Κάνε Σεξ και Απόλαυσέ το: Βασικοί Κανόνες για Μεγαλύτερη Απόλαυση

Κάνε Σεξ και Απόλαυσέ το: Βασικοί Κανόνες για Μεγαλύτερη Απόλαυση

Το να κάνεις σεξ είναι μια απόλαυση από μόνο του, σε πολλές περιπτώσεις όμως, λόγω διαφόρων παραγόντων, καταλήγουμε να μην απολαμβάνουμε το σεξ όσο θα θέλαμε.

Ενδεχομένως να έχουμε άγχος, ίσως μας αρέσει πολύ η γυναίκα που κάνουμε σεξ και κολλάμε, ή μπορεί να νιώθουμε άβολα με το σώμα μας. Σε κάθε περίπτωση, αυτοί και ίσως και άλλοι παράγοντες επηρεάζουν το πόσο απολαμβάνουμε τη σεξουαλική εμπειρία.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να υπάρχει απόλαυση στο σεξ, καθώς είναι και ένα βασικό κομμάτι του. Εάν κάνεις σεξ και δεν το απολαμβάνεις όσο θα ήθελες, το σημερινό άρθρο θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις αυτό το θέμα και να είσαι πιο χαλαρός κατά τη διάρκεια του σεξ.

Είτε κάνεις σεξ με το ταίρι σου είτε πρόκειται για one night stand, οι κανόνες είναι περίπου οι ίδιοι και ισχύουν για όλες τις περιπτώσεις.

 

#1. Μην Σκέφτεσαι Όταν Κάνεις Σεξ

Πολλές φορές, κατά τη διάρκεια του σεξ ενδέχεται να σκεφτόμαστε υπερβολικά, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να το απολαύσουμε. Είτε σκεφτόμαστε άγχη και διάφορα θέματα που μας απασχολούσαν κατά τη διάρκεια της ημέρας, είτε σκεφτόμαστε το εάν και πόσο ικανοποιούμε τη γυναίκα.

Σε κάθε περίπτωση, εάν έχεις υπερβολικά πολλές σκέψεις κατά τη διάρκεια του σεξ είναι λογικό να μην μπορείς να το απολαύσεις. Από τη στιγμή που το μυαλό σου είναι απασχολημένο με σκέψεις, δεν μπορεί να είναι επικεντρωμένο στο παρόν.

Επομένως, άσε τις ανησυχίες έξω από το κρεβάτι. Ωστόσο, εάν είσαι εμφανίσιμος αλλά δεν κάνεις σεξ, τότε πρέπει οπωσδήποτε να δεις το βίντεο του Χρήστου σχετικά με τους λόγους που συμβαίνει αυτό και πώς μπορείς να το αντιμετωπίσεις.

Εάν υπάρχει κάτι που σε απασχολεί αυτήν την περίοδο δεν χρειάζεται να το αναλύεις όταν κάνεις σεξ, καθώς δεν πρόκειται να το λύσεις εκείνη τη στιγμή. Εάν αντίθετα σκέφτεσαι διαρκώς το εάν ικανοποιείς τη γυναίκα ή εάν θα ήθελε κάτι άλλο, τότε και πάλι δεν μπορείς να αφεθείς και να απολαύσεις τη στιγμή.

Ξέχνα τα όλα και επικεντρώσου στο τώρα.

#2. Μην Κάνεις Πράγματα Που Δεν Σου Αρέσουν

Ένας άλλος λόγος που δεν απολαμβάνεις το σεξ όσο θα ήθελες είναι ότι μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις πράγματα είτε στα προκαταρκτικά είτε κατά τη διάρκεια του σεξ που δεν σε ενθουσιάζουν ή που δεν σου αρέσουν καθόλου.

Αυτό το κάνεις προκειμένου να ικανοποιήσεις τη γυναίκα. Ωστόσο, εάν δεν σου αρέσει εσένα και δεν το απολαμβάνεις εσύ, τότε σίγουρα δεν θα το απολαύσει κι εκείνη τόσο όσο θα μπορούσε να το απολαύσει.

Φυσικά και μερικές φορές θα κάνουμε πράγματα στο κρεβάτι που αρέσουν περισσότερο στη γυναίκα απ’ ότι σε εμάς, καθώς ο σκοπός είναι να είμαστε και οι δύο ικανοποιημένοι. Ωστόσο, πρόσεχε μην θυσιάζεις τη δική σου ικανοποίηση και απόλαυση προκειμένου να περνάει καλά εκείνη.

 

#3. Διάλεξε Μια Γυναίκα Που Να Έχετε Χημεία Για Να Κάνεις Σεξ

Είναι πολύ σημαντικό το να έχεις χημεία με τη γυναίκα που κάνετε σεξ. Η χημεία στο σεξ είναι κάτι που σας κάνει και τους δύο να περνάτε καλύτερα και να το απολαμβάνετε περισσότερο.

Το εάν έχετε χημεία μπορείς να το καταλάβεις ακόμα και από τον τρόπο που φιλιέστε ή αγγίζεστε πριν φτάσετε στο σεξ.

Χωρίς χημεία, είναι λογικό να νιώθετε και οι δύο κάπως μπλοκαρισμένοι και να μην μπορείτε να αφεθείτε πλήρως. Επομένως, καλό είναι να επιλέγεις γυναίκες με τις οποίες ταιριάζετε στο σεξ και έχετε τα ίδια γούστα.

#4. Μην Προσπαθείς Να Τα Κάνεις Όλα Τέλεια

Κάτι που μας πιάνει πολλές φορές κατά τη διάρκεια του σεξ είναι ότι θέλουμε και προσπαθούμε να τα κάνουμε όλα τέλεια.

Μας πιάνει μια ανησυχία εάν το κάνουμε αρκετά καλά, εάν της αρέσει, εάν θα ήθελε να κάνουμε κάτι διαφορετικό και εάν ικανοποιείται. Ωστόσο, αυτό μας κάνει αρκετά σφιγμένους και δεν μπορούμε να αφεθούμε, να το απολαύσουμε και να αποδώσουμε όπως θέλουμε.

Αντί να προσπαθείς να τα κάνεις όλα τέλεια, αποδέξου ότι τέλειο δεν υπάρχει και αφέσου στο συναίσθημα που σου δημιουργεί η κατάσταση. Σίγουρα κάποια πράγματα θα της αρέσουν και κάποια άλλα όχι. Όπως κι εσένα.

Μην κολλάς εκεί όμως. Όσο περισσότερο αφεθείς, τόσο καλύτερος θα είσαι και τόσο περισσότερο θα ικανοποιηθείτε και οι δύο.

#5. Ζήτα Αυτά Που Θέλεις Να Κάνετε Στο Σεξ Προκειμένου Να Είσαι Ικανοποιημένος

Ο πέμπτος κανόνας είναι να εκφράζεις τις ανάγκες σου. Εάν υπάρχει κάτι που θέλεις να κάνετε διαφορετικά, πες το ή δείξε το στη γυναίκα. Δεν είναι κακό το να εκφράζεις τις ανάγκες και να ζητήσεις κάτι. Ίσα ίσα που σε πολλές περιπτώσεις κάνει τα πράγματα μεταξύ σας πιο… πικάντικα!

Θυμήσου ότι και η γυναίκα θέλει να σε ικανοποιήσει και περιμένει από εσένα να της πεις τις προτιμήσεις σου και τις φαντασιώσεις σου.

Σε όποιο στάδιο της σχέσης σας κι αν είστε, αυτό θα βοηθήσει πολύ στο να μάθετε καλύτερα ο ένας τον άλλον και τελικά, να το απολαύσετε πολύ περισσότερο.

Ακόμα κι αν είστε σε μια σχέση που είναι μόνο για σεξ, το να εκφράζεστε ανοιχτά και να λέτε τι σας αρέσει θα βοηθήσει στο να το απολαύσετε πολύ περισσότερο. Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcst Apla+Andrika σχετικά με αυτό.

 

Συνολικά, είναι πολύ σημαντικό το να απολαμβάνεις το σεξ, τόσο εσύ όσο και η γυναίκα. Μην κολλάς στο να εκφραστείς και να είσαι ο εαυτός σου κατά τη διάρκεια του σεξ. Άσε τα άγχη και τις σκέψεις σου πίσω και επικεντρώσου στη στιγμή.

Το σεξ είναι απόλαυση. Εάν έχεις τις ερωτικές επιλογές που θέλεις και κάνεις σεξ με τις γυναίκες που σου αρέσουν, είναι πολύ πιο πιθανό να το απολαμβάνεις.

Επομένως, διάλεξε τις κατάλληλες για εσένα γυναίκες και αφέσου στη στιγμή.

 

Μήπως δεν κάνεις όσο σεξ θα ήθελες; Όλα μπορούν να αλλάξουν. Δες εδώ.

Και φυσικά, μην ξεχνάς πώς μπορείς να παραγγείλεις το βιβλίο Άνδρας Αξίας, εδώ

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.