Καταζητείται! 7 Συμπεριφορές Γυναικών που δεν Θέλεις στην Ζωή σου

συμπεριφορές γυναικών και χειραγώγιση

Κάποιες συμπεριφορές γυναικών είναι ικανές να διαλύσουν την ψυχολογία σου. Είναι λες και σου πατούν τα κατάλληλα κουμπιά την κατάλληλη στιγμή.

Όλοι μας έχουμε αντιμετωπίσει συμπεριφορές γυναικών που άλλες φορές μας εκνεύρισαν και άλλες φορές μας έκαναν να χάσουμε την ψυχραιμία μας. Όμως δεν είναι μόνο αυτό.

Όταν βιώνεις διαρκώς συγκεκριμένα συναισθήματα, υπάρχει περίπτωση να είναι άκρως ανθυγιεινό. Η καταπίεση και ο συμβιβασμός δεν είναι απλά λέξεις για μερικούς. Είναι τρόπος ζωής.

Και το χειρότερο είναι πως κάποιες συμπεριφορές γυναικών έχουν την ικανότητα να ανακυκλώνουν διαρκώς αυτές τις καταστάσεις. Καταστάσεις συνεχών τσακωμών και συναισθηματικής βίας.

Το σημαντικό λοιπόν είναι πως δεν χρειάζεται να μάθεις να τις αντιμετωπίζεις. Ακόμα και ένα συναισθηματικά υγιές άτομο θα επηρεαστεί με την πάροδο του χρόνου. Αυτό που χρειάζεται και αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να τις αναγνωρίζεις.

Παρακάτω σου παρουσιάζονται 7 συμπεριφορές γυναικών όπου θα τις αντιμετωπίζεις σαν κόκκινες σημαίες. Αυτό σημαίνει, πως αν επαναλαμβάνονται, είναι επικίνδυνες για την συναισθηματική σου υγεία. Διάβασε τες με προσοχή.

1. Συνεχής κριτική και συμπεριφορές που σου προκαλούν ενοχή

Συμπεριφορές γυναικών όπου θεωρεί πάντα υπεύθυνο εσένα, για ότι συμβαίνει, είναι εξαιρετικά άσχημες και υπόγειες. Η κριτική είναι ένα πανίσχυρο όπλο και στα λάθος χέρια μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά.

Ακόμα, υπάρχει περίπτωση να σε κατηγορεί για τις δικές της συναισθηματικές διακυμάνσεις. Μην ξεχνάς:

Ο κάθε ένας έχει προσωπική ευθύνη για το πώς διαχειρίζεται τα συναισθήματα του

2. Φόβος για το παραμικρό

Μήπως φοβάσαι πως το παραμικρό λάθος θα φέρει την καταστροφή; Μήπως ο φόβος του χωρισμού ή ο φόβος ότι θα εκνευριστεί εύκολα υπάρχει συνεχώς στον αέρα;

Η επαφή σου με τις γυναίκες χρειάζεται να έχει ροή και αυθεντικότητα. Αν καταλύεται διαρκώς από φόβο χάνει το χρώμα της.

Ο φόβος είναι ένα φοβερό εργαλείο χειραγώγησης. Είτε ο φόβος στηρίζεται σε κάποιον ενδεχόμενο χωρισμό, είτε σε μια συναισθηματική έκρηξη, σημαίνει πάντα το ίδιο:

Θεωρείς πως υπάρχει πάντα κάτι απειλητικό. Και αυτό είναι εξαιρετικά επίπονο.

3. Έχεις την εντύπωση πως σου λέει ψέματα

Μήπως κάποιες συμπεριφορές γυναικών σου προκαλούν σκέψεις αμφιβολίας; Αν ναι, τότε μπορεί να έχεις και δίκιο.

Αν υπάρχουν φορές που έχεις διαπιστώσει, με βάση την απλή σου λογική, πως τα λεγόμενα της δεν ευσταθούν μπορεί να είναι αλήθεια. Οι φτηνές δικαιολογίες βρωμάνε από χιλιόμετρα και όπως λέει και ο σοφός λαός, όπου υπάρχει καπνός συνήθως υπάρχει και φωτιά.

