Instant Message Game: Εντυπωσίασέ την με τα Μηνύματα

Τα Μηνύματα Και Ο Ρόλος Τους Στο Φλερτ

Σε αυτό το άρθρο θα ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα για το sms game ή αλλιώς το game μέσω γραπτών μηνυμάτων (msn, email, chat κτλ). Να επισημάνουμε πως είναι ένα ιδιαίτερο είδος παιχνιδιού. Είναι καθαρά γεμάτο με μοτίβα, υπονοούμενα ή και ξεκάθαρες κουβέντες με σκοπό το τη δημιουργία επιπλέον άνεσης, οικειότητας και σύνδεσης. Βοηθάει πάρα πολύ στο να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα και σαφώς να διαχωρίσουμε την θέση μας από friend ή erotic zone..

Απαιτεί πολύ χρόνο και δεν είναι έγκαιρα αξιόπιστο μέχρι και την τελική συνάντηση στην οποία ξεκαθαρίζονται όλες οι αμφιβολίες. Αυτό συμβαίνει διότι κρύβουμε οποιαδήποτε έκφρασή μας και μιλάμε λακωνικά σε ένα όχι και τόσο άνετο περιβάλλον

Τα Πλεονεκτήματα Των Μηνυμάτων

μηνύματα σε γυναίκα

Το καλό στην υπόθεση είναι ότι μας δίνει πολλά περιθώρια σκέψης και πράξης και δυστυχώς “καίει” πολύ την ετοιμολογία κάποιου. Θεωρητικά απαιτεί ένα έξυπνο χαρακτήρα με αυτοπεποίθηση, αλλά αρκείται πρακτικά και σε οποιοδήποτε ερωτικό “παίχτη” βρίσκεται πίσω από το τηλέφωνο…

Γενικός σκοπός είναι να δημιουργείς εικόνες, να πετάς έξυπνες ατάκες, να διεγείρεις συναισθήματα και πάνω απ’ όλα να μιλάς στο μυαλό της γυναίκας και να την κάνεις να νιώσει διαφορετικά από κάθε άλλη!! Οπότε, είσαι απαραίτητα διαφορετικός από όλους τους άλλους και εννοείται ότι πρέπει να υποστηρίζεις κάτι πριν το στείλεις..

Οι κοπέλες καταλαβαίνουν πάρα πολύ όταν κάποιος λέει κάτι, απλά για να το πει.. για να προκαλέσει ενδιαφέρον… Θα πρέπει πάντα αυτά που λέτε, να τα υποστηρίζει και ο χαρακτήρας σας! ..αλλιώς θα νομίζει ότι κάποιος άλλος της έστελνε τα μηνύματα… Αν πείτε ένα ψέμα, να είστε σε θέση να το δικαιολογήσετε οποιαδήποτε στιγμή με δικιά σας βούληση, να διαστρεβλώσετε λιγάκι την αλήθεια!!

Όπως κάθε “παιχνίδι” έχει τους δικούς κανόνες και τεχνικές, έτσι και το sms game έχει τις δικές του πλευρές…

#1ος Κανόνας Για Τα Μηνύματα

μηνύματα

Μην γίνεσαι ποτέ σαρκαστικός! Όταν χρησιμοποιείς κάποιο πείραγμα, δείξε ότι δεν το εννοείς πραγματικά ή δείξε ότι το κάνεις με σκοπό να την “πειράξεις”, “τσιγκλίσεις”. Σε καμία περίπτωση να μην την αφήσεις να αναρωτιέται ότι μπορεί να είσαι και κακοπροαίρετος.
… …
Εγώ: Πως ήταν το βράδυ σου? Το δικό μου ήταν πάρα πολύ διασκεδαστικό .. Αν και αισθάνομαι τυχερός που δεν κατέληξα στη φυλακή γυμνός.
Αυτή: Καλό ήταν, αλλά μου φαίνεται ότι το δικό σου ήταν καλύτερο!
Εγώ: Βέβαια, η σκέψη με εμένα γυμνό πίσω από το bar είναι η δικιά σου ιδέα διασκέδασης…
Αυτή: ΜΜμμ, τώρα ακούγεται πιο διασκεδαστικό..
Εγώ: Καλά OK, αλλά επιμένω να φτιάξουμε αντίγραφα από τη χθεσινή νύχτα.. Πιθανόν όμως εσύ να εκμεταλλευτείς διαφορετικά τη κατάσταση ..
Αυτή: Αυτό δεν είναι διασκεδαστικό! Δεν με εμπιστεύεσαι ?
Εγώ: Μα τι λες ? Όχι όταν πρόκειται για εμένα γυμνό! Δεν είμαι απλά ο τύπος που του αρέσει να έχει πλεονέκτημα.. Ok, βασικά, η αλήθεια είναι πως είμαι! …

