Είναι όλα θέμα θέλησης! Πώς να έχεις γυναίκες στη ζωή σου σε ένα μήνα!

Αλήθεια πιστεύεις ότι αν αποφασίσεις σε ένα μήνα από τώρα, να σταματήσεις να είσαι μόνος και να έχεις γυναίκες στη ζωή σου, δεν θα τα καταφέρεις;

Όσο και αν μας φαίνεται βουνό, τα πράγματα τις περισσότερες φορές είναι πολύ απλά.

Θες να αδυνατίσεις; Όσο πολύπλοκο και αν σου φαίνεται και όσες προσπάθειες και αν κάνεις η λύση είναι απλή, ειδικώς αν δεν αντιμετωπίζεις ορμονολογικό ή άλλο ζήτημα. Απλά μειώνεις τις θερμίδες που προσλαμβάνεις. Ο μέσος άνδρας χρειάζεται περίπου 2000 θερμίδες ανά ημέρα. Φάε 1000 την ημέρα και τις υπόλοιπες θα τις πάρει το σώμα σου από το απόθεμα.

Θες να κόψεις το κάπνισμα; Καταλαβαίνω ότι είναι μια συνήθεια και φυσικά κάθε μέρα ανακύπτουν προβλήματα που σίγουρα σου ζητάνε λύσεις και πρέπει να τα αντιμετωπίσεις. Σε αυτές τις περιπτώσεις το τσιγάρο μοιάζει ιδανικός σύμμαχος. Νιώθεις ότι σε ηρεμεί. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν χιλιάδες άλλα πράγματα που σε ηρεμούν. Πόσο εύκολο είναι να αποφύγεις και να κόψεις κάτι που σε εθίζει; Ακόμα και το πιο ισχυρό εθιστικό ναρκωτικό χάνει τη δύναμή του πάνω σου μετά από λίγο, αν δεν το παίρνεις. Το ίδιο και το τσιγάρο και δεν είναι καν τόσο δυνατό.

Θες να έχεις γυναίκες στη ζωή σου; Αλήθεια τώρα, με πόσες μίλησες αυτό το μήνα; Δηλαδή σε πόσες γνωστές, φίλες, άγνωστες δεν έχει σημασία, στάθηκες μπροστά τους ωραίος, περιποιημένος, χαμογελαστός και άρχισες τη κουβέντα με σκοπό να καταφέρεις να βγείτε μαζί ένα ραντεβού; Μία; Δέκα; Εκατό; Μίλησες σε 100 γυναίκες αυτό το μήνα και δεν έχει γυναίκες στη ζωή σου; Απλά αποκλείεται. Πρέπει να τους συστήνεσαι ως εφοριακός ή ευνούχος, αλλιώς δεν βγάζει νόημα.

 

Σε ποιο ποσοστό ανήκεις; Σε ποιο θα ήθελες όμως να είσαι;

Φυσικά, το 95% αυτών που διαβάζουν αυτό το άρθρο, δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι για να έχεις επιτυχία με τις γυναίκες, πρέπει να έχεις επαφή με αυτές. Και για να έχεις επαφή, πρέπει να την εκκινείς εσύ. Είναι στη φύση μας, είναι στη φύση των γυναικών να το δέχονται και αν δεν γίνουν κοσμοιστορικής σημασίας γεγονότα και αλλαγές στις κοινωνικές δομές, δεν πρόκειται αυτό να αλλάξει σύντομα. Το υπόλοιπο 5%, οι περισσότεροι από αυτούς μαθητές μας, που έφυγαν από το 95% και πήγαν στο υπόλοιπο ποσοστό που τα καταφέρνει, γνωρίζουν πως η επαφή με τις γυναίκες είναι μέρος της ζωής μας.

Γνωρίζοντας τους κατάλληλους τρόπους προσέγγισης και φλερτ, το απολαμβάνουν, όσο επίπονο και αν φαίνεται. Γιατί καλώς ή κακώς, η έκθεση, η προσπάθεια να αποφύγεις και να καταπνίξεις το άγχος προσέγγισης, ο φόβος της απόρριψης, κάνουν την προσέγγιση μια πολύ επίπονη υπόθεση. Και για αυτό την αποφεύγεις.

Αν σου έλεγα όμως ότι στα πρώτα στάδια του premium προγράμματός μας, θα κάνουμε ένα mind switch. Θα αλλάξουμε τα πλαίσια επικοινωνίας με το άλλο φύλο για να ξεπεράσουμε το άγχος και να μη μας νοιάζει η προοπτική της κουβέντας. Απλά θα απολαμβάνουμε. Τι θα έλεγες; Θα σου άρεσε έτσι δεν είναι; Θέλω μια χάρη όμως σε αντάλλαγμα. Θέλω να έχεις τη θέληση μετά από όσα δεις από εμάς να κάνεις το ίδιο. Και επειδή πάντα τη πρώτη φορά το κάνουμε λάθος, ας το κάνεις και μια ακόμα φορά. Και μια τρίτη.

Και ίσως, αν χρειαστεί, ανάλογα το πώς νιώθεις, 100 προσπάθειες το μήνα. Μέχρι το πλήθος ή η ποιότητα των γυναικών που γνωρίζεις να σε ικανοποιήσει ή μέχρι να βελτιστοποιήσεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες σε τέτοιο βαθμό που τα αποτελέσματα να αρχίζουν να έρχονται με λιγότερες προσπάθειες.

Αλήθεια πιστεύεις πως αν μίλαγες το προηγούμενο μήνα με 100 γυναίκες, θα ήσουν μόνος σου μέσα στον Αύγουστο; Αλήθεια  τώρα;
Τα πράγματα είναι απλά, ένα σπρώξιμο χρειάζεσαι. Να ακούσεις κάτι για εσένα και τις ικανότητές σου, που απλά δεν σου είπε ποτέ κανείς. Έλα σε επαφή μαζί μας. 6986575759

 

Εγγράψου στο newsletter μας. Εκτός από τα νέα μας και τις συναντήσεις μας, θα λάβεις και ένα εκπληκτικό δωρεάν ebook.

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .