Κάνε Σεξ: 5 Λόγοι που δεν Κάνεις όσο Σεξ θα Ήθελες

Κάνε Σεξ: 5 Λόγοι που δεν Κάνεις όσο Σεξ θα Ήθελες

Γιατί Δεν Κάνεις Σεξ Όσο Θα Ήθελες

Το να κάνεις σεξ όσο θα ήθελες είναι πολύ σημαντικό για την υγεία και την ψυχολογία σου.

Ένας άντρας που δεν κάνει όσο σεξ θέλει στη ζωή του:

Είναι πιο πιθανό να βιώνει μια ερωτική και σεξουαλική απογοήτευση και να νιώθει ότι οι γυναίκες δεν τον θέλουν όσο θα ήθελε εκείνος.

Η σεξουαλική πληρότητα και ικανοποίηση παίζει τεράστιο ρόλο στο φλερτ:

Α) Όσο περισσότερο νιώθεις γεμάτος και ικανοποιημένος από τη σεξουαλική σου ζωή.

Β) Τόσο περισσότερο βρίσκεσαι σε αφθονία, καθώς νιώθεις ότι έχεις ερωτικές επιλογές.

Επίσης, είσαι πιο άνετος με τις γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ και του φλερτ, κι αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί τα ερωτικά σου αποτελέσματα είναι καλά.

Τέλος, νιώθεις cool και ικανοποιημένος με τον εαυτό σου. Και αυτή η ψυχολογία είναι που σε ανεβάζει και σε κάνει να μην κυνηγάς και να μην παρακαλάς καμία γυναίκα.

Μια πλήρης σεξουαλική ζωή είναι πολύ σημαντική για κάθε άντρα και για κάθε γυναίκα στη Γη.

Εάν κάτι σου λείπει στο κομμάτι αυτό και νιώθεις ότι δεν κάνεις όσο σεξ θα ήθελες, τότε το πιθανότερο είναι ότι πέφτεις σε συμπεριφορές στο φλερτ που δεν σε κάνουν ελκυστικό.

Επομένως, γιατί δεν κάνεις όσο σεξ θα ήθελες;

Ποιοι είναι οι λόγοι και πώς μπορείς να τους εξαλείψεις μια κι έξω;

κάνεις σεξ όσο θα ήθελες

#1. Δεν Προσεγγίζεις Γυναίκες Και Δεν Κάνεις Σεξ

Όλα ξεκινούν από το πρώτο βήμα. Εάν δεν κάνεις το πρώτο βήμα και δεν προσεγγίζεις και φλερτάρεις γυναίκες, τότε είναι πολύ απίθανο να κάνεις σεξ με μια γυναίκα.

Την ώρα που είσαι σε ένα κλαμπ έξω και σε κοιτάει, πήγαινε και μίλα της.

Δεν υπάρχει κάτι πιο απλό και πιο όμορφο από το να διεκδικείς αυτό που θέλεις φλερτάροντας.

Είναι πολύ πιθανό να κολλάς και να φοβάσαι, αλλά θυμήσου ότι εάν θέλεις να κάνεις περισσότερο σεξ συχνότερα, θα πρέπει να αναλάβεις δράση και να κάνεις κάτι γι’ αυτό.

Επομένως, αντί να παραπονιέσαι που δεν σου έρχονται τα πράγματα όπως θα ήθελες στον σεξουαλικό τομέα, ξεκίνα να προσεγγίζεις και να φλερτάρεις.

Μετά από κάθε προσέγγιση θα νιώθεις καλύτερα και θα συνειδητοποιήσεις σταδιακά ότι έχεις τις ικανότητες που χρειάζονται προκειμένου να κάνεις το φλερτ πετυχημένο.

Και αυτό είναι κάτι που θα σου δώσει μια άλλου είδους δύναμη και θα σε κάνει αυτόματα πιο ελκυστικό στο αντίθετο φύλο.

Είναι απλά μαθηματικά.

Όσο περισσότερο προσεγγίζεις τις γυναίκες που σου αρέσουν και όσο περισσότερο φλερτάρεις, τόσο πιο πιθανό είναι με κάποιες από αυτές να καταλήξετε στο κρεβάτι και να κάνετε σεξ.

