Φλερτ και Social Media: Τρόποι για να Φλερτάρεις

Πλέον το να φλερτάρεις μέσα από κάποιο social media, αποτελεί μια πραγματικότητα. Αρκεί φυσικά να μην αντικαταστήσει το face to face. Κάν' το σωστά!

Πόσο Στενά Συνδέονται Φλερτ Και Social Media;

 Το φλερτ είναι μια τέχνη. Στην θεωρία είναι αρκετά απλό. Απλά δίνεις στην γυναίκα που φλερτάρεις λίγη παραπάνω προσοχή, από όση θα έδινες σε κάποια άλλη κατάσταση.

Στην πράξη βέβαια μπορεί να αποδειχτεί λίγο πιο περίπλοκο. Για να φλερτάρεις καλά πρέπει να μπορείς να διαβάσεις μια κοινωνική κατάσταση, κάτι που αρκετοί κάνουν λάθος, ιδιαίτερα όταν έχουν μπροστά τους μια όμορφη γυναίκα.

Αυτό συμβαίνει συχνά και στο φλερτ στα social media. Το online dating έχει μπει στις ζωές μας εδώ και αρκετά χρόνια και είναι ένας καλός τρόπος να φλερτάρεις.

Όπως όταν φλερτάρεις στον δρόμο, στο μπαρ ή οπουδήποτε αλλού, έτσι και στα social media είναι καλό να γνωρίζεις κάποια βασικά που θα σε βοηθήσουν να έχεις καλύτερα αποτελέσματα.

#1. Βάλε Πρόσφατη Φωτογραφία social media

Αν σκέφτεσαι να φλερτάρεις στα social media, θα πρέπει να βάλεις μια δυνατή φωτογραφία προφίλ, που θα αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σου.

Η φωτογραφία προφίλ πρέπει να περιλαμβάνει μόνο εσένα και όχι τον σκύλο σου, κάποιο μέλος της οικογένειας, την πρώην σου ή μια μεγάλη παρέα στην οποία δεν θα μπορεί κάποιος να σε αναγνωρίσει.

Επίσης, μην βάλεις φωτογραφία που έχεις τραβήξει μόνος σου μέσα από τον καθρέφτη του μπάνιου. Η φωτογραφία πρέπει να είναι καλής ποιότητας και να δείχνει όσο πιο επαγγελματική γίνεται.

#2. Σκέψου Προτού Δημοσιεύσειςsocial media

Το προφίλ σου είναι η εικόνα που παρουσιάζεις προς τον κόσμο και λέει πολλά για εσένα. Σκέψου καλά προτού δημοσιεύσεις κάτι ή προτού επισημανθείς σε κάποια φωτογραφία ή δημοσίευση, γιατί θα κριθείς από αυτό.

Απομάκρυνε από το προφίλ σου οτιδήποτε θα έδινε την εντύπωση ότι δεν είσαι διαθέσιμος και καθετί δείχνει ότι δεν έχεις τι να κάνεις και ότι βαριέσαι όλη μέρα, όπως αποτελέσματα από ανόητα κουίζ και παιχνίδια.

Φρόντισε η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω να είναι ο αληθινός σου εαυτός, δημοσιεύοντας περιεχόμενο που σε ενδιαφέρει και εκφράζει την προσωπικότητα σου.

#3. Πρόσεξε Πού Πατάς Likeπρόσεξε που κάνεις like

Σκέψου πώς φλερτάρεις στην πραγματική ζωή. Θέλεις να ξεκαθαρίσεις τις προθέσεις σου, αλλά όχι να φανείς κολλημένος ή απελπισμένος.

Α) Ο τρόπος που φλερτάρεις στα social media δεν πρέπει να διαφέρει. Δεν πειράζει αν παρακολουθείς το προφίλ της, ίσως και εκείνη να κάνει το ίδιο με το δικό σου.

Όταν όμως αρχίζεις να σχολιάζεις συνέχεια και να πατάς like σε κάθε νέα δημοσίευση ή ακόμη χειρότερα, σε αρχαίες δημοσιεύσεις, το πράγμα παίρνει άλλη τροπή και βγάζεις μια εικόνα αρνητική που είναι μια ψηφιακή μορφή του stalking.

Β) Μερικά προσεκτικά like είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να δείξεις το ενδιαφέρον σου, αλλά δεν πρέπει να είναι μέρος της καθημερινής σου ρουτίνας.

#4. Δες Τις Αντιδράσεις Τηςοι αντιδράσεις της στο φλερτ

Όπως και όταν φλερτάρεις στον πραγματικό κόσμο, περιμένεις η γυναίκα να ανταποδώσει, για να συνεχίσεις την προσέγγιση σου.

Ένα like ή ένα σχόλιο από μέρους της είναι ένα θετικό σημάδι που δείχνει ότι σε πρόσεξε και ότι σε εκτιμά, οπότε μπορείς να προχωρήσεις στα επόμενα βήματα.

Είναι σημαντικό, να μην συνεχίσεις να την κυνηγάς, όταν δεν δείχνει ενδιαφέρον. Μην γίνεις ένας από εκείνους τους τύπους που στέλνουν ξανά και ξανά, ακόμη και όταν δεν δέχονται καμία απάντηση.

