Κάνε μια νέα αρχή. Ξεκίνα να φλερτάρεις

Πως Να Κάνεις Μια Νέα Αρχή Στο Φλερτ

Έχουμε τονίσει σε πολλά άρθρα μας τη σημασία που έχει το φλερτ στην ζωή μας.

Το φλερτ πάνω από όλα είναι μια ευχάριστη διαδικασία που μπορεί να σε κάνει καλύτερο στην επικοινωνία με τις γυναίκες και τους άλλους ανθρώπους γενικότερα.

Ακόμη, μαθαίνεις καλύτερα τον εαυτό σου και τον τρόπο που αντιδράς και αντιμετωπίζεις διάφορες καταστάσεις, όπως η απόρριψη και το κυριότερο, κάνεις γνωριμίες με γυναίκες που σου κινούν το ενδιαφέρον. 

Υπάρχουν όμως μερικές περιπτώσεις που έχεις κρατηθεί μακριά από το φλερτ και έχεις σκουριάσει.

Ποιες είναι αυτές;

– Μπορεί να ήσουν σε μια μακροχρόνια σχέση.

– Μπορεί να είχες άλλες προτεραιότητες (σπουδές, επαγγελματική εξέλιξη κλπ)

– Μπορεί να πίστευες ότι “δεν το ‘χεις”.

Υπό αυτές τις συνθήκες είναι πολύ λογικό να αισθάνεσαι ότι το φλερτ είναι βουνό και να έχεις χαμηλή αυτοπεποίθηση και αυτο-εκτίμηση.

Ό,τι από τα παραπάνω και αν ισχύει, δεν είναι ποτέ αργά να μπεις δυναμικά στο χώρο του φλερτ και να κάνεις μια νέα αρχή. 

Επειδή τα πρώτα βήματα μπορεί να σε δυσκολέψουν, αποφασίσαμε σε αυτό το άρθρο να σε καθοδηγήσουμε ώστε να επανέλθεις σταδιακά και να ξεκινήσεις να φλερτάρεις με αυτοπεποίθηση.

#1. Αποδέξου Την Ύπαρξη Του Άγχους

νέα αρχή στο φλερτ

Ο φόβος της απόρριψης κατά το φλερτ δημιουργεί έντονο άγχος, το οποίο μπορεί ακόμη και να σε αποτρέψει από το να μιλήσεις σε μια γυναίκα που σου αρέσει.

Όσο προσπαθείς να καταπολεμήσεις το άγχος, τόσο περισσότερο επικεντρώνεσαι σε αυτό και το ενδυναμώνεις.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το αποδεχτείς και να αρχίσεις να φλερτάρεις. 

Μέρα με τη μέρα θα βλέπεις ότι ακόμη και η απόρριψη που τόσο φοβόσουν, τελικά δεν είναι κάτι τόσο τραγικό και έτσι το άγχος σταδιακά θα μειώνεται.

#2. Κάνε Μια Νέα Αρχή Στο Online Φλερτ

Το online φλερτ έχει κάποια πλεονεκτήματα. 

Είναι ένας καλός τρόπος να μπεις ξανά στο στίβο των νέων γνωριμιών, γνωρίζοντας γυναίκες από την άνεση του σπιτιού σου.

Οι σελίδες γνωριμιών είναι ένα χρήσιμο εργαλείο, ιδιαίτερα για ανθρώπους (κάθε ηλικίας) που δεν έχουν αρκετό διαθέσιμο χρόνο ή είναι ντροπαλοί και ψάχνουν να βρουν έναν τρόπο να  εξαλείψουν τη ντροπή τους.

Στις διάφορες σχετικές ιστοσελίδες υπάρχουν αμέτρητες αξιόλογες κοπέλες με τις οποίες μπορείς να φλερτάρεις, τονώνοντας έτσι την αυτοπεποίθηση σου και αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες.

Αυτό που πρέπει να προσέξεις, είναι να μην πέσεις στην παγίδα των ατέρμονων συζητήσεων online. 

Ο σκοπός είναι να συναντήσεις από κοντά τις γυναίκες που γνωρίζεις μέσα από αυτές τις εφαρμογές.

Και φυσικά προσοχή στα λάθη που πρέπει να αποφύγεις όταν φλερτάρεις στο διαδίκτυο. Μάθε περισσότερα στο βίντεο που θα δεις εδώ.

#3. Οι Φίλοι Μπορούν Να Βοηθήσουν Να Κάνεις Μια Νέα Αρχή

νέα αρχή στο φλερτ

Μην ξεχνάς ότι η παρέα σου είναι εκεί για να σε βοηθήσει. 

Μίλησε τους και οργανωθείτε, ώστε να αλλάξετε όλοι μαζί σαν παρέα και να δραστηριοποιηθείτε στον χώρο του φλερτ.

Εκείνοι που είναι ήδη σε σχέση μπορούν να σε φέρουν σε επαφή με γυναίκες που ξέρουν ότι είναι σε παρόμοια φάση με εσένα και μάλιστα θα είναι πιο εύκολο να φλερτάρεις, καθώς θα έχουν ήδη δημιουργήσει για εσένα ένα καλό κλίμα.

Ακόμη όμως και αν δεν υπάρχουν διαθέσιμες γυναίκες στην παρέα, τίποτε δεν σε εμποδίζει από το να κυκλοφορήσεις έξω με την παρέα σου και να γνωρίσετε κοπέλες στο δρόμο ή στα νυχτερινά μαγαζιά.

