Κατάθλιψη & Αυτοεκτίμηση ft Σοφία Τσώλη (PhDc, M.Sc Ιατρικής Αθηνών) – Apla + Andrika #083

Σήμερα το Apla+Andrika αλλάζει σύσταση και φιλοξενεί την συμβουλευτική ψυχολόγο Σοφία Τσώλη, για μια πιο εκτενή ματιά στο πεδίο της ψυχολογίας και συγκεκριμένα θα συζητήσουμε το θέμα κατάθλιψη.

Η ψυχολόγος Σοφία Τσώλη είναι η πρώτη γυναίκα που φιλοξενείται στο τραπέζι της εκπομπής και πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο με εκτεταμένες γνώσεις, σπουδές και πρακτική στο πεδίο της ψυχολογίας.

Κατάθλιψη Και Χαμηλή Αυτοεκτίμηση

κατάθλιψη

Με τη βοήθειά της, συζητάμε και μαθαίνουμε σχετικά με τη χαμηλή αυτοεκτίμηση και την κατάθλιψη, βαριά θέματα που απαιτούν την σύμπραξη ειδικού, όπως η σημερινή καλεσμένη μας, ενώ αναλύουμε βασικές ανθρώπινες συμπεριφορές που πλαισιώνουν τις παραπάνω διαταραχές, αλλά και πώς μπορούμε να ξεφύγουμε από αυτές.

Κάθε καλέσμένος μας, είναι άνθρωπος που έχουμε παρακολουθήσει και πιστεύουμε πως από την σκοπιά του, μπορεί να προσδώσει αξιά σε εσένα που βλέπεις αυτό το βίντεο.

Γνώσεις και συμβουλές από μία ειδικό για ένα βαρύ θέμα το οποίο έχει πάρει διαστάσεις τα τελευταία δέκα χρόνια. Φυσικά, το συζητάμε μαζί της με τον δικό μας τρόπο. Κάτσε και απόλαυσε σε ένα ακόμα βιντεο φτιαγμένο για τους λάτρεις της προσωπικής ανάπτυξης.

Γίνε συνδρομητής στα παρακάτω για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για κάθε νέο επεισόδιο.

YouTube

iTunes

Spotify

TuneIn

Facebook 

Κάνε follow στο instagram @menofstyle.gr ή πατώντας εδώ

Τι Είναι Το Apla+Andrika;

Image result for apla + andrika

Ψάχνοντας το τι πραγματικά έχει σημασία για εμάς, καταλήξαμε πως η ανδροπαρέα είναι κάτι ιερό.

Είναι οι κολλητοί σου, που μοιράζεσαι μαζί τους τις σκέψεις σου για τα επαγγελματικά, το φλερτ, τις γυναίκες, τα όνειρα σου και μέσα από την τριβή που παρέχει η ανδρική ειλικρίνεια, περνάς απίστευτα ενώ παράλληλα σε κάνει σοφότερο.

Όμως η ανδροπαρέα δεν μπορεί να είναι μαζί σου σε κάθε στιγμή της ημέρας.

Ή μήπως μπορεί;

Τo Menofstyle.gr για άλλη μια φορά πρωτοπορεί με σκοπό να δημιουργήσει την μεγαλύτερη και πιο ποιοτική ανδροπαρέα.

Τί Έμαθες Για Την Κατάθλιψη;

κατάθλιψη

 

Στο σημερινό επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika συζητήσαμε τους λόγους για τους οποίους ένας άνθρωπος απομακρύνεται από τον κοινωνικό του περίγυρο και δεν έχει κίνητρο ούτε για να βγει από το σπίτι του. Είναι απλά αντικοινωνικός; Ή συμβαίνει κάτι πιο ανησυχητικό;

Μήπως πάλι απλά περνάει μια φάση μετά από κάτι έντονο συναισθηματικά, όπως έναν χωρισμό; Όπως και να έχει, το θέμα είναι αν υποπέσει κάτι στην αντίληψή σου για έναν κοντινό σου άνθρωπο να μη μείνεις αδρανής. Και φυσικά δραστηριοποήσου κι εσύ και βγες από το σπίτι να προσεγγίσεις γυναίκες και να κοινωνικοποιηθείς.

Αν θέλεις να λάβεις μέρος σε μια κουβέντα με όλα τα καυτά θέματα πάνω στο φλερτ, την ανθρώπινη συμπεριφορά και την προσωπική εξέλιξη περνώντας εκπληκτικά την ώρα σου, τότε το Apla+Andrika είναι η παρέα που έψαχνες.
Μαζί θα γελάσουμε, θα μιλήσουμε για θέματα όπως δεν μιλούν πουθενά και θα αναλύσουμε ζητήματα της καθημερινότητας μας με τρόπο που θα μας βελτιώσει και θα μας κάνει να ξεχαστούμε.

Κλείνοντας, το Apla+Andrika είναι κάτι σαν τις διακοπές που θέλεις να κάνεις με τους κολλητούς σου γνωρίζοντας πως οι στιγμές που θα περάσεις μαζί τους θα μείνουν αξέχαστες.

Χωρίς σενάριο, περιορισμούς ή λογοκρισία, ο Σπύρος, ο Χρήστος και ο Θέμης θα σου κάνουν παρέα κάθε εβδομάδα από κάθε πλατφόρμα για να μπορείς να απολαμβάνεις και εσύ την ανδροπαρέα όπως σε βολεύει.

Γνώρισέ μας από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία) Δες εδώ.

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ.

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Δες εδώ.

Διάβασε το βιβλίο ”Άνδρας Αξίας”. Παράγγειλε εδώ.

Kαλή συνέχεια

#podcast #κατάθλιψη #αυτοεκτίμηση

Apla Kai Andrika is the only Greek #Podcast show for Men available in video and audio format in all Platforms. In todays episode we talk about self esteem and depression with Psychologist Sofia Tsoli.

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.