#5. Σωστό Φλερτ: Μην Στέλνεις Περίεργες Φωτογραφίες!περίεργες φωτογραφίες

Μην κάνεις στα social media κάτι που δεν θα έκανες και στον πραγματικό κόσμο. Θα έδινες σε κάποια γυναίκα που φλερτάρεις στον δρόμο, μια γυμνή σου φωτογραφία;

Προφανώς όχι, οπότε μην το κάνεις ούτε στον ψηφιακό κόσμο. Επίσης, μην αφήνεις “διψασμένα” σχόλια στις φωτογραφίες της και μην της ζητάς να σου στείλει γυμνές φωτογραφίες!

Δες στο παρακάτω βίντεο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika, στην οποία μαζί με τον Ανέστη συζητούμε λεπτομερώς για όσα χρειάζεται να γνωρίζεις, όταν φλερτάρεις στα social media.

#6. Πριν Το Φλερτ Τσέκαρε την Προσωπική της Κατάστασηφλερτ social media

Όταν φλερτάρεις στα social media έχεις την δυνατότητα, προτού κάνεις οποιαδήποτε κίνηση να γνωρίζεις την προσωπική της κατάσταση.

Αν η γυναίκα μόλις μπήκε σε μια σχέση ή αν είναι παντρεμένη, δεν έχει νόημα να αρχίσεις να την φλερτάρεις, καθώς το πιθανότερο είναι ότι δεν θα ενδιαφέρεται και βέβαια, δεν θα ήταν σωστό από μέρους σου.

Υπάρχουν αμέτρητες γυναίκες ελεύθερες, που περιμένουν να τις φλερτάρεις.

#7. Φλερτ Και Κανονικές Συζητήσειςφλερτ

Είναι προτιμότερο να κάνεις μαζί της κανονικές συζητήσεις, που θα είναι και για εκείνη ενδιαφέρουσες και δεν θα είναι αμήχανες. Το φλερτ έρχεται φυσικά σε μια καλή συζήτηση.

Δεν υπάρχει πρόβλημα βέβαια, αν κάποια στιγμή ο τρόπος σου είναι τέτοιος που θα δείξει ότι την βλέπεις ερωτικά, αλλά όπως είπαμε και παραπάνω, πρέπει να την φλερτάρεις, όπως θα έκανες αν μιλούσες μαζί της πρόσωπο με πρόσωπο.

#8. Στο Φλερτ Μην Χρησιμοποιείς Υποκοριστικάμην χρησιμοπιείς υποκοριστικά

Ένα συνηθισμένο λάθος που κάνουν οι άντρες, όταν φλερτάρουν στα social media είναι να αποκαλούν την γυναίκα με υποκοριστικά που σκαρφίστηκαν οι ίδιοι. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν υποκοριστικά του ονόματος της (Μαιρούλα, Μαράκι κλπ) ή χαρακτηρισμούς, όπως “κούκλα”, “μωρό” κλπ.

Δεν την γνωρίζεις και δεν υπάρχει οικειότητα, ώστε να την αποκαλείς όπως εσύ θέλεις, γι’ αυτό μην βιάζεσαι.

#9. Κανόνισε Να Βγείτε Ραντεβούραντεβου

Όταν φλερτάρεις, στόχος σου είναι να βγεις ραντεβού. Δεν έχει κανένα νόημα να αναλώνεσαι σε ατέρμονες συζητήσεις και να ντρέπεσαι να της ζητήσεις να βρεθείτε.

Ζήτησε της τον αριθμό της και κανονίστε ένα ραντεβού, για να προχωρήσετε την γνωριμία σας στο επόμενο επίπεδο, το συντομότερο δυνατό.

Στο βίντεο πυ θα παρακολουθήσεις συζητάμε για 10 λάθη μαζί με το Χρήστο, ο οποίος αναλύει τα πιθανά λάθη και αστοχίες που μπορεί να υπονομεύουν το φλερτ.

Τέλος, από τη συμπεριφορά τους και τις αντιδράσεις τους στο φλερτ στα social media μπορείς να βγάλεις κάποια συμπεράσματα για τις γυναίκες και το τρόπο που θα τις προσεγγίσεις.

Φαίνεται ότι είναι από τους πιο εύκολους τρόπους να γνωρίσεις και να προσεγγίσεις μια γυναίκα, είναι όμως έτσι;

Στην πραγματικότητα, αν η γυναίκα που σου αρέσει είναι διαθέσιμη και ενδιαφέρεται είναι πολύ πιθανό να ανταποκριθεί μέσα από την ασφάλεια του μέσου. Χρειάζεται όμως από τη δική σου πλευρά μεγάλη προσοχή για να αποφύγεις σφάλματα που θα σου στοιχίσουν την επιτυχία.

  Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Το φλερτ από τα social media είναι κάτι σύνηθες πλέον. Μάθε περισσότερα για το πώς να το κάνεις σωστά, εδώ.

Ανέβασε την αξία σου στο φλερτ. Διάβασε το βιβλίο Άνδρας Αξίας. Παράγγειλε εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.