Μπορείς να πάρεις την παρέα σου και να πας σε διάφορες εκδηλώσεις, συναυλίες κλπ.

Το μυστικό γενικότερα είναι να κοινωνικοποιηθείς και αυτό θα είναι πιο εύκολο, αν το κάνεις με φίλους, εφ’ όσον έχουν κι εκείνοι την ίδια νοοτροπία και έχουν σκοπό να φλερτάρουν. 

#4. Απόκτησε Καλή Ιδέα Για Τον Εαυτό Σου

Συνειδητοποιώντας την αξία σου και κατανοώντας καλύτερα τον εαυτό σου, θα μπορέσεις να βγεις έξω και να φλερτάρεις με μεγαλύτερη άνεση.

Ένας πρόσφατος χωρισμός ή μια μακρά περίοδος χωρίς σχέση μπορεί να σε έχουν ρίξει ψυχολογικά και να μην έχεις διάθεση.

Μια νέα αρχή λοιπόν μπορεί να περιλαμβάνει μια σειρά κινήσεων ανανέωσης.

Μια αλλαγή στο στιλ σου, βελτίωση της διατροφής και τακτική άσκηση θα δώσουν ώθηση στην αυτοπεποίθηση σου και θα σε κάνουν να αισθανθείς περισσότερο ελκυστικός.

Πάρτο απόφαση και πριν κάνεις τη νέα αρχή σου στο φλερτ, αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου, κάνοντας δραστηριότητες που απολαμβάνεις.

#5. Κάνε Σεξ Χωρίς Δεσμεύσεις

Αυτό ίσως ακούγεται δύσκολο, όμως υπάρχει πάντα η πιθανότητα να υπάρχει στη ζωή σου κάποια γυναίκα με την οποία μπορείς να κάνεις σεξ χωρίς δεσμεύσεις.

Με αυτό τον τρόπο, θα υπενθυμίσεις στον εαυτό σου ότι δεν υπάρχουν μόνο οι πρώην σου.

Από την άλλη, θα βελτιωθεί η ψυχολογία σου και θα αυξηθεί η αυτοπεποίθηση σου περνώντας καλά.

Αν νομίζεις ότι όλοι κάνουν σεξ, εκτός από εσένα, τσέκαρε το βίντεο του Χρήστου, για να δεις τι μπορείς να κάνεις για αυτό.

#6. Κάνε Μικρά Βήματα Όταν Θέλεις Να Κάνεις Μια Νέα Αρχή

Αυτό είναι πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα για περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν πρόσφατα βιώσει έναν δύσκολο χωρισμό.

Πάρε όσο χρόνο χρειάζεται, ώστε να ξεπεράσεις τις προηγούμενες σχέσεις σου.

Η νέα αρχή σου δεν θα είναι επιτυχημένη, αν βγάζεις στις γυναίκες που φλερτάρεις τον θυμό σου ή άλλα αρνητικά συναισθήματα.

#7. Μπορείς Να Φλερτάρεις Οπουδήποτε

Αυτό που πρέπει να θυμάσαι πάντα είναι ότι έχεις τη δυνατότητα να φλερτάρεις οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι.

Δεν χρειάζεται να βγαίνεις σε μπαράκια ή κλαμπ κάθε βράδυ.

Μπορείς να φλερτάρεις στο σούπερ μάρκετ, στο γυμναστήριο, στη βιβλιοθήκη και οπουδήποτε αλλού δραστηριοποιείσαι.

Το ερώτημα “φλερτ στο μπαρ ή φλερτ στο δρόμο”, μας έχει απασχολήσει στο παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό  podcast του Apla+Andrika.

#8. Απόλαυσέ Το

Είναι κατανοητό και λογικό ότι στόχος σου είναι να κάνεις καινούριες γνωριμίες. 

Όμως, όταν εστιάζεις μόνο σε αυτό, χάνεις το σημαντικότερο στοιχείο του φλερτ, που είναι η ευχαρίστηση που αντλείς από αυτό.

Όρισε ως πρωταρχικό στόχο το να περάσεις καλά, κάθε φορά που βγαίνεις έξω και μην προσκολλάσαι στον στόχο.

Περνώντας καλά και απολαμβάνοντας τη διαδικασία, θα έρθουν και τα πολυπόθητα αποτελέσματα.

Μην ξεχνάς ότι ένας άντρας που χαμογελά και δείχνει να περνά όμορφα, ξεχωρίζει και είναι περισσότερο ελκυστικός για τις γυναίκες, καθώς προβάλλει την εξωστρέφεια και την κοινωνικότητα του και άρα προδιαθέτει θετικά.

Κλείνοντας:

Μπαίνοντας δυναμικά στο παιχνίδι του φλερτ, θα σου δοθεί η δυνατότητα να εξελιχθείς σαν άτομο και να βελτιώσεις ικανότητες και πτυχές της προσωπικότητας σου που θα σου φανούν χρήσιμες σε κάθε τομέα της ζωής σου.

Έτσι, το φλερτ μπορεί όχι μόνο να σε βοηθήσει να κάνεις γνωριμίες, αλλά και να αποτελέσει ένα εργαλείο που θα συμβάλλει στο να κάνεις τη νέα αρχή που οραματίζεσαι.

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.