαίνει Για Εσένα Αυτή Η Φράση

Όταν είσαι παρθένος η αλήθεια είναι ότι η θέση σου είναι λίγο δύσκολη. Ο τίτλος αυτού του άρθρου μου θυμίζει την πρώτη μου απόπειρα να βουτήξω στην όαση του σεξουαλικά ενεργού άνδρα ή με πιο απλά λόγια, να κάνω σεξ με κοπέλα για πρώτη φορά.

Είχα τρομερό άγχος. Είχα ξεκινήσει να βγαίνω με μία κοπέλα που μου άρεσε πολύ και της άρεσα και εγώ πολύ, αλλά ντρεπόμουν υπερβολικά για την κατάστασή μου (για το γεγονός δηλαδή ότι ήμουν παρθένος).

παρθένος και ανασφάλειες

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχω αγχωθεί για την απόδοσή μου κατά τη διάρκεια της πρώτης μου απόπειρας και να αναβάλλω το βράδυ που θα μας έφερνε στο κρεβάτι. Δεν τολμούσα να της πω ότι ακόμα ήμουν παρθένος, με αποτέλεσμα η ίδια να νομίζει ότι δε με έλκυε σεξουαλικά και ότι αυτός ήταν ο λόγος που την απέφευγα.

Εντέλει, της εξομολογήθηκα την κατάστασή μου και αυτό με βοήθησε να ξεπεράσω το άγχος μου και να προχωρήσω στη σεξουαλική πράξη με επιτυχία.

Και μετά όλα άλλαξαν!

Πρέπει να το πούμε. Το να είναι κάποιος παρθένος, είναι περίεργο συναίσθημα.

Εμένα προσωπικά, με έβαζε σε μία κατάσταση να αμφιβάλλω για τον εαυτό μου και για το αν θα μπορούσα ποτέ να κάνω μία γυναίκα να θέλει να κάνει σεξ μαζί μου. Η μηδενική σεξουαλική εμπειρία πονάει στην αυτοπεποίθηση και στις πεποιθήσεις ενός άνδρα, αδιαμφισβήτητα.

Ειδικά ενώ μεγαλώνει σε ηλικία.

Θα Έπρεπε Να Λες Στις Γυναίκες  ” Είμαι Παρθένος ”;

Αναρωτιέσαι αν πρέπει να πεις στη γυναίκα ότι είσαι παρθένος; Αν «πρέπει» να σου απαντήσω με ναι ή όχι, θα σου απαντήσω όχι. Απλά σταμάτα να ανησυχείς για αυτό και κάνε σεξ μαζί της.

Το σεξ είναι μία δραστηριότητα που θα απολαύσεις, είτε έχεις εμπειρία και είσαι ικανός σε αυτό, είτε όχι. Μόλις νιώσεις τη γυναίκα, θα νιώσεις υπέροχα. Δε χρειάζεται να έχεις ξανανιώσει άλλη γυναίκα για να ευχαριστηθείς και να νιώσεις την ηδονή της σεξουαλικής πράξης.

Από εκεί και πέρα, θα ξεχωρίσω δύο κατηγορίες παρθένων ανάλογα με την ηλικία τους και θα απαντήσω πιο αναλυτικά στο συγκεκριμένο ερώτημα:

Νεαρός Σε Ηλικία – ” Είμαι Παρθένος ”

Μιλάμε για ηλικίες από 16 έως 21(ή και 22 – 23) που δεν είναι ανησυχητικό να είσαι ακόμα παρθένος. Στην περίπτωση αυτή, φυσικά και δεν είμαι υπέρ του να το διατυμπανίζεις ότι είσαι παρθένος με όποια κοπέλα μιλάς.

Ωστόσο, εάν είσαι με κοπέλα που πιστεύεις ότι είναι ακομπλεξάριστη, ήδη την έχεις κερδίσει ερωτικά και είστε έτοιμοι να πέσετε στο κρεβάτι μαζί, το να της το πεις μπορεί να σε ξεαγχώσει αλλά και να την βάλει στη διαδικασία να πάρει κάποιες πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να αποδώσεις ακόμα περισσότερο.