4. Θέλει να ακολουθείς του όρους της

Εκείνη ορίζει το πότε θα προσφέρει και κάτω από ποιες συνθήκες. Μπορεί να είναι το πότε και για πόση ώρα θα βγείτε μέχρι και την συχνότητα της σεξουαλικής επαφής.

Την λογική του εγκεφάλου μας την έχουμε για συγκεκριμένο λόγο. Μην φοβάσαι να την χρησιμοποιήσεις. Δεν γίνεται διαρκώς να συμβιβάζεσαι για τι στο τέλος θα αισθάνεσαι ευνουχισμένος.

Αν βλέπεις πως αν δεν πηγαίνεις με τα νερά της την κάνει να εκνευρίζεται, τότε ήρθε η ώρα για νέες γεύσεις.

5. Δεν είναι τυπική

Η σχέση που έχουμε με τον χρόνο είναι πιο σημαντική από ότι πιστεύεις. Περιλαμβάνει την ομαλή λειτουργία συγκεκριμένων τμημάτων του εγκεφάλου.

Αν παρατηρείς ότι σε στήνει συχνά ή ακυρώνει πιο εύκολα ραντεβού από ότι πίνει πρωινό καφέ, τότε υπάρχει πρόβλημα.

6. Ανα διαστήματα εμφανίζεται κάποιος ανταγωνιστής

Αυτή η κατηγορία ανήκει στις ύπουλες συμπεριφορές γυναικών. Μπορεί να έχει σκοπό να σε κάνει να ζηλέψεις ή να είναι πραγματικότητα. Αυτό όμως δεν αλλάζει κάτι.

Αν συνεχώς εμφανίζεται ένας πρώην που την διεκδικεί ή κάποιος από την δουλειά που την φλερτάρει, είναι εκνευριστικό ούτως ή άλλως.

Αν βλέπεις πως αυτό γίνεται κατ’ επανάληψη και το ανεχτείς, θα επηρεάσει την ηρεμία σου αναπόφευκτα.

7. Σε κάνει να φαντάζεσαι ένα μέλλον που ποτέ δεν έρχεται

Σου αναφέρει τι ωραία θα περάσετε όταν θα βγείτε ή όταν θα πάτε διακοπές μαζί. Σου λέει πως όταν θα βρεθείτε μόνοι σας, θα κάνετε και θα ράνετε.

Εν τέλει, αυτές οι στιγμές δεν έρχονται ποτέ. Αντιθέτως, παρατηρείς το αντίθετο. Εξαφανίζεται απρόσμενα για μεγάλα χρονικά διαστήματα και στο τέλος δεν παίρνεις ούτε τα μισά από αυτά που είχες ακούσει.

Η κάθε γυναίκα συμπεριφέρεται όπως θέλει. Η δική σου ευθύνη είναι να θέσεις να δικά σου όρια για το τι ανέχεσαι και τι όχι. Είναι δικό σου δικαίωμα να θέλεις συμπεριφορές γυναικών που σε κάνουν να αισθάνεσαι ήρεμος. Αποφάσισε…

Περιμένω τις απόψεις σου στο chris@demo1.menofstyle.gr ή στο προσωπικό μου προφίλ.

Να είσαι καλά

Ο Χρήστος γρήγορα στην ενήλικη ζωή του συνειδητοποίησε πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής και κρίσιμων εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα. Στρέφοντας το ενδιαφέρον του στις δομές διαχείρισης Σχέσεων, αποφάσισε να επεκτείνει τις γνώσεις του πάνω στην Ψυχολογία, ώστε να συνδέσει τις πλούσιες εμπειρικές γνώσεις που ήδη υπήρχαν με τεχνογνωσίες που θα του επέτρεπαν μια βαθύτερη κατανόηση της διαπροσωπικής επαφής μεταξύ των δύο φύλων. Ο Χρήστος είναι ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος του προγράμματος εκπαίδευσης του MenOfStyle.gr