Ήρθε το Τέλος? | Men of Style

Σε αυτό το βίντεο σάς παρουσιάζουμε την επιστροφή της ομάδας μας στα γραφεία μας και την φυσική επανασύνδεση με τους ανθρώπους που δουλεύαμε μαζί τόσο καιρό.
Η περίοδος της καραντίνας ήταν μία δοκιμασία για όλους μας. Ως άνθρωποι της αυτοβελτίωσης γνωρίζαμε από πριν, ότι δεν χρειάζονται κοσμοϊστορικά γεγονότα για να εκτιμήσουμε την επαφή που πρέπει να κρατάμε με τους αγαπημένους μας ανθρώπους.
Οι συνθήκες αλλάζουν και χρειάζεται από τη μεριά μας να εισάγουμε τις δικές μας συνθήκες για τη δημιουργία μιας νέας κατάστασης.
Βγαίνουμε δυνατοί και δεχόμαστε τις αλλαγές που προκύπτουν πάντα με σεβασμό, υπευθυνότητα και δυναμισμό.

Δες το video στο κανάλι μας στο Youtube

Men are back!

Η ευκαιρία σου για δημιουργία είναι εδώ και σε περιμένει

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.