Υποστήριξε το ντύσιμό σου – Ανδρικά Αξεσουάρ!

Πριν την έξοδο πάντα σκέφτεσαι τι να βάλεις ως αξεσουάρ, τι ταιριάζει με ποιο και αν κολακεύει το ντύσιμό σου. Δες τι δουλεύει σε εμένα.

Ντύσιμο Με Ανδρικά Αξεσουάρ

Καμιά φορά αναρωτιέσαι όταν βγεις έξω τι να βάλεις ως αξεσουάρ, τι ταιριάζει με ποιο και τα λοιπά. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να σου σπάει και τα νεύρα. Δεν διεκδικώ κανενός είδους τίτλο ειδικού και τα λοιπά. Μακριά από μένα αυτά. Αλλά μπορώ να σου πω τι προτιμώ εγώ και τι έχει δουλέψει σε μένα για να πάρεις κάποιες ιδέες και από το να ψάχνεσαι από εδώ και από κει για να βρεις το ιδανικό που δεν έρχεται ποτέ, είναι σίγουρα καλύτερο.

Πριν συνεχίσεις, μάθε πως να αναβαθμίσεις το καθημερινό σου στυλ.

Πριν Βγω Λοιπόν, Επιλέγω Να Συνοδέψω Το Δικό Μου Ντύσιμο Με Ανδρικά Αξεσουάρ :

#1. Ένα Ρολόι.

Όχι υπερβολές. Ένα ρόλεξ είναι πάντα ένα ρόλεξ. Αλλά αν με ρωτήσεις προσωπικά, πάντα μου άρεσαν πιο χοντροκομμένα σχέδια. Σίγουρα σεβασμός και στην ποιότητα αλλά και στο design του. Προτιμώ όμως συνήθως ένα Tag ή κάτι πιο απλό και λίγο μεγαλύτερο σε όγκο. Ειδικά καθημερινές. Από χρώμα, τα χρυσά με απωθούν. Ασημί ή μαύρο ή και τα δύο χρώματα στο ίδιο ρολόι. Δείχνει κλάση και ποιότητα.

Γενικά τα ρολόγια, αν δεν ζεις σε σπηλιά τα τελευταία 30 χρόνια και δεν έχεις ακόμα κινητό, είναι άχρηστα από άποψη χρησιμότητας. Δεν θα βάλεις ρολόι για να μη χάνεις την ώρα αλλά για να συνοδεύσει το ντύσιμο και να αναδείξει την προσωπικότητά σου. Αν δεν είναι σωστό, μη το βάλεις και αυτό ισχύει ειδικά στους άνδρες. Μια γυναίκα και μια χαζομάρα με έναν Μίκυ Μάους να βάλει πάνω δεν θα δώσεις τόση σημασία.

Tag-Heuer-Grand-Carrera-Calibre-6-Rs_banner

 

#2. Φοράω Πάντα Κάτι Στο Λαιμό.

Τα τελευταία χρόνια, φοράω ένα κρεμαστό μαύρο κρύσταλλο που μοιάζει με δόντι λύκου.  Είναι ένα γυαλιστερό κρυσταλλάκι λαξεμένο σαν δόντι με τις αντίστοιχες μικρές έδρες που το κάνουν να μοιάζει σαν παραλληλόγραμμο πολλαπλών εδρών αλλά με το τελικό του σχήμα να είναι ένας κοφτερός κυνόδοντας δεμένος με μαύρο κορδόνι γύρω από το λαιμό.

Αρέσει πολύ γιατί είναι ιδιαίτερο και ένας φοβερός τρόπος για να επιτρέψεις σε κάποιαν να βρει αφορμή για να σου πιάσει κουβέντα ή να την συνεχίσει ακουμπώντας σε φάση «Καλέ τι ωραίο που είναι αυτό, να το δω λίγο» και να απλώνει τα χέρια της στο λαιμό-στήθος σου.  Είναι διακριτικό αλλά κάνει αξιόπιστα την δουλειά του.

wolftooth

 

#3. Ανάλογα Με Το Ρολόι Φοράω Και Ένα Βραχιόλι.

Τους τελευταίους μήνες φοράω ένα βραχιόλι – αλυσίδα μεταλλικό μαύρου χρώματος. Μου το πήραν δώρο οι φίλοι και συνεργάτες μου και πηγαίνει άψογα με το στυλ μου αλλά και με το Tag μου. Γενικά είναι καλό να τα συνδυάζεις αυτά. Μην φοράς χρυσό ρολόι, ασημένιο βραχιόλι και κόκκινο κορδόνι κορδέλα στο ένα χέρι και στο άλλο μια αντίστοιχη χριστουγεννιάτικη κατάσταση γιατί όταν βγαίνεις ο κόσμος πίνει και ξερνάει και εύκολα. Υπάρχουν άπειροι λογαριασμοί στο instagram που μπορείς να ακολουθείς για να πάρεις ιδέες ενώ με 15-20 ευρώ μπορείς να βρεις απίστευτα χειροποίητα  βραχιόλια για άνδρες που μερικές φορές μπορούν να γίνουν πιο ελκυστικά ακόμα και από ένα ρολόι.

Έχε υπόψη σου πως δεν χρειάζεται να χαλάσεις πολλά λεφτά. Απλά να αναζητάς αυτό που σου ταιριάζει. Αν διαβάσεις αυτόν εδώ τον οδηγό θα καταλάβεις. Με 20-30 ευρώ καλύπτεις αρκετούς τομείς της εμφάνισής σου για έξοδο και φλερτ.

Επίσης δες εδώ ένα βίντεο που σου δείχνει πως με λίγα ρούχα μπορείς να έχεις άπειρους συνδυασμούς.

Προσπάθησε επίσης να μη φοράς υπερβολές. Όχι βραχιόλια που καλύπτουν το μισό χέρι λες και είναι μανίκι από σκισμένο φούτερ ή ανδρικά σκουλαρίκια σαν ρόδες ποδηλάτου γιατί πραγματικά πετυχαίνουν το αντίθετο από το να σε κολακεύουν.

Παρακάτω δες 3 απίστευτους συνδυασμούς ρούχων για κάθε ώρα.

Ένας άνδρας όλα αυτά πρέπει να τα έχει καθαρά ως υποστήριξη στο στυλ του και την εμφάνισή του και όχι ως κύριο θέμα συζήτησης για αυτόν όταν θα αποχωρήσει από την παρέα. Καλύτερα να σχολιάσουν αυτά που λες και κάνεις παρά να αποσπάται η προσοχή τους από την 7κιλη κουμούτσα δράκο-κάτι που έχεις κρεμασμένη στο λαιμό και σου έφτιαξε με τα χεράκια της η πρώην σου για να σου θυμίζει την αγάπη σας.

Αν και αυτό το πέτυχε καθώς για να χωρίσετε μάλλον σου ήταν βάρος εφάμιλλο του κρεμαστού αξεσουάρ σου.

Απογείωσε το στυλ σου και την αυτοπεποίθησή σου, η επιτυχία με τις γυναίκες εξαρτάται και από αυτούς τους παράγοντες. Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .