Κάνε τη να Νιώσει Άνετα

Κάνε τη να Νιώσει Άνετα

Κάνε Τη Γυναίκα Να Νιώσει Άνετα Μαζί Σου

Η γυναίκα έχει ανάγκη να νιώσει άνετα. Σίγουρα είναι κάτι που έχεις ακούσει είτε από άλλους είτε από την ίδια τη γυναίκα που μιλάς: “θέλω να νιώσω άνετα” ή “δε νιώθω άνετα ακόμα μαζί σου”.

Γιατί Είναι Τόσο Σημαντικό Να Νιώσει Η Γυναίκα Άνετα;

κάνε τη γυναίκα να νιώσει άνετα

Η γυναίκα έχει ανάγκη να νιώσει άνετα πρώτα με έναν άνδρα και να μη βιαστεί να κάνει σεξ μαζί του, για διάφορους λόγους, εξαιτίας ενός μίγματος διαφορετικών συναισθημάτων. Συναισθημάτων που συσχετίζονται και εξυπηρετούν παρόμοιους σκοπούς.

  1. Να την αποτρέψουν από το να κάνει σεξ με έναν άνδρα που έχει χαμηλή αξία.
  2. Να την αποτρέψουν από το να κάνει σεξ με έναν άνδρα που δε θα θέλει μάλλον να την ξαναδεί.
  3. Να την αποτρέψουν από το να κάνει κακό στη φήμη της.
  4. Να την αποτρέψουν από το να μπει σε κάποια επικίνδυνη κατάσταση με έναν άνδρα που δε γνωρίζει καλά και δεν εμπιστεύεται – π.χ. να μπει στο αυτοκίνητό του.

Η Ασφάλεια Είναι Το Πρώτο Θέμα Που Απασχολεί Τη Γυναίκα

Θέλει να νιώσει ότι οπουδήποτε βρίσκεται μαζί σου, θα είναι ασφαλής. Ό,τι και αν συνεπάγεται αυτό. Δεύτερη μοίρα έχει η αξία που έχεις ως άνδρας, μετά το πώς τη βλέπεις (όχι για μία βραδιά δηλαδή, αν και αρκετές γυναίκες πια είναι ΟΚ και με κάτι τέτοιο) και τέλος η φήμη της.

κάνε τη γυναίκα να νιώσει άνετα

Η άμυνα της γυναίκας λοιπόν και η όλη “άνεση” που θέλει να νιώσει μαζί σου, υπάρχει για να την προστατεύσει. Θα προσπαθήσει να σαμποτάρει την προσπάθειά σου μέχρι να νιώσει τα επίπεδα άνεσης που θέλει να νιώσει για να προχωρήσει μαζί σου. Η άμυνα της γυναίκας δηλαδή για διαφορετικούς λόγους, σημαίνει ότι για παρόμοια συναισθήματα θα παρουσιάσει διαφορετικά είδη αντίστασης.

Π.χ. Το να σκεφτεί “είναι υπερβολικά νωρίς για να κάνω κάτι μαζί του” είναι διαφορετικό συναίσθημα από το “είναι loser” ή από το “δεν πρέπει να του αρέσω τόσο πολύ”.  Κάποιες άμυνες / συναισθήματα υπάρχουν για να “αναγκάσουν” τον άνδρα να προσπαθήσει περισσότερο, ενώ άλλα για να τον αποφύγει. Επίσης πολλές φορές η άμυνα που έχει η γυναίκα μπορεί να είναι για να ελέγξει την επιμονή του άνδρα, την ανοχή του, την υπομονή του αλλά και τις τυχόν άσχημες αντιδράσεις του.

Και Ποτέ Μην Ξεχνάς Τις Παρακάτω Τέσσερις Συμβουλές

#1. Επιβάλλεται Να Είσαι Διακριτικός.

Δεν είναι εύκολο για μία γυναίκα να κάνει κάτι με έναν άγνωστο άνδρα. Δεν κάνει καλό στη “φήμη” της αν μαθευτεί. Σίγουρα την ανησυχεί αν ο άνδρας που γνώρισε θα είναι εχέμυθος ή αν θα βγει να το πει σε όλους τους φίλους του την επόμενη μέρα. Φρόντισε η γυναίκα που σου αρέσει να μάθει ότι είσαι διακριτικός και δεν περηφανεύεσαι για τις κατακτήσεις σου, δεν εκθέτεις γυναίκες.

Και φυσικά φρόντισε να αποφύγεις τις 3 παρακάτω απελπισμένες συμπεριφορές που την ξενερώνουν.

#2. Δεν Μπορεί Κανείς Να Σε Κατηγορήσει Για Τα Συναισθήματά Σου.

Ο καλύτερος τρόπος για να παρασύρεις μία γυναίκα είναι να δείξεις ότι δεν κινείσαι βάσει σχεδίου, αλλά βάσει ενστίκτου.  Είσαι ένας άνδρας που έχει αξία και αφήνει το συναίσθημα να τον παρασύρει, καθώς εμπιστεύεται τα ένστικτά του.

Τα ένστικτά σου σε οδήγησαν στο να προσεγγίσεις τη συγκεκριμένη γυναίκα και να της εκφράσεις το ερωτικό του ενδιαφέρον. Και είναι σημαντικό να το κάνεις αυτό από την αρχή της γνωριμίας όπως θα δεις σε αυτό το βίντεο.

#3. Η Γυναίκα Πρέπει Να Νιώσει Άνεση Και Εμπιστοσύνη.

Εμπιστοσύνη ώστε να νιώθει ασφαλής μαζί σου καθώς θα βλέπει ότι έχεις υγιείς αντιδράσεις όταν είσαι υπό πίεση (π.χ. όταν σου λέει “όχι ακόμα” ή αν σε πειράξει λίγο και αναρωτιέσαι αν σε ειρωνεύεται, όπου πρέπει να φανείς ψύχραιμος αλλά δεν υπάρχει και λόγος να μη φανείς ψύχραιμος).

Δες και το βίντεο με τα 10 σημάδια ότι την ελκύεις πριν κλείσουμε.

#4. Αν Η Γυναίκα Νιώσει Υπεύθυνη Για Αυτό Που Γίνεται Και “Εύκολη”, Θα Το Σταματήσει.

Έχεις την ευθύνη της κλιμάκωσης. Για να νιώθει άνετα εσύ πρέπει να είσαι αυτός που κλιμακώνει και η γυναίκα αυτή που δέχεται την κλιμάκωση ή κατά διαστήματα προβάλει αντίσταση.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πώς να ρίχνεις τις άμυνες της γυναίκας, μη διστάσεις να κλείσεις μία δωρεάν συνάντηση μαζί μου. Μία ώρα δωρεάν στο χώρο μας.

Κουράστηκες να μην παίρνεις αυτό που σου αξίζει στο φλερτ και τις γυναίκες; Υπάρχει λύση. Πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.