Υπερπροσπαθώντας να Δημιουργήσεις Έλξη Καταστρέφεις το Παιχνίδι σου

Μην υπερπροσπαθείς να προκαλέσεις έλξη

Πως Να Δηγμιουργήσεις Έλξη Χωρίς Να Καταστρέψεις Τις Πιθανότητές Σου

Ένα από τα θέματα που κατά καιρούς έχουμε αντιμετωπίσει με τους άντρες που εμπιστεύονται την συμβουλευτική μας καθοδήγηση είναι η υπερβολική επίδειξη αξίας σε βαθμό που η προσέγγιση να παίρνει αρνητική τροπή. Και εξαφανίζεατι η έλξη. Παρατηρείται δηλαδή το φαινόμενο ενώ ο άντρας έχει αρχικά αξία στα μάτια του στόχου, να συνεχίζει να επιδεικνύει αξία χωρίς να κλιμακώνει την προσέγγιση στο επόμενο βήμα.

Σε πολλά άρθρα μας έχουμε αναφερθεί αρκετά στο θέμα της έλξης. Και έχουμε αναλύσει – μεταξύ άλλων – την σημαντικότητα της αμοιβαίας ανταλλαγής ”αξίας”. Την σημαντικότητα της αξιολόγησης της γυναίκας. Και την σημαντικότητα της ταύτισης των επιπέδων αξίας του άντρα και της γυναίκας.

Για Να Δημιουργήσεις Έλξη Η Αξιολόγηση Είναι Απαραίτητη

έλξη και φλερτ

Όπως έχουμε αναπτύξει στο παρελθόν η έλξη είναι αμοιβαία, το οποίο σημαίνει ότι ο άντρας έχει επιδείξει την αξία του στα μάτια της γυναίκας και η γυναίκα έχει επιδείξει με τη σειρά της την αξία της – μέσω της αξιολόγησης – στα μάτια του άντρα.

Τι σημαίνει όμως αξία; Μάθε στο βίντεο που θα βρεις εδώ.

Μην δίνωντας την απαραίτητη σημασία στις αντιδράσεις και τις ανταποκρίσεις της γυναίκας ο άντρας αδυνατεί να αντιληφθεί ότι έχει αξία στα μάτια της και αντί να περάσει στο στάδιο της αξιολόγησης παραμένει στο στάδιο της επίδειξης αξίας. Τρία από τα πολλά αποτελέσματα που προκαλεί με αυτή την συμπεριφορά είναι :

  • Η γυναίκα (ιδίως με μικρή εμπειρία στο καλό φλέρτ) σχηματίζει την εντύπωση ότι ο άντρας έχει πολύ μεγαλύτερη αξία από την ίδια και λόγω του βασικού ενστίκτου της θα μπλοκάρει την διαδικασία της κλιμάκωσης της προσέγγισης νιώθοντας αδυναμία να χειριστεί τον άντρα.
  • Η γυναίκα (ιδίως με μικρή εμπειρία στο καλό φλέρτ) σχηματίζει ομοίως την εντύπωση ότι ο άντρας έχει πολύ μεγαλύτερη αξία από την ίδια και προσπαθεί να ανεβάσει την δική της αξία στα μάτια του άντρα ο οποίος σχηματίζει λανθασμένα την εντύπωση ότι η γυναίκα είναι δύσκολη και διστάζει να κλιμακώσει.
  • Η γυναίκα αντιλαμβάνεται την παραμονή στο στάδιο επίδειξης αξίας ως αμφιβολία του άντρα για την αξία του και αδυναμία του να ”επικοινωνήσει” καθώς διαπιστώνει ότι ο άντρας δεν κλιμακώνει παρόλο που η γυναίκα του ”επικοινωνεί” δεκτικότητα σε κλιμάκωση και μειώνει τα επίπεδα δεκτικότητας.

Για Να Δημιουργήσεις Έλξη Να Θυμάσαι:

Είσαι άντρας και η φύση σου είναι να κλιμακώνεις την προσέγγισή σου προς την σαρκική επαφή. Αυτή είναι διαδικασία της ίδιας της φύσης και είναι και ένα από τα βασικά σου ένστικτα.