Είμαι Παρθένος Ετών 40

παρθένος και πρώτη φορά

Καθώς ο άνδρας ξεφεύγει από την ηλικία των 25 ετών, καλό θα είναι εφόσον έχει παραμείνει ανενεργός σεξουαλικά, να το αποκρύψει από τις κοπέλες που γνωρίζει, πάσει θυσία.

Δε χρειάζεται να ντρέπεσαι ούτε να νιώθεις άσχημα. Ωστόσο, προσπέρασέ το.

Μπορεί να νιώθεις ότι έτσι είσαι και σε όποια αρέσει. Να μάθει ότι είσαι παρθένος και δεν έχεις εμπειρίες γιατί αυτός είσαι και δε θέλεις να προσποιείσαι ότι είσαι κάποιος άλλος.

Σκέψου λοιπόν το εξής:

Μπαίνεις στο γραφείο ενός οδοντιάτρου. Έχει πάρει πτυχίο εδώ και 5 χρόνια και δεν είχε ούτε έναν πελάτη. Όταν τον ρωτάς για την περίπτωσή σου λοιπόν, αν έχει συναντήσει ξανά τέτοιο πρόβλημα σε δόντια άλλου ασθενή, ο ίδιος αποφασίσει να σου πει: «Όχι, δεν είχα άλλο ασθενή με αυτό το πρόβλημα. Βασικά, είσαι ο πρώτος μου ασθενής γενικότερα, δεν έχει πατήσει άτομο 5 χρόνια στο ιατρείο μου».

Θα τον εμπιστευτείς για την περίπτωσή σου;

Αν η απάντηση που δίνεις είναι όχι, μπορείς να καταλάβεις γιατί μπορεί και μία γυναίκα να μη σε εμπιστευτεί για κάτι τέτοιο. Μπορεί να είναι ο καλύτερος οδοντίατρος που υπάρχει και να χειριστεί την περίπτωση τέλεια. Μπορεί για τους δικούς του λόγους υγείας ή προσωπικούς λόγους να ήταν ανενεργός 5 χρόνια.

Ωστόσο, το ότι διατυμπανίζει πως είναι άπειρος στο επάγγελμα, σου δημιουργεί αμφιβολίες για την απόδοσή του.

Ποια Είναι Η Κατάλληλη Ηλικία Για Να Κάνεις Σεξ Πρώτη Φορά;

Παν μέτρον άριστον. Ούτε το να κάνεις σεξ υπερβολικά νωρίς είναι καλό, ούτε το να καθυστερήσεις πολύ.

Σε έρευνα που έχει γίνει, φαίνεται πως όταν κάποιος κάνει σεξ αρκετά πριν την νόμιμη στη χώρα του ηλικία, αυτό συχνά οδηγεί σε παράνομες δραστηριότητες στο μέλλον. Καθαρά στατιστικό δείγμα, που όμως η στατιστική δείχνει μία τάση.

Παράλληλα, όταν κάποιος μεγαλώνει αρκετά και δεν έχει ολοκληρώσει σεξουαλικά με καμία γυναίκα, πάλι εμφανίζονται προβλήματα. Στη συμπεριφορά, στην επικοινωνία, στην κοινωνικοποίηση και σίγουρα στη διάθεσή του και στην ψυχική του και σωματική του υγεία.

Θα βρίσκεται σε παρέες με φίλους ή γνωστούς, θα έρχεται η συζήτηση στο κομμάτι των σχέσεων και του σεξ και θα νιώθει αμήχανα και άβολα. Γιατί θα είναι παρθένος και θα φοβάται μήπως αν πει κάτι, θα ακουστεί άσχετος ή μήπως κάποιος καταλάβει την απειρία του, καθώς θα διαισθανθεί την αμηχανία του κατά τη διάρκεια τέτοιων συζητήσεων.

