Είναι η πιο Όμορφη Γυναίκα που Είδες Ποτέ και την Κέρδισες

Θέλεις να μάθεις να φλερτάρεις με απλά χαριτωμένες κοπέλες ή πιστεύεις ότι σου αξίζει η πιο Όμορφη γυναίκα που θα συναντήσεις μπροστά σου; Διεκδίκησέ την.

Σίγουρα σε κάποια στιγμή της ζωής σου, είχες αυτή τη φαντασίωση. Να πεις στον εαυτό σου – και στους γύρω σου – ότι αυτή Είναι η πιο Όμορφη Γυναίκα που είδες ποτέ και την Κέρδισες. Πόσο δύσκολο είναι να γίνει; Από το όνειρο, από την φαντασίωση στην υλοποίηση τι στάδια μεσολαβούν;

Μήπως είναι καλύτερα να συμβιβαστείς με μία απλά χαριτωμένη κοπέλα ή αρκετά ωραία αλλά όχι τόσο ωραία όσο θα ήθελες; Μήπως να σταματήσεις να σκέφτεσαι σαν πλεονέκτης και να αποδεχθείς την πραγματικότητα όπως ήταν μέχρι τώρα γιατί τόσο όμορφες γυναίκες είναι έξω από τα κυβικά σου;

Σίγουρα ο συμβιβασμός είναι η εύκολη λύση. Υπάρχει αυτή η πεποίθηση στον ανδρικό πληθυσμό, ότι είναι πολύ πιο δύσκολο να “ρίξεις” μία πολύ όμορφη γυναίκα από το να ρίξεις μία απλά χαριτωμένη. Κατά πόσο ισχύει αυτό;

θέλει τρόπο

Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Τα πιο συχνά σχόλια που ακούω από άνδρες ως λόγους για τους οποίους δεν μπορούν να έχουν πολύ όμορφες γυναίκες στη ζωή τους, είναι τα εξής:

  1. Δεν πρέπει να είμαι πολύ όμορφος / φέτες / με πολύ καλό σώμα και εγώ για να την “ρίξω”;
  2. Μόνο οι διάσημοι έχουν πολύ όμορφες γυναίκες.
  3. Πρέπει να είσαι πλούσιος και να έχεις ακριβό αυτοκίνητο.

Τι ισχύει τελικά; 

  1. Ναι η εμφάνιση μετράει. Σίγουρα όσο πιο όμορφος είσαι, τόσο πιο εύκολα γίνονται όλα. Ωστόσο δεν είναι αναγκαίο να είσαι με κοιλιακούς γραμμωμένος φουλ ή γεμάτος τατουάζ και μούσια. Αυτό που χρειάζεται είναι μία εμφάνιση άνω του μετρίου, ένα ύψος πάνω από 1.75 και προσοχή στο στιλ σου, καθώς τα ρούχα και το στιλ μπορούν να σε ανεβάσουν μέχρι και ένα νούμερο στον τομέα εμφάνιση.
  2. Δε χρειάζεται να είσαι διάσημος σε όλο τον κόσμο. Χρειάζεται να ανεβάσεις την κοινωνική σου αξία και την αναγνωρισιμότητά σου στο συγκεκριμένο μέρος που γνωρίζεις την πολύ όμορφη γυναίκα που σε ενδιαφέρει.
  3. Σίγουρα τα χρήματα είναι ένα όπλο πολύ δυνατό, αν το χρησιμοποιήσεις σωστά. Ωστόσο δεν είναι απαραίτητο να είσαι πλούσιος. Μπορείς και με πολύ λίγα χρήματα να δημιουργήσεις μία εικόνα και ένα LifeStyle για τον εαυτό σου που θα τραβήξει μία πολύ όμορφη γυναίκα.

Τελικά τι αλλάζει όταν μιλάω με μία πολύ όμορφη γυναίκα σε σχέση με μία που είναι απλά χαριτωμένη;

Σίγουρα υπάρχουν αλλαγές. Οπότε η προσέγγιση πρέπει να είναι διαφορετική. Αυτό δεν την κάνει αυτομάτως και πιο δύσκολη. Δηλαδή:

  • Η πολύ όμορφη γυναίκα κατά κανόνα δε “συγχωρεί” το ίδιο εύκολα λάθη και θα σε τεστάρει περισσότερο.

έξυπνη γυναίκα τεστάρει

Όσο πιο όμορφη είναι μία γυναίκα – με την προϋπόθεση ότι είναι κοινωνική – τόσο πιο συχνά την προσεγγίζουν. Επομένως είναι αρκετά καλύτερη στο φλερτ, αφού έχει μεγαλύτερη εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα από μία άλλη γυναίκα λιγότερο όμορφη της ίδιας ηλικίας. Επομένως θα σε τεστάρει πιο έντονα για να δει αν θα “υποστηρίξεις” αυτά που λες με τις πράξεις σου μέχρι τέλους και αν είσαι αυθεντικός. Είναι πιο δύσκολο να την “ξεγελάσεις” με τακτικές.

  • Η πολύ όμορφη γυναίκα “αντέχει” αλλά και επιβάλλεται να την προκαλέσεις πιο έντονα και να την πειράξεις περισσότερο.
Στο δημοτικό τραβούσαμε τις κοτσίδες τους
Στο δημοτικό τραβούσαμε τις κοτσίδες τους

Φυσικά και δεν εννοώ αυτό όμως τώρα. Το πείραγμα είναι κατά κύριο λόγο λεκτικό. Πόσο μπορώ να πειράξω μία όμορφη γυναίκα; Όσο πιο όμορφη είναι και το ξέρει ότι είναι, τόσο περισσότερο το χρειάζεται.

Δες το λογικά:

λογική εξήγηση
όχι τόσο….

