Είναι το Φλερτ Τόσο Πολύπλοκο ή τα Περιπλέκεις Εσύ;

Τελικά Το Φλερτ Είναι Πολύπλοκο Ή Όχι;

Αν αναρωτιέσεαι αν το φλερτ είναι όντως κάτι το τόσο πολύπλοκο, τότε η απάντηση είναι ξεκάθαρα όχι. Σίγουρα εμείς του δίνουμε την πολυπλοκότητα που έχει. Η αλήθεια είναι πως όταν αντιμετωπίζεις το φλερτ σα να είναι ένα τέρας με πολλά κεφάλια και δεν ξέρεις ποιο να πρωτοκόψεις, οι ελπίδες δεν είναι πολλές για την επιτυχία.

Σκέψεις: Το Φλερτ Είναι Πολύπλοκο;

φλερτ

Ας τα πάρουμε από την αρχή.

Παρακάτω μια μικρή λίστα από τα κυριότερα προβλήματα.

  • Αν δεν με θέλει και με απορρίψει;
  • Αν είναι αγενής μαζί μου;
  • Πώς να ξεκινήσω την κουβέντα;
  • Πώς να κρατήσω την κουβέντα;
  • Πώς να κλιμακώσω σεξουαλικά;
  • Πώς να πάρω το τηλέφωνό της;
  • Πότε να την πάρω για να βγούμε;
  • Πού να την πάω ραντεβού;

Όλα αυτά τα προβλήματα, στα διάφορα στάδια του φλερτ, πολλαπλασιάζονται με τις σκέψεις που σου έρχονται από τις πληροφορίες που λαμβάνεις από το περιβάλλον και γίνονται ακόμα περισσότερα ή ενισχύονται και νομιμοποιούνται ως πραγματικά!

ΠΧ. Έχει μια σοβαρή κουβέντα με την φίλη της. Αν πάω και τις διακόψω, θα γίνει αγενής μαζί μου.

Και δεν λέω. Μπορεί να είναι υπαρκτά τα παραπάνω. Αλλά μπορεί και όχι. Συνήθως όμως, και κακά τα ψέματα, το αξιοποιείς για να μείνεις στην ασφάλεια της απραξίας.

Πριν συνεχίσεις δες το βίντεο γοα τα επικοινωνιακά λάθη στο φλερτ που σε οδηγούν στην απόρριψη:

Οφείλω, να σου πω μερικά πράγματα για αυτό.

#1. Είναι Πιο Απλό Από Όσο Φαντάζεσαι.

Στις γυναίκες αρέσει να τις προσεγγίζουν. Φυσικά, οφείλουν να διαλέξουν και να φιλτράρουν όπως ορίζει η φύση τους και πιο αυστηρά από όσο το κάνουμε εμείς οι Άνδρες, αλλά αυτό δεν παύει να τις κολακεύει.

Τυγχάνει δηλαδή οι περισσότερες να είναι θετικές.

Αν πιστεύεις πως θα σου την πει, θα σε απορρίψει με τον χειρότερο τρόπο και θα νιώσεις άσχημα, με στατιστικά προσωπικά που φθάνουν πλέον σε χιλιάδες προσεγγίζεις σου λέω πως μόνο το 1-5% των γυναικών φέρεται αντικοινωνικά ή αγενώς.

Και αν όντως είναι αντικοινωνική, δεν έχει θέση στη ζωή μου. Γιατί να έχει στη δική σου;

στο μυαλό σου

#2. Στο Φλερτ Έχε Στο Μυαλό Σου 2 Απλούς Πυλώνες.

 

Α) Τι θέλω να μάθω για αυτήν και

Β) πως θα το μάθω χωρίς να την προσβάλω.

Αν ξεμείνεις από θέματα συζήτησης ή δεν ξέρεις πως να ανοίξεις κουβέντα, δεν υπάρχει τίποτα πιο ανδρικό και ΑΠΛΟ από το να ρωτήσεις ή να εκφράσεις ευθέως αυτό που θες.

Δεν χρειάζεται να μιλάς για πυρηνική φυσική ή να ψάχνεις το πιο έξυπνο θέμα και ενδιαφέρον του κόσμου για να την κρατήσεις. Μείνε σε ότι χρειάζεσαι να μάθεις.