Εάν όμως είσαι εμφανίσιμος αλλά δεν κάνεις σεξ, τότε δες το βίντεο του Χρήστου με τα πιο απλά βήματα για να λύσεις αυτό το θέμα.

Επομένως, κάνε το πρώτο βήμα και μίλα της.

 

#2. Μπαίνεις Συχνά Στο Friendzone Γιατί Δεν Εκφράζεις Τις Ερωτικές Σου Προθέσεις

Το δεύτερο βήμα και ο δεύτερος λόγος που δεν κάνεις σεξ όσο συχνά θα ήθελες είναι ότι σε όλες τις γυναίκες μιλάς ως φίλος.

Όταν φλερτάρεις ή γνωρίζεις μια γυναίκα που βλέπεις ερωτικά, θα πρέπει εξ αρχής, μέσα στα δέκα πρώτα λεπτά της επικοινωνίας σας, να τις κάνεις γνωστές τις ερωτικές σου προθέσεις.

Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό προκειμένου να κάνεις σεξ.

Μπορεί να είναι δύσκολο μερικές φορές, αλλά εάν βάζεις τον εαυτό σου διαρκώς στο friendzone είναι λογικό να μην κάνεις όσο σεξ θα ήθελες.

Μίλα ξεκάθαρα στη γυναίκα και πες της ότι την βλέπεις ερωτικά.

Θα αποφύγεις πολλές δυσάρεστες καταστάσεις με αυτό και σίγουρα θα κερδίσεις χρόνο και ενέργεια από το να περιμένεις παθητικά να γίνει κάτι.

Επομένως, ξεκαθάρισε εξ αρχής ότι βλέπεις ερωτικά τη γυναίκα που σου αρέσει ώστε να δεις τις αντιδράσεις της και να κάνεις σεξ μαζί της, εάν θέλει κι εκείνη.

 

#3. Δεν Κλιμακώνεις Τη Σεξουαλική Έλξη

Από τη στιγμή που γνωρίσεις μια γυναίκα που σου αρέσει, πρέπει να την φλερτάρεις. Το φλερτ σημαίνει ότι και θα την κάνεις να νιώσει άνετα μαζί σου, αλλά κυρίως ότι θα την κάνεις να νιώσει έλξη.

Και στη συνέχεια, θα πρέπει να εισάγεις και να κλιμακώνεις τη σεξουαλική έλξη μεταξύ σας.

Αυτό μπορεί να γίνει κυρίως με τους εξής τρεις τρόπους:

α) Πείραγμα.

Πες της κάτι αστείο, πείραξέ την με χαμόγελο και χωρίς να την προσβάλλεις, και μετά άγγιξέ την.

β) Άγγιγμα.

Το άγγιγμα είναι εξαιρετικά σημαντικό. Ξεκίνα να αγγίζεις τη γυναίκα κάθε φορά που γελάει ή που την πειράζεις, προκειμένου να νιώσει οικεία μαζί σου και να αρχίσει να αισθάνεται έλξη.

γ) Σεξουαλικά Υπονοούμενα.

Τα σεξουαλικά υπονοούμενα παίζουν τεράστιο ρόλο στο να δημιουργηθεί σεξουαλική έλξη, ειδικά εάν γίνουν στη σωστή δόση και με τον σωστό τρόπο.

Γελάστε μαζί, κι άγγιξέ την και πάλι.

Αυτά τα τρία σημεία θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις σεξουαλική έλξη. Θα πρέπει να τα εφαρμόζεις καθ’ όλη τη διάρκεια της επικοινωνίας σας και να κλιμακώνεις τη σεξουαλική έλξη σταδιακά, όσο βλέπεις ότι και η γυναίκα νιώθει πιο άνετα μαζί σου.

 

δεν κάνεις σεξ όσο θες

 

#4. Δεν Κάνεις Σεξ Γιατί Χάνεις Ευκαιρίες

Πολλοί από εμάς, ενώ έχουμε ευκαιρίες να κάνουμε σεξ, δεν τις βλέπουμε ή τις αφήνουμε να περάσουν.

