Είσαι Αρσενικό – μέρος 2ο: η κοινωνία σε μεγαλώνει να γίνεις μαλθακός

Η κοινωνία σε μεγαλώνει να είσαι χέστης!

Οι γονείς μου με έμαθαν από μικρό να είμαι ευγενικός. ΄Ο,τι θέλω, να το ζητάω ευγενικά και όμορφα. Να μην αντιμιλάω. Να είμαι πάντα κύριος με τις κοπέλες. Να μην τους μιλάω πρόστυχα. Να τις κυνηγάω γιατί αυτό τις κολακεύει. Να έχω υπομονή μέχρι να “πέσουν”. Να πηγαίνω με τα νερά τους. Θα το εκτιμήσουν.. “Μπορώ σε παρακαλώ να κάνω σεξ μαζί σου απόψε;” Το φαντάζεσαι να το ζητάς έτσι σε μια κοπέλα;

Η μητέρα σου είχε σίγουρα καλές προθέσεις. Και οι δύο σου γονείς. Προσπάθησε όμως να ξεχάσεις τη συμβουλή της. Δε σου έμαθε τα πιο σημαντικά πράγματα. Όπως 2 πολύ βασικοί κανόνες, που κάθε ΑΡΣΕΝΙΚΟ πρέπει να τηρεί:

  1. Το πιο σημαντικό άτομο στη σχέση σου, είσαι ΕΣΥ!
  2.  Τι σε νοιάζει τι σκέφτεται η άλλη;

Το πιο σημαντικό πρόσωπο στη σχέση σου, είσαι ΕΣΥ! Μιλάμε για τη δική σου ζωή. Δεν υφίσταται δημοκρατία στη ζωή σου. Είσαι δικτάτορας. Κοιτάς το καλύτερο για τον ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. Οι γυναίκες δεν ξέρουν τι είναι καλύτερο για σένα, ούτε οι γονείς σου ξέρουν. Εσύ ξέρεις. Μην επηρεάζεσαι απο εξωτερικούς παράγοντες λοιπόν, ούτε από την οικογένειά σου. Αναρωτήσου τι θέλεις. Θέσε τους κανόνες σου. ΜΗΝ καταπιέζεσαι στο σπίτι σου και στην ζωή σου.

Δε λέω ότι οι γονείς μας έκαναν κακό μόνο. Μπορεί κάποιος να είναι πολύ καλός άνθρωπος, και να το χρωστάει στους γονείς του. Είναι καλός με τους άλλους όμως, εις βάρος του εαυτού του. Αυτή την ισορροπία οφείλει κάποιος να διορθώσει, για το καλό του. Οχι να το παρακάνει και να γίνει μαλάκας με όλους και όλα. Έχει προγραμματιστεί να είναι μαλθακός.

Πες σε παρακαλώ”. “Πες ευχαριστώ”. “Χαιρέτα τον γείτονα”. “Πες συγνώμη για αυτό που είπες”. “Να είσαι καλός”. “Να μοιράζεσαι τα παιχνίδια σου με άλλα παιδιά που δεν έχουν”. “Μην πειράζεις τα κοριτσάκια”. “Μη μαλώνεις στο σχολείο με άλλα αγοράκια”.

…. και καταλήγεις να λες “σε παρακαλώ” σε κάποιον που σου κάνει καψώνια, να λες “ευχαριστώ” χωρίς λόγο, να λες “συγγνώμη” που εκφράζεσαι ελεύθερα, να είσαι καλός με ανθρώπους που δεν είναι καλοί μαζί σου, να μοιράζεσαι τα παιχνίδια σου με άλλα παιδιά και να ντρέπεσαι να τα ζητήσεις πίσω, να μην πειράζεις το κοριτσάκι που αν το πείραζες θα “τα φτιάχνατε”, να μη μαλώνεις με άλλα αγόρια που σε προκαλούν και να σου βγαίνει η φήμη του “φλώρου” στο σχολείο. Και ναι, είσαι επισήμως “φλώρος” και μαλθακός!

Όταν βγαίνω έξω να γνωρίσω γυναίκες, μπαίνω στη Ζώνη του Λυκόφωτος. Δεν μπορώ να είμαι μαλθακός, φλώρος και καλός. Δεν έχω αυτή την πολυτέλεια.. Έχω κάνει one night stand με γυναίκες που δεν ήξερα καθόλου, που μιλούσαμε μισή – μια ώρα ή 2 ώρες. Ήμουν σε επιφυλακή μη μου κλέψουν τα λεφτά ή μη μου πάρουν τα κλειδιά του αυτοκινήτου και εξαφανιστούν ενώ ήμασταν σε ξενοδοχείο, ή μην κλέψουν τίποτα από το σπίτι μου αν τις έφερνα σπίτι. Δεν τις ξέρω τις κοπέλες. ΔΕΝ μπορώ να τις εμπιστευτώ με κλειστά τα μάτια και να είμαι “καλός” μαζί τους. Οι γυναίκες είναι αδίστακτα πλάσματα – πέρα από υπέροχα για να είμαι δίκαιος. Λένε ψέμματα, κερατώνουν, θα σου κάνουν τα γλυκά μάτια για να τις κεράσεις και μετά θα πούνε “χάρηκα για τη γνωριμία” και θα φύγουν. Αλλες είναι αυταρχικές, άλλες θα παίξουν με το μυαλό σου μέχρι να τρελαθείς. Πρέπει κι εσύ να είσαι αδίστακτος και να προκαλείς τον σεβασμό τους. Μπορείς να φανταστείς πολλές γυναίκες που αν τους την έπεφτε ο Μπραντ Πιτ ή ο Χ διάσημος που λατρεύουν, δε θα σε κεράτωναν;

Είσαι αρσενικό! Η κοινωνία σε μεγαλώνει να γίνεις μαλθακός, αλλά όλα γίνονται πιο εύκολα όταν ξυπνήσουν τα ένστικτα που ήδη έχεις μέσα σου και συμπεριφερθείς στον εαυτό σου όπως του αξίζει.

Έλα να με βρεις στο Facebook στο προσωπικό μου προφίλ. Εκεί μπορούμε να συζητήσουμε, να μου πεις τις απόψεις σου ή τις αντιρρήσεις σου (η διαφωνία προάγει το διάλογο) ή να με ρωτήσεις ότι θέλεις.

Ακόμα, μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μας, αν δεν έχεις κάνει ήδη. Θα λάβεις αμέσως ένα Δωρεάν E – Book με 19 από τα καλύτερα άρθρα μας.

 

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.