Tip
Διαβασε εδώ τι να συζητήσεις μαζί της

Και φυσικά, ακόμα και το πιο δύσκολο θέμα να θες να συζητήσεις, γίνεται απλά. Ας πούμε ότι θες να κουβεντιάσεις για το σεξ και συγκεκριμένα θες να μάθεις αν η διάθεσή της για σεξ είναι υψηλή; (Κάτι που σε ενδιαφέρει)

Θα εκτιμήσει αν το ερωτήσεις περιφραστικά και εκφράσεις αυτή σου την απορία μέσω χιούμορ ή κάτι που να την κάνει να νιώσει πιο όμορφα από το να ρωτήσεις «Στο Σεξ τα πάμε καλά;».

Μια καλύτερη προσέγγιση θα ήταν :

Πάω στοίχημα πως με το άλλο φύλο τα πας καλά στο φλερτ. Και είμαι σίγουρος από ότι βλέπω, πως οι σύντροφοί σου ως τώρα θα εκφράζονται κολακευτικά για σένα στο εν λόγω κομμάτι

και κλείσε το μάτι χαμογελώντας.

Και αν σου φαίνεται ακόμα και αυτό το θέμα (που σε καίει να το ξέρεις), πολύ περίεργο για κουβέντα σε πρώτη γνωριμία, τότε διάβασε εδώ.

φλερτ

#3. Το Να Μην Κάνεις Κάτι Είναι Χειρότερο

Από Το Να Το Κάνεις Και Να Μην Επιτύχει.

Ανταποκρινόμενος στο ένστικτό σου για προσέγγιση, το ικανοποιείς. Ικανοποιείς όμως και το ένστικτο της αυτοσυντήρησης μένοντας στο τραπέζι σου και καθήμενος στα αυγά σου.

Τι να διαλέξεις πραγματικά; Το ένα είναι πιο δύσκολο από το άλλο αλλά τα οφέλη μεγαλύτερα .

Το ζήτημα είναι πως το δεύτερο κομμάτι στο φλερτ το έχεις κάνει αρκετές φορές ενώ το πρώτο πολύ λιγότερες ή και καθόλου.

Δίνοντας στον εαυτό σου τη δυνατότητα να δοκιμάσει το καινούριο και ειδικώς να εκφραστεί ως θέλει με τον τρόπο που εμείς προτείνουμε, εκτός του ότι απλοποιείς τα πράγματα, αφαιρείς και την μεγάλη αμφιβολία του

Αν τελικά πήγαινα, μήπως τα πράγματα πήγαιναν καλά;

 

Σταμάτα να το κάνεις τεράστιο στο μυαλό σου. Δεν χρειάζεται να είσαι ούτε επιστήμονας ούτε αστροναύτης για να έχεις γυναίκες στη ζωή σου.  Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά. Στο φινάλε, μια προσέγγιση – ακόμα και αποτυχημένη – είναι μια ωραία ιστορία να συζητάς με τον κολλητό σου όσο πίνετε την μπύρα σας. 

Για το τέλος, δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika. Τι γίνεται όταν θέλεις να εξελιχθείς αλλά όλα γύρω σου πάνε στραβά; Πώς μπορείς να αναπτύξεις έναν τρόπο σκέψης που να σου επιτρέψει να ανταπεξέρχεσαι σε κάθε δυσκολία;

Το πρώτο ερώτημα που πρέπει να απαντήσεις, είναι κατά πόσο η πραγματικότητα που εσύ βιώνεις είναι και η πραγματική. Κατά πόσο δηλαδή δίνεις μεγαλύτερη σημασία από όσο πρέπει στις μικρές αναποδιές της ζωής. Όμως, το ακόμα σημαντικότερο είναι πώς βρίσκεις το κίνητρο να συνεχίσεις. Και αυτή είναι η ουσία όλης της ζωής!

 

Μάθε ό, τι χρειάζεσαι για να γίνεις καλύτερος στο φλερτ εδώ.

Απογείωσε την αξία σου στο φλερτ. Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Αγόρασέ το εδώ.

Καλή συνέχεια

 

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.