Αυτό είναι πολύ περισσότερο σύνηθες απ’ ότι θα νόμιζε κάποιος.

Ενδεχομένως να είναι κάποια γυναίκα που μας βρίσκει ελκυστικούς και δεν το καταλάβαμε. Ενδεχομένως να είναι μια γυναίκα που μας θέλει κι εμείς νομίζαμε ότι μας βλέπει ως φίλο.

Ή, ενδεχομένως να είναι σε κάποιοι κλαμπ ή μπαρ έξω, κάποια γυναίκα που μας κοίταζε διαρκώς κι εμείς δεν κάναμε κίνηση.

Ενδέχεται να έχασες μια ευκαιρία για μια σχέση που ήταν μόνο για το σεξ. Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika σχετικά με τις σχέσεις που είναι μόνο για το σεξ.

Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι άντρες χάνουμε ευκαιρίες, είτε γιατί δεν το διεκδικούμε περισσότερο είτε γιατί δεν εκφράζουμε ξεκάθαρα τις ερωτικές μας προθέσεις.

Για να το λύσεις αυτό θα χρειαστεί να είσαι πιο ανοιχτός σε νέες ευκαιρίες και να δεις την πραγματικότητα πιο ξεκάθαρα.

Παρατήρησε τις γυναίκες που έχεις γύρω σου και πώς σου συμπεριφέρονται.

Αυτό θα σε βοηθήσει να αδράξεις ευκαιρίες που προηγουμένως δεν έβλεπες.

 

#5. Βλέπεις Πολλές Ταινίες Πορνό

Ένας από τους βασικότερους λόγους που δεν κάνεις όσο σεξ θα ήθελες είναι ότι βλέπεις συχνά ταινίες πορνό.

Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, όταν βλέπουμε συχνά ταινίες πορνό, μειώνεται η σεξουαλική μας επιθυμία για πραγματικό σεξ.

Νιώθουμε πλήρης καθώς αντικαθιστούμε το πραγματικό σεξ με τον αυνανισμό και δεν βγαίνουμε έξω στην πραγματική ζωή να κυνηγήσουμε και να διεκδικήσουμε πραγματικό σεξ.

Επομένως, εάν βλέπεις συχνά ταινίες πορνό να ξέρεις ότι αυτός είναι ένας βασικός λόγος που δεν κάνεις όσο σεξ θα ήθελες.

Μείωσέ το ή, ακόμα καλύτερα, σταμάτα το τελείως.

Μόλις το σταματήσεις θα αντιληφθείς ότι όντως η σεξουαλική σου ζωή δεν είναι όπως θα ήθελες και θα αποκτήσεις κίνητρο να βγεις έξω και να φλερτάρεις με γυναίκες.

Και πίστεψέ με, καμία ταινία πορνό δεν μπορεί να αντικαταστήσει την πραγματική σεξουαλική επαφή με τη σύντροφό σου ή γενικότερα με μια γυναίκα.

δεν κάνεις σεξ όσο θες

Κλείνοντας, θα ήθελα να τονίσω το πόσο σημαντικό είναι να αναγνωρίζουμε ένα θέμα που έχουμε, να το αναγνωρίζουμε και τελικά να το αντιμετωπίζουμε.

Η σεξουαλική σου ζωή είναι πολύ σημαντική. Μην αμελείς το να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις και σου αξίζει στον σεξουαλικό τομέα και να κάνεις όσο σεξ πραγματικά θέλεις.

Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε ικανοποιημένοι στη σεξουαλική μας ζωή.

Ανάλαβε δράση.

Μπορείς να φλερτάρεις περισσότερο.

Μπορείς να κάνεις σεξ περισσότερο.

Μπορείς να διεκδικήσεις αυτό ακριβώς που σου αξίζει.

 

Μήπως δεν κάνεις όσο σεξ θα ήθελες; Όλα μπορούν να αλλάξουν. Δες εδώ.

Μην ξεχνάς, μπορείς να παραγγείλεις το βιβλίο Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.