Έλεγχος Δεκτικότητας Και Συγκατάβασης

έλξη και φλερτ

Στην ψυχολογία των κοινωνικών δυναμικών η συνεχόμενη δεκτικότητα ή μή και συγκατάβαση ή μή στην κλιμάκωση μιας συναναστροφής ονομάζεται ορμή συγκατάβασης και διακρίνεται σε θετική και αρνητική (possitive / negative compliance momentum).

Ελέγχοντας τα επίπεδα και την δυναμική της συγκατάβασης και δεκτικότητας διαπιστώνεται αν η αξία που έχει ο άντρας στα μάτια της γυναίκας είναι αρκετή για την κλιμάκωση της συναναστροφής.

Για Να Δημιουργήσεις Έλξη Μην Ξεχνάς :

Το μεγαλύτερο ποσοστό της ανθρώπινης επικοινωνίας είναι μή λεκτικό. Δεν έχει σημασία πόση αξία επιδεικνύεις λεκτικά αν μή λεκτικά επιδεικνύεις το αντίθετο. Στον αντίποδα, δεν χρειάζεται να επιδείξεις αξία λεκτικά αν μή λεκτικά επικοινωνείς αξία. Αξία μπορείς να επικοινωνήσεις με τον τρόπο που περπατάς, με τον τρόπο που χαμογελάς, με τον τρόπο που κοιτάζεις, με τον τρόπο που στέκεσαι κτλ.

Κάθε τί που ζητάς από την γυναίκα κατά την διάρκεια της συναναστροφής σου μαζί της, από την πιο απλή ερώτηση μέχρι το πιο πολύπλοκο αίτημα, είναι ένας έλεγχος δεκτικότητας και συγκατάβασης (compliance test) και κάθε απόκριση/αντίδραση της
είναι μια συγκατάβαση και μια ένδειξη δεκτικότητας ή μια άρνηση.

Ροή Θετικών Απαντήσεων

Διαμόρφωσε κατάλληλα τις διατυπώσεις σου ώστε στην συναναστροφή σου να οδηγείς την γυναίκα σε μια συνεχόμενη ροή θετικών απαντήσεων/ αποκρίσεων ώστε να δημιουργείς ορμή συγκατάβασης/δεκτικότητας.

Δες παρακάτω πως να κρατάς ροή και έλξη όταν φλερτάρεις με μια γυναίκα.

Δεν θα σου γράψω 123 διαφορετικές διατυπώσεις για χάρη του παραδείγματος. Θα πλάσσω όμως στο μυαλό σου την εικόνα μιας απλής προσέγγισης ενός άντρα σε μια γυναίκα στην οποία σε πολύ λίγο χρόνο η γυναίκα δείχνει την δεκτικότητά της για κλιμάκωση.

Παράδειγμα Για Να Δημιουργήσεις Έλξη:

Η γυναίκα απολαμβάνει το ποτό της με την παρέα της και ενώ τυχαία αντάλλαξε ματιές με τον άντρα στη συνέχεια ανταπέδωσε στην βλεματική επαφή του. Ο άντρας προσεγγίζει το τραπέζι της παρέας και με θετική αύρα, χαλαρότητα και χαμόγελο χαιρετά την παρέα:

Α= Άντρας – Γ=Γυναίκα

Α: Γειά σας (παύση για να προλάβει η παρέα να τον δεί) θα απαγάγω για λίγο τη φίλη σας (παύση) θα είμαστε εδώ δίπλα στο κρυσφήγετο μου (και αφού δείξει με το χέρι του το διπλανό τραπέζι καθοδηγεί την γυναίκα από το χέρι στο διπλανό τραπέζι έχοντας θέσει και βάσεις για role play)

