Καταραμένες Σχέσεις + Ανάληψη Ευθύνης – SinRadio Interview

Καταραμένες Σχέσεις – Συνέντευξη SinRadio

Ο ταλαντούχος ραδιοφωνικός παραγωγός, Γιάννης Χρονόπουλος, μας κάλεσε στον φιλόξενο Sin Radio, στην πρώτη του ραδιοφωνική συνέντευξη για τις σχέσεις και εμείς ανταποκριθήκαμε φυσικά.

Απολαύστε το επεισόδιο της εκπομπής Τρανζίστορ του Sin Web Radio με μια γεύση από Απλά Και Ανδρικά.

Είναι κατάρα ή ευχή οι ποιοτικές σχέσεις;

Τι σημαίνει να έχεις επιλογές;

Γιατί η ικανότητα να φλερτάρεις είναι σημαντικό εφόδιο για ποιοτικές σχέσεις;

Τι σημαίνει διαχειρίσιμη απόρριψη;

διαχερίσιμη απόρριψη στις σχέσεις

Πρέπει να κάνεις υπομονή;

Θέλουν οι γυναίκες λεφτάδες;

Τι σημαίνει να υπομένεις και να ανέχεσαι;

Γιατί είναι καταραμένες σχέσεις κάποιες σχέσεις;

Ποια πρέπει να είναι τα κριτήριά σου στις σχέσεις που δημιουργείς;

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Αν έχεις υπάρξει σε μία σχέση που είχε σημασία, όμως, έχεις συνειδητοποιήσει ότι οι λέξεις μόνες τους δεν είναι ικανές για τίποτα.

Αντιθέτως, οι υπερβολές στα λόγια δημιουργούν προβλήματα εφόσον δεν μπορείς να υποστηρίξεις τα λεγόμενά σου στην πράξη.

Η σχέση θέλει συνεχή προσπάθεια και αγώνα να προσπαθείς να ανταπεξέρχεσαι. Να είσαι ικανός να υποστηρίζεις τα λόγια σου με τις πράξεις σου και τη συμπεριφορά σου. Αυτή η συνέπεια, παίζει τεράστιο ρόλο στο να διατηρηθεί η έλξη μέσα στη σχέση σε υψηλά επίπεδα.

Όταν βρισκόμαστε σε σχέσεις που δεν εκφράζουμε τις ανάγκες μας, το συναισθηματικό στρες αυξάνεται και η ποιότητα της επικοινωνίας μειώνεται.

Ουσιαστικά, όλα καταλήγουν στο πώς επικοινωνείς με τον εαυτό σου και στο πώς εσύ αντιλαμβάνεσαι τις ανάγκες σου. Η αυθεντική επικοινωνία στις σχέσεις είναι κάτι σπάνιο, ειδικά όταν αυτές βρίσκονται στο ξεκίνημα.

Οι σχέσεις είναι πολύπλοκες γιατί, ούτε οι ίδιοι, πολλές φορές δεν μπορούμε να αποδεχτούμε πλήρως το τι θέλουμε και τι έχουμε ανάγκη. Η εξερεύνηση των αναγκών μας είναι απαραίτητο να είναι προτεραιότητα και να μην καταπιέζονται μέσω συμβιβασμών και ανοχής.

Ακούστε το ραδιοφωνικό μέρος της εκπομπής εδώ

Θεωρήσαμε σωστό να κρατήσουμε τον ραδιοφωνικό ήχο ώστε να μην επηρεάσουμε καθόλου την ραδιοφωνική μαγική αίσθηση.

Γιάννη και Θοδωρή σας ευχαριστούμε για την φιλοξενία!

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.