Ακόμα, θα είναι πιο δύσκολο να δείξει σε μια γυναίκα πως του αρέσει, όπως μπορείς να δεις στο παρακάτω βίντεο:

Επίσης, καθώς έχω γνωρίσει άνδρες άνω των 30, η αυτοπεποίθησή τους είναι υπερβολικά κλονισμένη. Έχουν τον φόβο ότι δε θα μπορέσουν ποτέ να κάνουν μία γυναίκα να θέλει να κάνει σεξ μαζί τους.

Όλη τους η συμπεριφορά όταν θα βρίσκονται με γυναίκες που τους ελκύουν θα σαμποτάρουν την κάθε τους προσπάθεια, καθώς οι γυναίκες όπως θα έχεις καταλάβει, ανταποκρίνονται σε έναν άνδρα με αυτοπεποίθηση που είναι σίγουρος για τις κινήσεις του.

Απειρία Και Αυτοπεποίθηση

Σε οποιοδήποτε εγχείρημα, ένα μεγάλο βήμα μας αγχώνει. Σίγουρα λοιπόν το να ξεκινήσει ένας αρχάριος στην ορειβασία με στόχο να ανέβει την υψηλότερη κορυφή του Έβερεστ, είναι ένα εγχείρημα που μπορεί να τον τρομάξει και να τον αναγκάσει να τα παρατήσει.

Έχεις κάθε δικαίωμα, σε όποιο στάδιο εξέλιξης και αν βρίσκεσαι στο ερωτικό κομμάτι της ζωής σου, να διεκδικείς το υψηλότερο σκαλί της επιτυχίας. Ωστόσο, αν βάλεις εξαρχής ως στόχο την κορυφή, χωρίς ενδιάμεσους στόχους που θα σου δίνουν ενδιάμεσες επιβραβεύσεις, θα δεχτείς τεράστια πίεση.

Το σημαντικότερο είναι να μην νιώθεις άσχημα ή μειονεκτικά αν είσαι παρθένος. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος.

Όποτε υπάρχει η ανάγκη για αλλαγή, εμφανίζεται και ο φόβος της αλλαγής. Όμως η θέληση, είναι το πιο δυνατό όπλο που έχει ένας παρθένος άνδρας.

Η θέληση για αλλαγή και εξέλιξη, η θέληση για σεξουαλική ζωή θα σε βοηθήσει να δείξεις αποφασιστικός στις κινήσεις σου. Κάτι που αν το παρατηρήσει η γυναίκα που σου αρέσει, θα νιώσει ότι αυτή η αποφασιστικότητα πηγάζει από την αυτοπεποίθηση που έχεις.

Για αρχή, μην φοβάσαι να δείξεις σε μια γυναίκα πως σου αρέσει. Αυτό μπορείς να το κάνεις βλέποντας το παρακάτω βίντεο:

Ακόμα, δεν χρειάζεται να βιαστείς. Άφησε τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά και κυρίως φρόντισε να περνάς καλά με την γυναίκα που σου αρέσει.

Κλείνοντας, μάθε ότι όταν θα έρθει η ώρα που θα νιώσεις την ανάγκη να προχωρήσεις, απλά θα το ξέρεις. Τα πρώτα βήματα σε οποιοδήποτε τομέα δεν είναι πάντα εύκολα. Όμως τις περισσότερες φορές αρκεί για να ξεκινήσεις. Πάρε πρωτοβουλίες εαν και εφόσον νιώθεις έτοιμος. Και στη συνέχεια δράσε για να υλοποιήσεις τις δικές σου αποφάσεις. Η επιλογές είναι δικές σου και την εξέλιξή σου θα τη φέρεις εσύ με την αποφασιστκότητά σου.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερους τρόπους για να δημιουργείς έλξη τότε δες εδώ.

Βρες και διάβασε το βιβλίο Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.