Α: Φαντάζομαι θα περιμένεις να ακούσεις κάποια εντυπωσιακή και δυνατή πρώτη ατάκα (παύση) αλλά δεν έχω (παύση) απλά μου άρεσες κ ήθελα να δω αν είσαι πράγματι τόσο ενδιαφέρον άτομο όσο φαίνεσαι (παύση) δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλό (παύση) τι κάνεις ;

Ενώ δηλώνει ότι δεν έχει κάτι ιδιαίτερο να πεί για να ”ανοίξει” την κουβέντα στην ουσία την ”ανοίγει” με τρόπο ιδιαίτερο και απευθύνοντας της το λόγο, θέτει απευθείας τις βάσεις για μια συνεχόμενη ροή θετικότητας.

Γ: Καλά / μπλά μπλά / what ever

Δεν έχει και τόσο σημασία το τί ακριβώς θα απαντήσει αλλά να μας δώσει την τρίτη ένδειξη συγκατάβασης.

Δες πριν συνεχίσεις ποια είναι τα 10 σημάδια ότι υπάρχει έλξη από την πλευρά της.

Η πρώτη ένδειξη συγκατάβασης δόθηκε ήδη με την ανταπόδοση στην βλεματική επαφή και η δεύτερη με το να ακολουθήσει τον άντρα στο διπλανό τραπέζι.

Α: Δείχνεις ευχάριστος και θετικός άνθρωπος … και έχεις και χαλαρωτική φωνή …. μου αρέσουν οι θετικοί άνθρωποι, οι περισσότεροι σήμερα το έχουν χάσει το νόημα, έτσι είσαι γενικά ?

Καθοδηγεί την συμπεριφορά της γυναίκας δείχνοντας της τι είναι αρεστό και τι όχι και της απευθύνει ξανά το λόγο με τρόπο που την αναγκάζει να απαντήσει πάλι θετικά αυξάνοντας τις θετικές αποκρίσεις.

Γ: Χ,Ψ απάντηση

Δεν έχει σημασία τι ακριβώς θα απαντήσει. Αλλά να απαντήσει με τρόπο συμβατό με την καθοδηγούμενη ερώτηση στην οποία είναι σχεδόν απίθανο να απαντήσει αρνητικά.

πειραγμα στο φλερτ

Α: Είσαι από εδώ ?

Άλλη μια αθώα φαινομενικά ερώτηση η οποία καθοδηγεί την συναναστροφή σε ορμή θετικότητας και συγκατάβασης.

Γ: Ναί είμαι από εδώ (Χ) / όχι είμαι από το Ψ

Α: Έχω ακούσει οτι οι γυναίκες απο το Χ,Ψ ειναι ευχάριστοι και θετικοί άνθρωποι και καθόλου ψωνισμένες (μικρή παύση). Και μέχρι στιγμής μπορώ να το επιβεβαιώσω και εγώ (μικρή παύση). Σκέψου ότι ακόμα δεν γνωριστήκαμε και νιώθω άνετα μαζί σου (μικρή παύση). Από ότι βλέπω και εσύ (μικρή παύση) ελπίζω να μην το κάψεις στη συνέχεια, οπότε το νού σου (με χαμογελο). Να δω κάτι στο χέρι σου (και αυτομάτως χωρίς να την περιμένει της πιάνει την παλαμη – συνηθίζοντάς την στο άγγιγμά του. Αλλάζει θέμα συζήτησης θέτωντας την επόμενη καθοδηγούμενη ερώτηση)

Ναί αγαπητέ μου φίλε μπορεί να είναι τόσο απλή η προσέγγιση και σε τόσο σύντομο χρόνο να επιδείξεις αξία. Να επικοινωνήσεις μή φιλική πλαισίωση. Να αρχίσεις να αξιολογείς την γυναίκα μέσω καθοδηγούμενου vibing. Και κυρόως να δημιουργήσεις έλξη. Μπορείς ΚΑΙ ΕΣΥ. Το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση. Θέλεις ;

Σκέφτεσαι κι εσύ ότι ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις μια πιο έντονη σεξουαλική ζωή; Κέρδισε χρόνο, πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.