Μία πολύ όμορφη γυναίκα από πολύ μικρή ηλικία έχει συνηθίσει να της κάνουν συνέχεια κομπλιμέντα για την εμφάνισή της, πόσο όμορφη είναι, τι ωραία μάτια που έχει αλλά και να είναι όλοι καλοί μαζί της. Το θεωρεί δεδομένο ότι είναι πολύ όμορφη. Το να κάνεις λοιπόν κομπλιμέντο για την ομορφιά της, δε θα σε οδηγήσει κάπου. Αντιθέτως: θα την κουράσει γιατί το έχει ΒΑΡΕΘΕΙ.

Τι μπορείς να κάνεις;

lets get it right
Ας το κάνουμε σωστά

Αν πλησιάσεις μία πολύ όμορφη γυναίκα και της πεις: “ήθελα να μιλήσω στην πιο όμορφη γυναίκα του μπαρ…. αλλά δεν είχα το θάρρος και ήρθα σε εσένα”, θα γελάσει. Οι άμυνές της θα πέσουν. Έκανες κάτι διαφορετικό από το 99% των ανδρών που γνωρίζει: Την πείραξες, έδειξες να μη φοβάσαι την αντιπαράθεση, έδειξες να μην “καίγεσαι” να σε συμπαθήσει και όλα αυτά χωρίς να γίνεις αγενής ή χωρίς να δείξεις πρόθεση να την μειώσεις. Θέλεις με αυτή τη συμπεριφορά να νιώσει επίσης ότι απλά και μόνο επειδή είναι πολύ όμορφη δε σε κέρδισε. Η ομορφιά της είναι το πρώτο δέλεαρ για να της μιλήσεις αλλά όχι και για να σε θεωρήσει δεδομένο.

Τι άλλο μπορείς να κάνεις;

Γίνε πρόκληση. Αφού σε τεστάρει, είναι η σειρά σου να την τεστάρεις. Δείξε της ότι είσαι επιλεκτικός. Αρκετές φορές θα πω: “Είχα 2 μεγάλες σχέσεις με πολύ όμορφες κοπέλες. Η μία ήταν πολύ καλή σχέση και ποιοτική. Με την άλλη, ήταν η πιο όμορφη γυναίκα που έχω δει και αγγίξει ποτέ μου.. την ήθελα πολύ αλλά δε με έκανε ευτυχισμένο ούτε περνούσα καλά. Τσακωνόμασταν συνέχεια, ήταν μία ψυχοφθόρα σχέση που όταν βγήκα από αυτή, έχοντας πάθει και ανοσία στην ομορφιά, συνειδητοποίησα ότι αυτό που έχει σημασία είναι η κοπέλα που έχω δίπλα μου να με κάνει χαρούμενο και να έχω την ψυχική μου ηρεμία. Αν δεν την έχω, να πάει στο καλό”. Είναι κάτι που δεν περιμένει να ακούσει από άνδρα. Η αντίληψη που έχουν οι γυναίκες σπάνιας ομορφιάς, είναι ότι το 99,9% των ανδρών θα υπομείνουν τα πάντα για να είναι μαζί τους, ακόμα και αν υποφέρουν. Μία τέτοια δήλωση λοιπόν σαν την δική μου θα τους φανεί αναζωογονητικά ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη.

  • Η πολύ όμορφη γυναίκα θα ανταποκριθεί πιο γρήγορα – κατά κανόνα – με ενθουσιασμό και παραδίνεται άνευ όρων.

άνευ όρων

Εδώ είναι το ευχάριστο της υπόθεσης. Όσο πιο όμορφη είναι μία γυναίκα, τόσο – κατά κανόνα πάντα – έχει συνηθίσει να φιλτράρει πιο αυστηρά, να την προσεγγίζουν πιο συχνά και να απορρίπτει άντρες περισσότερο. Επομένως, όταν βρεθεί κάποιος που θα της κινήσει την περιέργεια και το ενδιαφέρον, η ανταπόκρισή της θα είναι άμεση και με ενθουσιασμό.. γιατί η απάντησή της δε θα είναι “ναι”, αλλά “επιτέλους ναι”. Επιτέλους, δηλαδή, κάποιος άξιος να ανταποκριθεί και να ασχοληθεί. ΔΕΝ της συμβαίνει συχνά.

Στη θεωρία πολλά φαίνονται εύκολα όταν αναλύονται σωστά. Είναι κάτι που μου λένε αρκετοί αναγνώστες μας που έρχονται σε επαφή μαζί μας μέσω email ή τηλεφώνου. Αυτό που είναι δύσκολο τις περισσότερες φορές, είναι η σωστή εφαρμογή τους στην προσπάθεια μιας γνωριμίας. Για αυτό και το Premium Bootcamp είναι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα που έχουμε αυτή τη στιγμή. Γιατί σου δίνεται η ευκαιρία να βγεις έξω 2 βράδια μαζί μας και να φλερτάρουμε μαζί, live, με άγνωστες όμορφες γυναίκες, ξανά και ξανά, μέχρι να αναισθητοποιηθείς από τη διαδικασία.

Είναι μία εμπειρία ζωής. Για αυτό και όλος ο Ιανουάριος είναι κλεισμένος ενώ και ο Φεβρουάριος κλείνει και οι θέσεις που απομένουν είναι περιορισμένες. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι δεν πρόκειται μόνο για ένα μάθημα πώς να προσεγγίζεις άγνωστες γυναίκες. Πρόκειται για όλη σου τη ζωή. Κάνε στον εαυτό σου το καλύτερο δώρο, κάνοντας κλικ στη φωτογραφία από κάτω.

Premium Bootcamp
Premium Bootcamp – Άλλαξε Τώρα τη Ζωή σου

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.