Καλοκαίρι Χωρίς Σχέση – Apla + Andrika #049

Καλοκαίρι Χωρίς Σχέση

Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει για τα καλά και σιγά σιγά αρχίζουμε και προγραμματίζουμε τις διακοπές μας. Το θέμα δημιουργείται όταν δεν υπάρχει ταίρι και θα τις βγάλουμε μόνοι μας.

Τι γίνεται λοιπόν όταν έρχεται καλοκαίρι, ετοιμάζεις διακοπές και είσαι μπακούρης;

Σήμερα λοιπόν συζητούμε τις λύσεις που μπορείς να αξιοποιήσεις όταν είσαι μόνος σου, η ζέστη έχει φτάσει στο maximum και πρέπει οπωσδήποτε να πας κάπου να αράξεις και να ξεκουραστείς.

Μία συζήτηση γεμάτη καλοκαίρι, που αλλού;
Μόνο στο Απλά και Ανδρικά.

Γίνε συνδρομητής στα παρακάτω για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για κάθε νέο επεισόδιο.

YouTube 
iTunes
Spotify 
TuneIn 
Facebook 

Πέρασε Ένα Ακόμα Καλοκαίρι Χωρίς Σχέση ;;;

καλοκαίρι χωρίς σχέση

Αν πας σε διάφορες παραλίες το καλοκαίρι και παρατηρήσεις τον κόσμο : Παρέες ανδρών ξεχωριστά από παρέες γυναικών. Να κοιτάζουν οι άνδρες τις γυναίκες και να μένουν στο παιχνίδι με τα μάτια. Μετά από ώρες να μαζεύει η μία ή η άλλη πλευρά τις πετσέτες τους και να μη γίνεται τίποτα.

Το απόλυτο ξενέρωμα για μια γυναίκα και φυσικά για τους άνδρες που πάλι θα πάνε σπίτι μόνοι τους.

Το φλερτ είναι μια διαδικασία που προσεγγίζεις το αντίθετο φύλο με σκοπό να δημιουργήσεις μια κατάσταση ευχάριστη και για τους δυο. Φυσικά θες να δημιουργήσεις συνθήκες για να έρθει και η έλξη. Αν δεν προσπάθησες αυτό το καλοκαίρι και πάλι, καιρός να αρχίσεις. Αν προσπάθησες και δεν είχες τα αποτελέσματα που θες πραγματικά, ήρθε ο καιρός να κάνεις αλλαγές.

Τι είναι το Apla + Andrika;

Image result for apla+andrika

Ψάχνοντας το τι πραγματικά έχει σημασία για εμάς, καταλήξαμε πως η ανδροπαρέα είναι κάτι ιερό.

Είναι οι κολλητοί σου, που μοιράζεσαι μαζί τους τις σκέψεις σου για τα επαγγελματικά, το φλερτ, τις γυναίκες, τα όνειρα σου και μέσα από την τριβή που παρέχει η ανδρική ειλικρίνεια, περνάς απίστευτα ενώ παράλληλα σε κάνει σοφότερο.
Όμως η ανδροπαρέα δεν μπορεί να είναι μαζί σου σε κάθε στιγμή της ημέρας.

Ή μήπως μπορεί;

Τo Menofstyle.gr για άλλη μια φορά πρωτοπορεί με σκοπό να δημιουργήσει την μεγαλύτερη και πιο ποιοτική ανδροπαρέα.

Αν θέλεις να λάβεις μέρος σε μια κουβέντα με όλα τα καυτά θέματα πάνω στο φλερτ, την ανθρώπινη συμπεριφορά και την προσωπική εξέλιξη περνώντας εκπληκτικά την ώρα σου, τότε το Apla+Andrika είναι η παρέα που έψαχνες.

Μαζί Σου Και Το Καλοκαίρι

Μαζί θα γελάσουμε, θα μιλήσουμε για θέματα όπως δεν μιλούν πουθενά και θα αναλύσουμε ζητήματα της καθημερινότητας μας με τρόπο που θα μας βελτιώσει και θα μας κάνει να ξεχαστούμε.

Το Apla+Andrika είναι κάτι σαν τις διακοπές που θέλεις να κάνεις με τους κολλητούς σου γνωρίζοντας πως οι στιγμές που θα περάσεις μαζί τους θα μείνουν αξέχαστες.

Χωρίς σενάριο, περιορισμούς ή λογοκρισία, ο Σπύρος, ο Χρήστος και ο Θέμης θα σου κάνουν παρέα κάθε εβδομάδα από κάθε πλατφόρμα για να μπορείς να απολαμβάνεις και εσύ την ανδροπαρέα όπως σε βολεύει.

Γνώρισέ μας από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία). Δες εδώ.

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.