#2ος Κανόνας Για Τα Μηνύματα

μηνύματα

Μπορείς να είσαι πολύ σεξουαλικός στα μηνύματά σου, τόσο ώστε να μην την κάνεις να το συνδέσει με την πραγματική ζωή της ή να την κάνεις να νομίζει ότι αυτό είναι που θες…

Δηλαδή να μιλάς με sexy υπονοούμενα, μεταξύ σοβαρού και αστείου ορισμένες φορές, και μην δείχνεις ότι έχεις ανάγκη από κάτι τέτοιο… Να σου βγαίνει δηλαδή..

Είσαι Άντρας Και Δεν Κολλάς Σε Τέτοια

… π.χ. …
Εγώ: Ήσουν πολύ σέξι εχτές! Τα πόδια σου φανέρωναν πόσο ερωτικά ενδιαφέρον άτομο είσαι. Τι κάνεις ακριβώς αυτή τη στιγμή?
Αυτή: Είμαι στη δουλειά..
Εγώ: Αλήθεια, οι συνάδελφοί σου, μπορούν να εκτιμήσουν πόσο σέξι είναι τα πόδια σου?
Αυτή: Βασικά αυτή τη στιγμή φοράω μια φούστα. Έχω σταυρώσει τα πόδια μου και προσπαθώ να μην αντιδρώ σε όλο αυτό το φλερτ!
Εγώ: Θα ήταν φοβερό αν σου έλεγα τι θα ήθελα να σου κάνω με την αυτή τη φούστα πάνω στο γραφείο σου…
Αυτή: Ίσως να έβαζες αυτά τα σέξι πόδια γύρω από το σώμα σου. OMG! Εγώ το είπα αυτό ??
Εγώ: Αυτό που μπορώ να σκεφτώ είναι να κοιτάζω κάτω, προς τα εσένα, ενώ τα πόδια σου θα βρίσκονται στους ώμους μου κάνοντάς σου sex πάνω στο γραφείο σου.
Αυτή: !! Με έχεις ανάψει τώρα, αυτό δεν είναι δίκαιο!! Είμαι στη δουλειά!

μηνύματα

Η ανωνυμία του μηνύματος είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας! Συχνά, νιώθουν περισσότερο σεξουαλικότητα από τα μηνύματα, παρά από την πραγματική τους ζωή ! Οι γυναίκες μπορούν να μιλήσουν και πιο “βρώμικα” από μηνύματα. Είναι λιγάκι πιο ελεύθερες και αισθάνονται πιο ανάλαφρες. Το κλειδί της υπόθεσης είναι να βρεις τη κατάλληλη ευκαιρία να το κάνεις!

Αν έχεις αλληλεπιδράσει με γυναίκες, θα έχεις δει σίγουρα πως πολλές από αυτές, κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας σας, προσπαθεί να σε τεστάρει σε κάποια σημεία, ώστε να καταλάβει τι άνθρωπο έχει απέναντί της.

Πώς διαχειρίζεσαι όλα τα παραπάνω, προκειμένου να αποτελέσεις πρόκληση στα μάτια της γυναίκας; Τσέκαρε το παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika και μάθε περισσότερα.

#3ος Κανόνας Για Τα Μηνύματα

Να βάζεις πάντα όρια στα μηνύματά σου! Όταν δεν μπορεί η κοπέλα να φλερτάρει εκείνη τη στιγμή, εσύ πρέπει να κάνεις πίσω.

messages

Αυτό το game, είναι κυρίως σαν το ψάρεμα! Ρίχνεις άδεια, για να πιάσεις γεμάτα! Γενικότερα ψαρεύεις καταστάσεις…
Συνήθως της πετάω ένα σέξι υπονοούμενο. Αν το πιάσει και συνεχίσει, τότε προχωράω και εγώ.. Συνεχίζω..
Αν όμως δεν το πιάσει ή δεν το συνεχίσει, τότε καταλαβαίνω ότι δεν έχει όρεξη, ότι δεν θέλει, ή ότι γενικότερα δεν τραβάει η κατάσταση και ..κάνω πίσω!
Δεν σημαίνει ότι αν κάποια στιγμή δεν γίνει αυτό το σεξουαλικό text game ότι η κοπέλα δεν γουστάρει ή δεν σε θέλει!! Μπορεί εκείνη τη στιγμή να είναι πραγματικά απασχολημένη με κάτι … “Μη το πάρεις και κατάκαρδα!!”

#4ος Κανόνας Για Τα Μηνύματα

ΠΟΤΕ μην απολογείσαι για το πόσο σεξουαλικός είσαι!

 messages

Αν σχολιάσει τη σεξουαλικότητά σου (αλλά δεν σου πει να σταματήσεις), παραδέξου το, έτσι είσαι και μην απολογείσαι γι’ αυτό !! ΑΝΤΡΑΣ είσαι !! Έτσι είμαστε και δεν πρέπει να ζητάμε συγγνώμη σε κανέναν !! Ένα λάθος είναι, να γίνεσαι σεξουαλικός και να την ρωτάς αν θέλει να γίνει και αυτή σεξουαλική με εσένα…
.. π.χ. ..
“Θέλω να σε αγγίξω στα πιο ακατάλληλα σημεία του σώματός σου. Που θα ήθελες να σε αγγίξω ?”
ΛΑΘΟΣ! Αν πας με αυτό το σχήμα, το πιθανότερο είναι να νομίζει ότι δεν μπορείς να πάρεις προτεραιότητες και ότι προχωράς πολύ γρήγορα…

Καλύτερα να το πεις κάπως έτσι:

Θέλω να σε αγγίξω στα πιο ακατάλληλα σημεία του σώματός σου, αλλά δεν θα σου πω που.. Είναι δύσκολο να στα περιγράψω από μηνύματα.. Αλήθεια, πως πάει η δουλειά σήμερα ?

Αν σχολιάσει “τα ακατάλληλα σημεία” τότε μάλλον έχει ψαρώσει και έχει διάθεση για ..”sexual texting”! Πρέπει και οι δυο να καλιμπράρετε τη κατάσταση με μηνύματα.. Αν πάλι απαντήσει μόνο για την δουλειά της, τότε μάλλον μπορείς να πετάξεις και άλλη μια φορά τα δίχτυα σου! Αν πάλι κάνει πίσω, τότε πρέπει και εσύ να κάνεις το ίδιο! ΜΗ συνεχίσεις γιατί θα σε θεωρήσει πολύ needy και άτομο το οποίο περιμένει έγκριση για να γίνει σεξουαλικός!!

Πώς μπορείς να ξεφύγεις από αυτό τον φαύλο κύκλο; Στο παρακάτω βίντεο ο Χρήστος υπογραμμίζει τα πιο σημαντικά λάθη που κάνεις και μειώνεις την αξία σου στο φλερτ, με αποτέλεσμα να απορρίπτεσαι.

Συμπέρασμα

Υπάρχουν άπειρα πράγματα που μπορείς να πεις σε μια γυναίκα που σε ενδιαφέρει όταν τη φλερτάρεις με μηνύματα. Εφάρμοσε αυτές τις συμβουλές που σου δώσαμε στο σημερινό άρθρο και συνδύασέ τις με δικές σου πρωτότυπες ιδέες για μηνύματα που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία και το χαρακτήρα σου. Προσέγγισε αποτελεσματικά και με επιτυχία μια γυναίκα που θέλεις, δείχνοντας ότι είσαι ένας Άνδρας Αξίας που ξέρει τι θέλει και πώς να το αποκτήσει. Ξέρει ποιος είναι και εξελίσσεται συνεχώς στο φλερτ και όχι μόνο.

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες εδώ.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα τότε βρες και διάβασε το βιβλίο Άνδρας Αξίας από τους ιδρυτές του Men Of Style εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.